Elnézést mindenkitől, ha már szerepelt ez az egész külön-külön, vagy akár egyben is, de nekem kezd tele lenni a hócipőm.
Szóval korábban nem játszottam netes játékokat, nem is a legelején kezdtem, nem is voltam mindig prémium játékos. Kis szöviben kezdtem, saját eszem szerint fejlesztettem a karaktert sokáig, míg pár hónapja Tökéletes gyémánttá váltam
Eleinte nagyom tetszett a játék, mivel viszonyítási alapom sem volt a fanyalgókat nem értettem.
Mára már nagyon sok minden hiányzik, és a játék optimalizálása menet közben sem az igazi.
Indultam mint gyémánt. Nem azért mert béta teszter voltam, hanem mert látszott, hogy az elég jó lesz. Mivel igazam lett, és ezt sokan meglátták nem az előnyöket csökkentettétek, hanem teljesen kiheréltétek az egészet.
Ma ott tartunk, hogy mindenkinek érvényes az összes bónusza portyára, térkapura, epikusra, csak nekünk feleződik térkapuson, epikuson meg semmi, portyát meg mindenki látja, hogy már nem éri meg, kivéve a TOP 20-30 játékost.
Az elején, ahogy logikus is a portyákkal kockáztatni kellett a nagyobb nyereményért. Ma nagyot tudok bukni, de nyerni semmit. (Most a kínzókamra igyekszik ezt pótolni, de messze nem éri utol. Arra a gyémánt bónusz egyébként miért nem vonatkozik?)
Ma ha erős karaktert akarok, akkor lassítom a fejlődésem (Ez a táp?!?) és nem portyázom. Hát gratula.
Végigjártam a szövetségek közül is egy párat voltam barátságos kicsiben, ami sajnos fejlődésben gátolt így továbbálltam, voltam egy másikban amit inkább nem jellemzek, és most a TGY-ben játszom. Úgy a játék ebben is kipörögte magát részemről ezen a fronton. (Ez nem igazi panasz, hanem csak az egyéni összképemhez hozzátartozik.)
Az épületeket kimaxoltuk, mára már muszájból építünk ezt-azt, ami abszolút LE temető. Nincs fejlesztési lehetőség itt sem.
A szakértelmek közül amit érdemes volt kimaxoltam, még a játékidőt csökkentem, meg egy-két kisebb simítást végzek, de igazából ez is kifújt.
A Játékban szerepjáték és együttműködési lehetőség elég kevés, sajnos erre egy példát látok az Azúr-Elit duót, aminek meg a rossz végére kerültem
Egy dolog érdekel még az a nyomorult fertőzés, ami meg szintén szét fogja csapni a játékot, mert ha nem lesz rá érdemleges jutalom, akkor semmit nem ért az egész, ha meg lesz, akkor megint akik LE hiány miatt nem küzdöttek azok fognak még jobban leszakadni.
Na most megyek, iszok egy kávét az feldob, és nem csak így kesergek kora reggel!