Lenne két javaslatom:
1., Mi lenne, ha a feltett kvízeket nem a játékosok, hanem egy 10 fős fix társaság értékelné?
Lennének egyértelmű kritériumok, amiket minden játékos tudomására kellene hozni! Akkor talán nem egy játékos jó kedvétől, vagy bosszújától függene, hogy elfogadják-e?
2., Valamint minden "Rossz kérdés" értékelés után lehetőséget adnék annak a szerencsétlen kérdezőnek, hogy tegyen fel mást.
Pl. én sem tudhatom, hogy egy József Attilás kérdést túl spec.-nek értékel valaki. (lehet hogy az a játékos pont egy 9 éves gyerek volt)
Ez azért jutott az eszembe, mert többször is utasítottak el olyan kérdéseimet, amiktől 1000-szer rosszabbat is föltettek.
Megpróbálok olyan kérdést föltenni, amit a legtöbb embernek illene tudni (ált. isk. anyag), erre leminősítik speciális kérdéssé, lexikális tudássá (pedig több száz évszámos kérdés van) Minden tőlem telhetőt megteszek, de hiába.
Kaptam több ehhez hasonló kérdést:
"Az alábbi törpök közül melyik nem J.R.R.Tolkien teremtménye?
Mím
Fili
Thorin
Bruenor"
Ez szerintem speciális....
Vagy filmek mellékszereplői, A gyűrűk uráról már vagy 50 kérdést kaptam....spec. én nem láttam.
-------------------------------------------------------------------------
Sajnos hajlok affelé, hogy én is olyan gagyi kérdéseket tegyek fel, hogy 2*2 mennyi?
Azt mindig jónak értékelik. A számok tárháza végtelen.
Remélem értitek mit akarok mondani!
Így csak a kvízkérdések "eldedósodásának" lehetünk tanúi. Arról nem is beszélve, hogy próbálunk jó kérdést kieszelni, s erre valaki egy kattintással tönkreteszi több napi munkánkat. (és veszik a LE, amiért 100 jó válasszal megdolgoztunk)
Kérlek szépen, tegyetek valamit ez ellen! Köszönöm!!!!