pontosan...
de Miklós szeretnék én ebbe a játékba még 2 dolgot h sztem tökéletes legyen...
1. lehetne csinálni Állatkereskedést 30. szintre lépve lehetne állatot venni...
vagyis a gép betenné neked a te szinted+2szint nagyságú állatokat és az összeset ezalatt 1. szintig .így lehetne venni állatot és meg lehetne határozni h hanyas legyen mondjuk ott lenne h állat megvétele utánna lenne 1 kis rublika ahová be kell írni hanyas legyen ez az állat kiadna 1árat pl:60-as állatot venni 32.szinten és én vagyok 30-as akkor összeszorozzuk h 60*32*30 és megkapnánk az árat
feltételei lenének 0-ás csapdakészítés [el kell felejteni] 15-ős vezető készség és 5-ös palota... jah és ott lenne az állat képe meg neve szal úgynézne ki mint a lélekkufárnál
és lenének különleges (térkapus+epikus) szürnyek amiket drágán őskőért lehet venni
térkapusat 60 őskőért (szint től függ) epikusat 500-2000 őskőért!!!! (lény től függűen mert később epikus álatokat is venne jó sok végzetúr) tuti sokan örülnének ilyennek
2. Végzetúr otthon
lehetne otthona a végzetúrnak amelyt lehetne fejleszteni hasónlóan nézne ki mint a www.bitefight.hu -n adna róla képet stb...
és sztem ezekkel tökéletes lenne
remélem Miklós elolvasod és írsz is ezzel kapcsolatban köszönöm és Üdv
UI: 1esnél a 60-as álatot úgy gondoltam h 60. szintre képezve és 32. szintet úgy gondoltam h akkor lehetne befogni azon a szinten vagy gondolom érted h gondolom
Különleges állatomat mindig kiteszem a "kötetlen csevej" fórumra ha valami jót csinált PL: idehozta az ellenfél kezét xD