Re: Vélemények a játékról
621. hozzászólás - 2008.11.05. 10:34:35
621. hozzászólás - 2008.11.05. 10:34:35
Én is reménykedem benne, hogy csalók nincsenek, csak nagyon szerencsések, akik az elején jókor, jó időben megszerezték a pár ezer LE-előnyt, és utána is a legtöbb ellenfelük olyan volt, akinek sok LE-je volt....persze lehet "csalni" úgy is, ha valaki otthon is, meg munkahelyen is van net(vagy még több helyen), és 2 karija van, egyikkel csak vadászik a másikkal meg mindig leharcolja...és mivel 2 külön helyen van a net, ezért le se bukhat csalás miatt, hogy uaz az IP cím....persze én nem csinálom így, csak most így hirtelen kitaláltam ezt...remélem most nem adtam ötletet senkinek
Reméljük a legtöbb játékos tisztán játszik, és nem csal, és ha azok a topjátékosok, akik 100LE +-ba vannak, azok se csalnak, akkor gratulálok nekik, ügyesek és szerencsése....bárcsak nekem is így menne... bár azért én se panaszkodok, +45000 LE-be vok
Reméljük a legtöbb játékos tisztán játszik, és nem csal, és ha azok a topjátékosok, akik 100LE +-ba vannak, azok se csalnak, akkor gratulálok nekik, ügyesek és szerencsése....bárcsak nekem is így menne... bár azért én se panaszkodok, +45000 LE-be vok
V2 - Eraman - Sötét Mágusok
Pontszám: 3