Re: Vélemények a játékról
1301. hozzászólás - 2009.01.13. 22:05:48
1301. hozzászólás - 2009.01.13. 22:05:48
Neha-neha kiveri a biztositekot ilyesmi, ezt be kell vagnom, gondolom nem vagyok egesz egyedül:
Ellenfeled egy gyors mozdulattal megadja neked a kegyelemdöfést.
Túl sok sebet kaptál, ájultan esel össze.
A csatában összesen 90 sebzést okoztál, és 822 sebzést kaptál.
En 26. szintü vagyok, atlagos statokkal:
Erő: 53 +26
Támadás: 72 +25
Védekezés: 67 +40
Egészség: 43 +9
IQ: 60 +3
Mágia: 40
Taumaturgia: 50
Szerencse: 38
(most, hogy ezt leirtam, keretik nem kiszamolni, ki is lehetek es ramugrani meg 30-an. Annyi LE nncs nalam )
Ket szinttel magasabb cuccokat tudok megvenni, atlagos harci szakertelmek.
Tamadom 32. szintü, a szokasos 36. szintü cuccokban...
Ennek most komolyan, mi ertelme van?
24. szint ota nem tudok talpraallni, mindegy mennyi penzt rakok a jatekba, egyszerüen agyonvernek. Ez olyan szinten aranytalan, mintha nekiallnek eletre-halalra megvivni a spánielemmel. Biztos meg tudna harapni a szerencsetlen egyszer...
Nem volt ez megint atgondolva, fiuk...
Persze nem sokan hasznaljak a 30 portyapontos megoldast, lenne ott nagy-nagy egymas melle csapolas, meg hatalmas buktak szep szammal. De ez a hat szinttel lejjebb tamadas abszolut hazavag idönkent. Lehet ugy is jatszani, hogy közvetlen 15% felett lavirozgat a polgár, na de kinek van ideje ott dekkolni egesz nap a gep elött, valamint hol van itt a jateköröm..?
Ismetlem, nem nyavajogni szandekszom, csak egyre erösödö aranytalansagok vannak a jatekban, melyeknek ez is resze erösen. Kis béta tesz rafert volna még, ugy gondolom.
Ram meg nemi whisky, miutan ugyse mehetek ket oran at sehova...
Ellenfeled egy gyors mozdulattal megadja neked a kegyelemdöfést.
Túl sok sebet kaptál, ájultan esel össze.
A csatában összesen 90 sebzést okoztál, és 822 sebzést kaptál.
En 26. szintü vagyok, atlagos statokkal:
Erő: 53 +26
Támadás: 72 +25
Védekezés: 67 +40
Egészség: 43 +9
IQ: 60 +3
Mágia: 40
Taumaturgia: 50
Szerencse: 38
(most, hogy ezt leirtam, keretik nem kiszamolni, ki is lehetek es ramugrani meg 30-an. Annyi LE nncs nalam )
Ket szinttel magasabb cuccokat tudok megvenni, atlagos harci szakertelmek.
Tamadom 32. szintü, a szokasos 36. szintü cuccokban...
Ennek most komolyan, mi ertelme van?
24. szint ota nem tudok talpraallni, mindegy mennyi penzt rakok a jatekba, egyszerüen agyonvernek. Ez olyan szinten aranytalan, mintha nekiallnek eletre-halalra megvivni a spánielemmel. Biztos meg tudna harapni a szerencsetlen egyszer...
Nem volt ez megint atgondolva, fiuk...
Persze nem sokan hasznaljak a 30 portyapontos megoldast, lenne ott nagy-nagy egymas melle csapolas, meg hatalmas buktak szep szammal. De ez a hat szinttel lejjebb tamadas abszolut hazavag idönkent. Lehet ugy is jatszani, hogy közvetlen 15% felett lavirozgat a polgár, na de kinek van ideje ott dekkolni egesz nap a gep elött, valamint hol van itt a jateköröm..?
Ismetlem, nem nyavajogni szandekszom, csak egyre erösödö aranytalansagok vannak a jatekban, melyeknek ez is resze erösen. Kis béta tesz rafert volna még, ugy gondolom.
Ram meg nemi whisky, miutan ugyse mehetek ket oran at sehova...
A nagy sikerre való tekintettel kiadták a Gyűrűk Ura c. film könyvvátozatát is! Sőt, állítólag a Passió lesz a következő!
Pontszám: 9.38