Azt hogy portyázásnál kiből verhetek ki LE-t és TP-t nem lehetne kiírni ? vagy csak én nem látom hol van ? Már kezdem unni hogy győztem, elmegyek megint győztem de a felirat ugyanaz sajnos túl gyenge volt így se LE-t nem kapok se TP-t cszal kidobtam a csp-ket a kukába.
Direkt nem tudod megnézni sehol. Különben mindenki azt támadná, akinek sok LE-je van, és akkor tényleg lehetetlen lenne gyűjteni.
Esetleg a döntetlen portyázásért nem lehetne TP-t adni?
Nem.
Csak győzelemért jár.
Toplisták kicsit szét van csúszva. Nagyon belóg FF3-ban a legördülő menü a számos dobozkákba. Egy sortörés talán segítene a problémán.
Megnézzük.
Javaslatom, hogy a lecserelt dolgokat - fegyver, pancel, stb. ne csak a lelekkufarnak lehessen eladni, - legyen piac, ahol a jatekosok egymas kozott adjak-veszik ezeket, szerintem ezzel is erdekesebb lenne a jatek. Ha van valahol ilyen lehetoseg, akkor elnezest, en nem talaltam...
Ennek szerintem semmi értelme, akkor mindenki a piecon vesz és ad el a legelső pár játékos kivételével. Hiszen a piacon nyilván csak akkor jön létre üzlet, ha többet kapsz érte a piacon, és kevesebbet kell fizetned érte, mint a kufárnál.
Jó lenne, ha a küldetések között mindig lenne olyan, amit nem portyázással lehet csak megszerezni!
Vannak olyan küldetések, amiket portyázással tudsz MEGCSINÁLNI.