Idézet: Doktordikhed - 2009.01.08. 12:19:35 Akkor az alacsonyabb szintű karakterek arra vannak ítélve, hogy vadásszanak? Vagy költsék az összes LE-t gyógyitalra, ha esetleg a játék többi lehetőségét (portya, ami a legszórakoztatóbb, mert összemérheted az erődet más hasonló szintű karakterekkel, tanulhatsz belőle, hogyan fejlődj...) szeretnék használni? Mert ha gyógyitalra költöm minden LE-m akkor csak gyengébb leszek. Megint oda jutunk, hogy aki hamar kezdte, az játszhat, a többi szívjon.
Én egy aktív, portyázó karakter vagyok, aki felhasználja a cselekvéspontjait is, viszonylag gyorsan lép szintet, de az utóbbi időben alig tudok portyázni. Néha egyáltalán nem. Ezen a szinten már olyan magasról is támadható vagyok, hogy így lehetetlen játszani.
Nekem nem nagy megoldás, hogy akkor vadásszak, CaveMan. Abban nem sok szórakoztató van. A fejlődéshez kell és kész. Mintha vennék egy tévét, aztán kiderül, hogy nincs rajta kép, és a boltban annyi tanácsot adnak, hogy akkor hallgasd a hangját....
figyi, mindenki "alacsonyabb szintű". a 11. szintű a 15-ösnek, a 20. szintű a 25-ösnek, a 28. szintű a 33-asnak. kivétel csak a pár legelőrébb tartó, ez már csak így van.
annyit tehetsz ellene, hogy nem teszed kívánatossá magad a portyákra, tulajdonságösszeget növelsz, miegymás. vagy pedig okosan portyázol és nem adod meg az esélyt, hogy leverjenek, hiszen egy 4-gyel nagyobb szintű csak akkor lát meg, ha kábé az életpontod a harmadán van. de max ép-ben nem életbiztosítás lenni, hiszen akkor bárki neked mehet.
és igen, az a jó a verésekben, hogy 15% alatt vígan vadászhatsz.