Re: Vélemények a játékról
341. hozzászólás - 2008.10.16. 19:51:28 (Válasz Necronis #338 hozzászólására.)
341. hozzászólás - 2008.10.16. 19:51:28 (Válasz Necronis #338 hozzászólására.)
Idézet: Necronis - 2008.10.16. 19:43:15
Akkor mégsem tudom lezárni. Szerintem pont ellenkező ösztönzésű. A leirás alapján sok 1-szintű gondolta, hogy milyen jó ha vesz egy bőrpáncélt meg bőrpajzsot. Jóformán semmit sem ér 1 szinten sem. Most akkor kérdem én, minek van valami a játékban, ha azon kivül, hogy jól mutat a karakterlapon, ad kb. 1% esélyt (csak tipp). Sokakat elkedvetlenithet, ha gyűjtöget meg épitget, fejlődik, de ennek alig van látszatja. Ez ösztönzi a leggyengébb karakterek folyamatos ütlegelését.
Csak a védekezésére van bónusza. De azt is figyelembe kell venni, hogy ha te támadsz, nincs bónuszod gyakorlótérből, az ellenfélnek pedig van bónusza védőfalból. Másrészt szerintem most, amikor még egy hónapja sem megy a játék, nincsenek olyan kimagasló különbségek két karakter között. Ez a nagy szórás pont azt mutatja, hogy a tulajdonságok, szakértelmek, állatok, felszerelések, épületek által kapott összes bónusz sokkal kevesebb, mint sokan gondolták. Nem számít olyan sokat pár tulajdonság előny, és ez jó, mert véleményem szerint pont arra ösztönzi a játékosokat, hogy hosszú távra gondolkodjanak, illetve hogy meggondoltan fejlesszék a karakterüket. Legalábbis remélem a többséget erre ösztönzi
Akkor mégsem tudom lezárni. Szerintem pont ellenkező ösztönzésű. A leirás alapján sok 1-szintű gondolta, hogy milyen jó ha vesz egy bőrpáncélt meg bőrpajzsot. Jóformán semmit sem ér 1 szinten sem. Most akkor kérdem én, minek van valami a játékban, ha azon kivül, hogy jól mutat a karakterlapon, ad kb. 1% esélyt (csak tipp). Sokakat elkedvetlenithet, ha gyűjtöget meg épitget, fejlődik, de ennek alig van látszatja. Ez ösztönzi a leggyengébb karakterek folyamatos ütlegelését.
Pontszám: 5