Pihenesnel kiirhatna, hogy:
- hany cselekedet pont van es hogy mikor kapom a kovetkezot, igy tudnam mikor erdemes megszuntetni a pihenest.
- mennyi ido mulva mehetek buntetes nelkul portyazni (pihenes kozben ezt a portyazasnal SEM irja ki)
- hany pihenes van meg a napra
Jó ötletek.
A szövetség toplistát hiába rendezem horda szerint, ha a következő oldalra lépek újra a Lélekkút oszlop szerint lesz rendezve.
Megnézzük, én a rendes statisztikát néztem.
1. Filter (pl csak gyemant, stb)
2. Oldallepes eseten az elozo szortolast MEGORIZNI! Igy az ember abszolut nem tud megtalalni semmit, mikor atlep a kovetkezo oldalra -- ujra LE alapjan szortol.
A toplistát folyamatosan fejlesztjük, viszont nálam, ha lerendezem valami alapján, akkor a 2. 3. stb. oldalon is megmarad a rendezés. Mármint a normál toplistánál, nem a szövetséginél.
Remek dolog, hogy lehet a játékba avatárt feltölteni. Én már megtettem, és ennek köszönhetően megszűnt az ikereffektus (az ellenfelem arca ugyanaz mint az enyém). Ugyanez jó lenne itt is. Így már arcról is felismerhetnénk a hozzászólót, nem csak névről.
A fórum is folyamatosan fejlesztés alatt van, igyekszünk ezt is megvalósítani.
Már más is említette: nagyon hasznos lenne, ha konkrét karakterre lenne mód rákeresni.
vicces pl h akit beajánlottam nézegethetem folyamatosan, míg ő véletlen akadt velem össze a toplistában.
Megfontoljuk ezt is.
Egyebkent a megjegyzessel egyetertek. En is ugy gondolom, hogy az osko az alapjatek resze kell hogy legyen, es az oskovek szama novelheto legyen penzbefektetessel. Mivel Beholdernek persze meg kell elnie valamibol... Ugyanakkor inkabb legyen demo vagy ingyen kiprobalasnak nevezve a jatek, nem pedig ingyenesnek, ha nem beszerezheto a jatek egy alap epito eleme penz nelkul. Nem rosszalloan mondom, csak javaslatkent.
Őskövet nem lehet találni. Az őskő NEM alapvető része a játéknak, őskő nélkül végig lehet játszani a játékot normálisan. Persze nem te leszel az első, de ettől még végig lehet. Az őskő egy bónusz, ami előnyt ad annak, aki hajlandó egy kevés pénzt rááldozni. Hosszú távon, aki végig fizet a játékért, az nyilván előnyben lesz, ahhoz képest, aki egy fillért sem áldoz rá.