Idézet: Omaher - 2009.04.12. 10:18:55 Köszönöm Miklós legújabb jó ötletedet, a fél élmezőny végiggázolt eddig rajtam, gratulálok...
Legalább csökkentettétek volna az üthetőség szintkülönbségét (az olyan válaszüziket, amelyben elmagyarázzátok hogy én is üthetek lefele, kéretik a spam@beholder.hu címre küldeni
)
Kb. itt véglegesedett hogy több őskövet nem fogok vásárolni, további szép fejlesztéseket...
Én azt gondolom, hogy a női karaktereknek teljesen igazuk van, amikor ki vannak akadva. Ez a húsvéti locsolkodás egy nagy kitolás volt velük. Az egész arról szól, hogy a fiúk többlet LÉ-t kapnak ha lányokat tudnak legyőzni. Ezért aztán mindenki a lányokat hajkurássza. Cserébe a lányok kevesebbet sebződnek egy harc során, hogy minél több fiú tápolhasson rajtuk. Ha ezt a helyzetet úgy egy hónapon keresztül fenntartanánk, akkor a fiúk véglegesen elhúznának a lányoktól, akiknek okkal és joggal menne el a kedvük az egész játéktól.
Az én véleményem az, hogy ez a két nap óriási károkat okozott. Meggondolatlan butaság volt ilyen formában berakni a játékba, és remélem többet nem fog megismétlődni.
ui. Én fiú karakterrel játszom.