Re: Vélemények a játékról
261. hozzászólás - 2008.10.09. 16:39:02 (Válasz Zoli #239 hozzászólására.)
261. hozzászólás - 2008.10.09. 16:39:02 (Válasz Zoli #239 hozzászólására.)
Idézet: Zoli - 2008.10.09. 09:15:54
Választ köszönöm...és vadászgatok folyamatosan!
Idézet: Deron - 2008.10.09. 02:13:39
Kinyírni egyelőre nem lehet, de lesz majd egy szakértelem, amivel kiszívhatod az LE-jét, sokkal többet, mintha simán megölnéd.
Idézet: fokombere - 2008.10.09. 07:22:16
Nem lehet. Hidd el, be fog jönni az a % és lesz szörnyed hamarosan, csak vadászgass.
Egy aprocska felvetés, egy nem tul gyakran felmerülő esetre:)
Ha befogok egy állatot, és ugy döntök hogy őt nem szeretném beidomitani, akkor nem nyirhatnám ki? Miért kéne szabadon engednem, ha el is vehetem a lélekerejét?
Vagy akár a már beidomitott, de megunt joszágét
Ha befogok egy állatot, és ugy döntök hogy őt nem szeretném beidomitani, akkor nem nyirhatnám ki? Miért kéne szabadon engednem, ha el is vehetem a lélekerejét?
Vagy akár a már beidomitott, de megunt joszágét
Kinyírni egyelőre nem lehet, de lesz majd egy szakértelem, amivel kiszívhatod az LE-jét, sokkal többet, mintha simán megölnéd.
Idézet: fokombere - 2008.10.09. 07:22:16
Nem lehetne esetleg lélekenergiáért állatot venni?
Fejesztgettem a csapdakészítés szakértelmem, de soha nem voltam Fortuna istenasszony kedvence, szóval nem sok esélyem van egy állatra viszont ha akarom, hogy fejlödjön az a szerencsétlen jószág, minnél hamarabb szert szeretnék tenni egyre.
Fejesztgettem a csapdakészítés szakértelmem, de soha nem voltam Fortuna istenasszony kedvence, szóval nem sok esélyem van egy állatra viszont ha akarom, hogy fejlödjön az a szerencsétlen jószág, minnél hamarabb szert szeretnék tenni egyre.
Nem lehet. Hidd el, be fog jönni az a % és lesz szörnyed hamarosan, csak vadászgass.
Választ köszönöm...és vadászgatok folyamatosan!
Pontszám: 5