Re: Vélemények a játékról
1601. hozzászólás - 2009.03.17. 23:32:40
1601. hozzászólás - 2009.03.17. 23:32:40
Támogatom azt a verziót, hogy ne az üzik számát, hanem azt számoljátok hogy hány új embernek megy aznap, illetve mindenképpen legyen egy számláló vagy figyelmeztetés, hogy hé öreg még 10 üzit küldhetsz el mielőtt tiltunk. A cl-ek plussz bónuszt kaphatnának, ez jó ötlet, de ezt nem fogjátok(akarjátok) tudni megvalósítani(lekódolni, overhead miatt) illetve borítaná a demokratikus szövik helyzetét ahol nincs vezető, legfeljebb diplomata.
Valamint biztos volt már erről vita, csak én nem olvastam, de ha a belső fórum olyan lenne amilyennek kéne lennie akkor a játékosok el(tudnák)olvasnák az összes üzit és akkor kevesebb menne ki szövi tagoknak is. Pl. jó lenne kiemelni színnel az új hsz-eket tartalmazó thread-eket, és nem ugrálnának összevissza a topicok dátum szerint. Valamint ha vki épp ír vmit és közben jön egy hsz ugyanide akkor is lenne vmi figyelmeztetés, hogy a hsz-ed alatt lett egy újabb hsz, stb. Bár ez akkor jelentené az egyes userek statisztikájának létrehozását is, hogy mit olvasott el a fórumon és mit nem. Nem tudom mennyire baráti ötlet, csúcsidőben így is durva a terhelés. De egy nagy szöviben ezek a dolgok elkelnének.
Valamint biztos volt már erről vita, csak én nem olvastam, de ha a belső fórum olyan lenne amilyennek kéne lennie akkor a játékosok el(tudnák)olvasnák az összes üzit és akkor kevesebb menne ki szövi tagoknak is. Pl. jó lenne kiemelni színnel az új hsz-eket tartalmazó thread-eket, és nem ugrálnának összevissza a topicok dátum szerint. Valamint ha vki épp ír vmit és közben jön egy hsz ugyanide akkor is lenne vmi figyelmeztetés, hogy a hsz-ed alatt lett egy újabb hsz, stb. Bár ez akkor jelentené az egyes userek statisztikájának létrehozását is, hogy mit olvasott el a fórumon és mit nem. Nem tudom mennyire baráti ötlet, csúcsidőben így is durva a terhelés. De egy nagy szöviben ezek a dolgok elkelnének.
Világ2: Szurilo
"May your blades never dull"
Say you don't need no soul energie and I'll be satisfied....
"May your blades never dull"
Say you don't need no soul energie and I'll be satisfied....
Pontszám: 7.50