Nem is tudom hova kellene írnom, ezt a topicot éreztem a legmegfelelőbbnek.
Számomra kicsit drasztikusnak tűnik (túl nagy a véletlen szerepe) az LE szerzése vadászat során. A mai nap is volt szerencsém beleszaladni olyan lénybe amelyik nyersen (spektrális, kvíz és minden egyéb bónusz nélkül) 160 LE körül adott volna és olyat is sikerült elejtenem amelyik ugyanilyen körülmények között 1400 LE-vel oltotta volna szűnni nem akaró szomjamat. (Mindez 40. szint)
A szerencsém szint x2 +8 jelenleg, de volt már szint x2 +13 és szint x2 -7 is. Túl nagy különbséget nem tudtam észrevenni a vadászatok közben, ez a képlet csupán misztifikáció szerintem. (Azt elismerem, hogy valamennyit befolyásol a szerencse a vadászaton, de szerintem a határt már rég átlépték a karakterek ezzel az őrült sok építkezéssel.)
Szóval a problémám az lenne, hogy úgy érzem 30. szinttől felfelé túl sokat befolyásolja a karakterek fejlődését a szerencse (valós szerencse). Ilyen különbségű vadászatoknál simán megeshet, hogy van olyan karakter aki szinteken keresztül 20-30%-kal többet vagy éppen kevesebbet vadászik, mint én, holott lehet, hogy rosszabb/jobb játékos. Talán csökkenteni kellene a random szerepét a vadászatok során és akkor jobban kijönne a játékosok kvalitása.
Lehet csak én látok rémeket, szívesen olvasok bárminemű cáfolatot annak érdekében, hogy megnyugodjak (bár nem vagyok ideges). Persze a : "hosszútávon biztos kiegyenlítődik" érvnél lehet többet is írni.