üdv Mindenkinek!
eddig nem fórumoztam,elég macerás ide bejutni ,biztos többet jönnék ide a pl az extrák alatt lennének a topicok...de nem ezért írok
mérhetetlen indulattal kezdtem írni ezt a hozzászólást az új feljesztésekkel kapcsolatban
nagyon rossz írányba tartunk,korlátozva van a LE rablás? miért? 1-2 klán és még pár játékos csal,farmokat tart? miért nem lehet ezt kiszürni?miért azokat kell büntetni akik nem próbálnak ügyeskedni. a top vesztőknek az 50% a rabszolga, a másik fele meg egyáltalan nem tud vagy nem akar komolyan játszani és akkor most ők lesznek védve hogy kevesebbet vesszenek,bár haladni így se fognak és jobbak se lesznek,csak lassabban fogy el a pénzük.
Én elég rosszkor kezdtem (pár héttel a kezdés után),és benne vagyok a legnagyobbak +5 szintjébe, hiába vagyok a szintemen a legjobb 10be, mégse ér semmit olyanok ellen akik életükbe nem raboltak még 3számjegyűt és kb annyi a tulajdonságpontjuk és a szakértelmük mint nekem, kb 500-100 szokott lenni a végeredmény ...... nem ide,ha meg kicsit komolyabb ellenfél támad akkor meg 2 csatát nem bírok...........szerintem itt van a legnagyobb baj: vagy túl nagyok az 5 szinttel nagyobbak sebzései vagy TÚL KEVÉS AZ ÉP! és én azt mondom inkább ezen kéne változtani (érdekes én lefelé 5el támadva is ki tudok kapni 100al kevesebb tulajdonságpontú és 100al kisebb szakértelmű Végzetúraktól is) elég sok aréna játékban megfordultam és ép gond ennyire nem volt sehol................
inkább azokkal kellene segíteni mint a múltkori fejlesztés hogy +5%ép/szint a kihívhatóság.
az a baj hogy a játésok 90%a -15% ép alatt van egésznap ,kicsit elveszti a varázsát így előbb-utóbb, 4-5 csatát midnekinek kellene bírni egymás után.
Portyapontok: (nekem még sose fogyott el) ezt se értem minek kellett korlátozni a támadást mégegyszer? nem eről szól 1 aréána játéko hogy támadjunk,ne annak legyen már jó aki heti 1 órát játszik,hanem annak aki napi 7 órát.
Szerintem ne vigyétek el a játékot az arénajáték vonalról........lassan kezdem magam építőtáborba érezni ,meg néha Teréz anyát is vélem látnia gyengék védelmezőjét............de ha valaki erre vágyik neveljen tevét,ott nem bánhatja senki
és szerintem Arénajáték és nagyon jónak indult : látom nem hiába írtunk annyit a Milyen fejlesztést szeretnél a sárkányölőn című topicban
kicsit lehetne még gyorsítani a szervereken így estére eléggé belassul
elég hosszúra sikerült,köszönöm a figyelmet