Újra támadok ezen a mezőn (mai 66. csata, 2 PP-ért és 1 eseménypontért)
Szerintem ennél jobban nem lehet senki szájába belerágni hogy már nem 1pp-be kerül egy csata.
És az event ismertető részben pedig le van írva, hogy idézek:
"Ismertető
A Hordák Harcában az a horda nyer, amelyik a legtöbb pontot szerzi.
Minden nap délben 1 pont jár azokért a mezőkért, amelyeken az adott hordának éppen a legmagasabb győzelem százaléka....."
Idézet: Durten - 2014.05.07. 08:10:22 Köszönöm, hogy a sok sírás-rívás célba ért, és sikerült változtatni a klónok erején, a topperek javára, aki meg amúgy is gyenge még ebbe az eventben is szenvedjen, standing ovation for everyone
nos ezt megcáfolnám mivel egy eytrém gyenge szinte kizárólag építő karim van v5-ön (lehet csekkolni )
ez az első olyan event amiben részt tudok venni ilyen elbarmolt karival is , 30pp-n mondjuk vesztettem de nem klonok ellen hanem az eltorzult játékos klonok ellen, mivel azok ellen amugy is vesztenék semmi meglepetés nem ért , miután elfogyotta PP-m 15 re tettem magam és így meg ilyen 1 sebzéseket kapok
felbuzdulva, hogy tudok portyát nyerni kihuztam maxra az energiahasznosítást és mint fika építő 7000LE-ket szedek be egy csatára , nos ezt a hétköznapokban sose tudnám megtenni ugyhogy én most kiállok az event mellett
Aki erős kari az is tud öltözékkel állatokkal variálni, pl ne akarj egy 200as állattal nyerni magad ellen vigyél kicsi állatokat nameg olyat aminek nincs acsarkodáás szakija , aztán láss csodát már nem is olyan nehéz nyerni