nem tudom hova írjam, ide írom, most találtam ki ezt a dolgot, kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá...
A kincskamrának vagy kristályosítónak lenne egy új funkciója, miszerint lehet bele ősköveket rakni, amit aztán a szövetség tagjai között szét lehetne osztani.
Pl páran beleteszünk 10-10 követ, és ha valakinek késik az őskő befizetés akkor kap belőle. Vagy pont lejárna a prémium akkor is kaphatna. És jó lenne háborúkban is, mert védelem italt lehetne így adni a őskő nélkül játszó karaktereknek. Beholdernek elvileg tökmind1 ki veszi meg a követ szerintem.
A kifizetés valahogy úgy működne mint a hadüzenet vagy bármi ami szavazást igényel, pl.:
LanMaffia javaslata, hogy kincseskamrából fizessünk X őskövet XY részére, az alábbi miatt: ..... Igen/Nem
Persze lehetne ezzel is visszaélni valahogy, de lehetne korlátozni például hogy 10 őskövet lehessen berakni vagy akármi. Persze kiégettet nem lehetne betenni, és ha innen osztunk követ akkor nem változna át a kiégett eredetire.
Hasznos lehetne ez arra is hogy megjutalmazzunk egy karaktert mert sokat épített vagy kiemelkedően teljesített egy háborúban és hasonlók. Ezzel a nem prémiumos karakterek is prémium tagsághoz juthatnának és ha már 10ember tesz be őskövet akkor fejenként 1 őskőre sem jön ki 1 hét prémium tagság.
Várom a vélemenyéket
Ha rossz helyre írtam bocsi