Re: 4. világ újraindítás
1161. hozzászólás - 2010.04.09. 20:17:53
1161. hozzászólás - 2010.04.09. 20:17:53
.
A hozzászólást Ricskosz módosította 2011.04.03. 19:05:29-kor
Pontszám: 1.46

azért irtam ,hogy ilyen alantas kamrázgatásokkal építők nem foglalkoznak,az aprópénz 

) atlagat rombolnam sztem
....
Most V4 röl beszélünk,benned meg nem ott rajzolódott ki.

...feltetelezes....es reszrehajlas
...konkretan ebben senkinek nem lehet tapasztalata...tekintve az eddigi kondiciokat....de a modszert megis fayan leszarozzak....me ok okosak am de cudarul......nem jon beeee!....nagyon nem ausztral dolog....igenis vadul mukodott egeszen szerver vegeig....es nem csak nalam....de igazabol nem is erdekel
.....suket vaker...gizdulodjanak csak a formak...ha ettol erzik valakinek magukat
...
...hehe
...na meg niga' 
....csak arrol hogy mukodik es nem xar....amugy meg volt eredmenye...meg akkor is, ha kozunk se volt az elmezonyhoz.....nekem nincs szemellenzom...de van feltetelezes..meg gyakorlat...talan azt a szemellenzot ott kene keresni ahol vakon hisznek a feltetelezesekben....amugy meg elnezest...rosszul fogalmaztam sokadik ezelotti HSZ-emben...szal...Kocos biztos nagyon jo karakterfejleszto...meg atommod vagja mar a gamet meg minden...de allitasa alapjan ugy tunik elegge korlatolt az a nemes tudas amivel o rendelkezik....en aranylag friss jatekos vagyok....az elso versenyszeron kezdtem....de tul vagyok egy par torlesen es atvett karin....nalam mukodott....elo adasban....a feltetelezes meg felteteles mod...en nyitott vagyok minden ertelmes okfejtesre....de az hogy nem lehet.....meg hogy xar....meg hulyeseg....az kisse nekem uresnek tunik tartalmilag . )