Igazán nincs mit, elvégre az egyetlen voltál, aki majdnem felakasztott a kamrájába...
Idézet: Álomvirág - 2009.09.01. 10:37:10 A másik dolog, az epikusok. Valóban nem szívetmelengető élmény 52 000-es epikust ütögetni órákon át. Főleg nem lesz az új változások miatt.
Miért? Mert unalmas. Ülsz a gép előtt, vagy vissza-vissza-szaladsz 20 percenként és belerúgsz egyet. Naponta kettőt nyomtunk le, mindegyikben részt vettem, és nagyon nagyon untam. Ahogy múltak a napok, egyre jobban. Monoton dologgá vált, ha közben nem szórakoztatjuk egymást a fórumon, el is aludtam volna. Nem volt kihívás, mindenki tudta, hogy leverjük, csak uncsi volt.
Tehát én megfontolásra érdemes dolognak tartanám, ha nem emelnék 30 fölé az epikusok számát, inkább legyen sokrétűbb, több részből álló, összetettebb győzelmi kondíció kitűzve.
Az új változásokkal jár, hogy mi is többet sebzünk közelharcban, ergo gyorsabban ütjük le, valamivel több sebződés árán. Mivel az utolsó héten szinte csak erő+kritikusra pakoltam az egekig, és az epikus varázslata adta a mindenkori sebzése kb. 70-75%-át, így én csak örültem volna neki. Pl.: V1-en egy 70-80. szintű szörny legyőzését nyilván csak megnehezíti, mert sokan hozzá sem tudnak emiatt szagolni, viszont V4-en a karakterek arányaiban sokkal erősebbek, hamarabb jutnak térkapuhoz, kínzókamrához, és így tovább, ezáltal pont, hogy kevésbé lesz unalmas. Egy kis plusz egészség valószínűleg nem fog ártani, ami meg csak jót tesz a portyázásnak és a háborúknak.
Sajnálattal hallom, hogy Te unatkoztál, nálunk epik közben mindig nagyon élt a fórum, előfordult, hogy a topicban, ahova az egyéni csatákat másoltuk (volna) be, éppen párhuzamosan BL-sorsolásról folyt a beszélgetés.
Szerintem a 20 perc teljesen korrekt, persze, én is örülnék, ha mondjuk feleződne, de így sem lehet okunk panaszra.
Az összetettségről: azt gondolom, nem érdemes túlbonyolítani, kíváncsi vagyok, egyáltalán ezt sem véli-e soknak Miklós. Nem bánt(ód)ásból, de szabad az út sokrétűbb kondíciókat kitalálni, csak hát azt (még inkább) lehetetlen igazságosra kihozni.