Re: Vélemények a játékról
441. hozzászólás - 2008.10.22. 10:48:22 (Válasz Metoman X #415 hozzászólására.)
441. hozzászólás - 2008.10.22. 10:48:22 (Válasz Metoman X #415 hozzászólására.)
Idézet: Metoman X - 2008.10.21. 17:49:48
konkrétan megmondták, hogy ilyen nincs és nem is lesz... felesleges ezen vitatkozni...
Idézet: Eardog - 2008.10.22. 08:28:14
"A térkapun átlépő borzalmas szörnyektől néha különleges relikviákat zsákmányolhatsz."
Idézet: Ricardo - 2008.10.22. 10:07:22
ne legyél már ennyire naív, a készítőknek épp erre kell gondolniuk, mert ha abból indulnának ki, hogy mindenki szépen, becsületesen jáccik, meg is nézhetnéd a játékot...
Helló!
Csak ajánlanék valamit,ami elég jó lenne nem is 1 játékosnak!!!
Sztem jó lenne ,,piacot" csinálni,ahol lehet venni másik játékosoktól cuccokat,és az őskőbe kerülő tárgyakat is el lehetne adni LE-áért
Csak ajánlanék valamit,ami elég jó lenne nem is 1 játékosnak!!!
Sztem jó lenne ,,piacot" csinálni,ahol lehet venni másik játékosoktól cuccokat,és az őskőbe kerülő tárgyakat is el lehetne adni LE-áért
konkrétan megmondták, hogy ilyen nincs és nem is lesz... felesleges ezen vitatkozni...
Idézet: Eardog - 2008.10.22. 08:28:14
Nem tudom, hogy magasabb szinteken mi lesz a helyzet, de remélem lesznek "unic" cuccok is, amiket majd lehet találni, esetleg az eposzi lényeket leőlve kapunk spéci cuccokat
"A térkapun átlépő borzalmas szörnyektől néha különleges relikviákat zsákmányolhatsz."
Idézet: Ricardo - 2008.10.22. 10:07:22
Azért az elég kemény, hogy mindenki úgy kalkulál, hogy a "gyengébbik" karakterem, meg "erősebbik" karakterem. Elvileg mindenkinek csak egy karaktere lehetne a játékban; arra már nem is gondol senki, hogy magától szabályosan játszon?!
Ez azért elég elszomorító tekintve, hogy még csak egy hónapja kezdődött a játék.
Ez azért elég elszomorító tekintve, hogy még csak egy hónapja kezdődött a játék.
ne legyél már ennyire naív, a készítőknek épp erre kell gondolniuk, mert ha abból indulnának ki, hogy mindenki szépen, becsületesen jáccik, meg is nézhetnéd a játékot...
Pontszám: 5