Mint irtam az uj szövetségi tagok a meglévő szavazatok ellenére sem kerültek be. Amint végetért a pihenésem bekerültek. Ez szándékos kapcsolodás vagy csak valamilyen bug?
A szavazatunk már kora délután megkapták, de a tagság csak az alapító aktivvá válása után kerül bejegyzésre? Sztem ez így nem egészen jó. ha lehet javítsátok.
Megnézzük, és javítjuk, ha tényleg így van.
Lehet, hogy egy minimális leirás is oszlatná a homályt, hogy mégis hogy jön ki egy alap-buzogány sebzése 18 ÉP-re 3x egymás után, melyik tulajdonság milyen arányban számit a csatában és mekkora a szerencse szerepe.
Nemrég írtam egy másik topicba, hogy a közelharci sebzést az erő is növeli. Lehet, hogy most 3-4 tulajdonság különbséget soknak gondoltok, de magasabb szinten ez elenyésző lesz. Mi nem 2 napra készítettük a játékot, hanem hosszabb időre, nem hiszem, hogy 2 nap játék után bárki el tudja dönteni, hogy a harcrendszer hosszabb távon jó vagy rossz.
Jó lenne, ha a toplistáknál megmaradna a rendezési szempont ha a következő oldalra lépek.
Portyázásnál szintén maradhatna a rendezés mikor újra keresek.
Úgy érted, hogy a toplista következő oldalára? Mert nálam megmarad.
Mikor tulajdonsagot fejlesztek, jo lenne ha a biztonsagi kerdesnel kiirna, h melyiket. Most csak azt kerdezi, h biztos fejlesztem-e a tulajdonsagot, es nem tudni felrekattintottam-e.
Szerintem ez jó ötlet.
2. szinten ha vadászgatok mindig 3 TP kapok ez így szerintem hülyeség hisz akkor is ennyit kapok ha 6 LE szerzek és akkor is ha 106LE. Ezen nem lehetne változtatni hisz nem mindegy hogy kit győzők le az LE-ért. Tudom hogy ez csak bónusz dolog és m indig kapja az ember, de így kicsit hiányzik a feeling.
Ezen nem fogunk változtatni, a vadászat TP-je fix, ezzel kicsit csökkentve a random szerepét.
Hiányolom a szövetségből a körlevél opciót, vagy nagyon elvan dugva.
Nincs ilyen opció. Erről már 0rt bővebben Miklós itt a fórumon.
cselekvés pontot hogy lehet többet szerezni? mert elfogyott és kb fél óránként ad 1-et. ez iszonyatosan lelassítja és unalmassá teszi a játékot.
A játék egyik fontos célja, hogy ne kelljen egésznap a gép előtt ülnöd, ha nem akarsz végérvényesen lemaradni. Szerintem a cselekvéspont bőven elég, mindennap tudsz vele játszani eleget, de nem maradsz le végleg, ha ki kell hagynod pár napot.
portyázgatni se nagyon lehet a fentebb említett okok miatt ( 2/óra különben -10%, szinte teljesen a szerencsén múlik, semmi máson ) LE-t eddig nagyon keveset szereztem portyából. sőt fura módon 100%-os fickótól 0-t nyertem el. és TP-t is csak 1et ad bizonytalanra, míg a vadászat most 3at hoz.
Pár szint múlva, ha jól játszik valaki, akár 3-szor vagy négyszer is elmehet portyázni komoly győzelmi esélyekkel. A szerzett LE attól függ mennyije volt az ellenfélnek, és mennyid neked. Ha bármelyik 0, akkor 0 LE-t szerzel. A TP pedig szándékosan kevesebb a portyázásnál a vadászathoz képest, hogy ne lehessen valaki 3-szor erősebb a másiknál.