Először is elnézést,ha megsértettelek.Nem negatív,hanem építő kritikát akartam.
bár nem értem, hogy az miért baj, hogy ők felhúzzák. felhúzzák az akadémiát is, és agyon verik a sok állattal a kicsiket. az is ugyanez a téma, nem?
Nem,az akadémia(hordázás) nem ad +tulajdonságokat,úgy,hogy tp-t nem is kapsz érte. Ez a pókkarik..de ezt már mondtam.
de a nagyok mi a töknek mennének gyakorlatozni?
Én spec szívesebben mennék oda,ahol BIZTOSAN kapok 1 óránként egy tulajdonságot TP nélkül,minthogy óránként ütök 3-4 embert,és akkor nem biztos,hogy kapok LE-t,amiből jön a tulajdonság,ÉS még tp-t is kapok érte.Gondold el,lv 3-as Átlag Béla belép egy új szövibe,ahol összefog nemtudom hány erősebb kari,gyorsan pár hét alatt kiépítik az egész szövetséget,köztük ezt is 14-esre. Addig Béla be se lép,marad kicsike.És akkor eljátszadozik,semmit nem csinál,csak belép óránként,gyakorlás és ezt addig csinálja,amíg nem lesz 200-as az ereje.Lv3-ason.
egyszerűen nem éri meg nekik 8 órát semmit tenni, mikor más hasznos dolgokat is tehetnek.
Te írtad,hogy szintenként fél órával csökkenti a gyakorlás idejét. Ezért is írtam mindig 14-es szintet,akkor lenne elvileg 1 óra. Egyébként kiváncsi lennék,hogy hanyas vagy.Mert ha kicsi vagy,akkor még nem sok tapasztalatod van abból,hogy micsinálnak itt fentebb,30-as karit lassan lv50es cuccokkal egy pók kari rommá veri.PL:full hp-ról volt,hogy elájultam,pedig elég nagy az egészségem,a védelmem,az állatkám,és nem épp vagyok gyenge fejlesztésű kari.(szintemen a 3. legjobb TÖ-jű)
Lehet,hogy tipikus kockának tartassz ebből a két hsz-ből,de felvilágosíthatlak,nem vagyok az:)
És mégegyszer mondom,nem akarlak megsérteni,és nyilván rombolni/cáfolni könnyebb,mint kitalálni egy ötletet.
Egyébként egy olyasmit lehetne bele tenni(bár ez eléggé bonyolítaná a játékot/lekódolást),hogy kiválasztassz egy tulajdonságot,amit felépítettetek,és a karakter lapodon annak is megjelenne egy tapasztalatsáv. Ha pl a támadás van kiépítve,akkor csatában annyit támadás tp-t kapnál érte,ahány ütésed bejön.(ez nyilván megint a kicsik ütéséhez vezetne.)A támadás szintlépéséhez kellene mondjuk 100+(támadás*10) tp.Ez a gyakorló iskola meg adna 8óránként 10-20tp-t.Tehát nekem 85ös erővel kellene 950tp,ami 50?alkalmat jelentene.Nem kevés,de mégse menne tömegszámba.
Elvárom,hogy minden billentyűzeten legyen LOL,vok,bb,tom,vki,PFF, '...','!!!'.'???' valamint szépjóreggelt gomb. Utóbbi saját célból.