Idézet: Gort - 2008.10.25. 23:20:15 Nálam a játék azt jelenti, hogy beleélem a karakterem helyzetébe magam. Én nem szeretem, ha félholtra vernek, ezért a karakterem sem szereti. Ráadásul ez nem is segít a problémán. 1 órahosszáig nem támadhatnak? Azzal mire megyek? Egy órahosszai vadászattal kb. 1500-1600 lélekenergiát tudok szerezni. A villámcsapás 5500- ba kerül. Ez bő 3 órahossza vadászat. Persze, tudom, küldetések, lélekkút kisütése. Meg lehet oldani, és meg is oldom. De ettől függetlenül, ha valamit el akarok érni a játékban, továbbra is a gép előtt kell töltenem majd minden szabadidőmet. Ezt nem panaszként mondom. Szeretem a Végzeturat. De az a véleményem, hogy egész egyszerűen nem igaz az az állítás, hogy a játék kevés időt igényel.
szerintem meg siman meg lehet oldani kicsi idobefektetessel is
pl. ma hajnalban ment a vonatom, ejjel ertem haza, kozben nem volt netem, megis elmentem vadaszni most este, szintet leptem, fejlesztettem, stb
ehhez kb. 5 percet kellett a gep elott toltenem, amig a 20 kvizkerdest megvalaszoltam, aztan elmentem tarsasjatekokat bontogatni, egy ido utan visszaneztem a gepre, epp' lejart az utolso vadaszat
vagyis kb. 5 perc idoraforditassal "jatszottam" 100 percet... elotte-utana portya, de igy is max. 15 percem ment el ra
ha meg attol tartasz, hogy elveszted a gyujtogetett LE-t, vagy probald megoldani, hogy ejjel/hajnalban vadassz (tudom, ez nem konnyu...) vagy veresd le magad 1 LE-re, es ugy allj neki a vadaszatnak