Lehet top50 is, ezt ti látjátok jobban.
A szövetségi küldikhez a szintlépés lassulása, igen, ez jogos az észrevétel. Mondjuk talán ez beáldozható cserébe azért, mert több célpontod lesz és jobb a LE/TP arány.
Idézet: Kocos - 2012.03.14. 13:33:01 Annyit szeretnék kérni, hogy ez opcionális legyen. Ha nekem jó az, hogy nincs ellenfelem, és piszok gyorsan lépem a szinteket, akkor hadd lépjem gyorsabban.
Játéktechnikailag meg majd átgondolom, hogy ez nem túl nagy táp-e az elől haladóknak. Az AFP-t kapják mint disznó, a fejlődési sebességük meg lassabb, mint egy VF-esnek? Tudja fene.
Attól tartok, hogyha ezt bevezetjük, akkor ezt nem lehet opcionálissá tenni... képzeld el, hogy vhány ember azt mondja, hogy ők nem élnek ezzel a lehetőséggel. Akkor természetesen ők lesznek az élmezőny, és így a többiek mögöttük lesznek, és így a szintlépésük nem vagy alig lesz csak lassabb, vagyis minden maradt a régiben. Viszont! Ahogy írtad, a szingulárissal és a vadászat Tp tárgyakkal továbbra is lehet turbózni, aki erre megy, sőt a felfelé ütve kevesebb Tp-t kapok AF képességet se muszáj kifejleszteni, és lehet licitálni az AHban a Gyors tanulásra. Sőt, ha van igény, rakunk még be TP szerzési lehetőséget, hogy aki akar, szinthuszárkodhasson...
Egyébként nagyon, nagyon sok olyan probléma vetődött már fel, amelyek mindegyike e felé a megoldás felé mutat.
Lehet, hogy van, aki élvezi azt, hogy egyedül rohan 10 szinttel a többiek előtt. De én az ilyen játékosoktól eddig csak olyan leveleket kaptam, hogy milyen gáz, hogy nincs célpont, és nem tud már hogy fékezni, nem tudja a CSp-jét elkölteni, a bajnokin a saját klónjaival kell verekednie stb. Ha a 20-at 50-re nyújtjuk az talán segít a problémán, nem lesz olyan drasztikus a kontraszt. Illetve, a +100% helyett az első bónusza lehet csak 80 vagy 70% hogy ne legyen akkora különbség.
Azzal kapcsolatban, hogy az élmezőny így még nagyobb előnyt kap a mögöttük jövőkhöz képest. Itt mondjuk több szempont is van, egy középmezőnyben játszó játékos tudja optimalizálni LE/TP-re a portyáit, megfelelő szinttávra ütve, egy top játékosnak nincs választása, azt üti, aki fent van a portyalistán. Viszont az is igaz, hogy minél magasabb szintű vagy, abszolút értékben annál több az adott CSP-ért és PP-ért szerzett LE.
Idézet: Viskos - 2012.03.14. 13:54:58 Belassul a játék, mert minden tp kapáskor ellenőrizni kell, hogy mennyi tp után van szintlépése.
Ezt már kidolgozzuk, nem lesz gond.
Idézet: Viskos - 2012.03.14. 13:54:58 Ha valakivel azonos szinten vagyok, akkor mindketten ugyan azt a százalékot kapjuk?
Igen. pl. ha 2 top van akkor mindkettő 95%-ot kap
Idézet: Viskos - 2012.03.14. 13:54:58 Ha valakivel egy szinten vagyok, majd ő szintet lép, amivel csökken a százalékom, viszont határon volt a tp, akkor a következő tp szerzéssel azonnal szintet lépek, pedig előtte még kellett sok tp.
Igen.
Idézet: Viskos - 2012.03.14. 13:54:58
A top20 játékos vadászatból származó bevételét csökkentsük. Ez azt jelenti, hogy a LE/tp arány változatlanul marad, viszont a vadászatért kapható LE és tp is arányosan csökkenjen
Ezt már most is megtehetik, úgy, hogy a CSP-jük felét nem költik el! Sőt sokan meg is teszik, szóval ez sztem nem oldja meg a dolgot