Felhasználónév: Jelszó:
Szerző
Topic neve: A kufárok csatája
kedvelt tagMangetsuFérfi
Végzetúr tehetség
209 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
101. hozzászólás - 2011.03.05. 19:30:40 (Válasz Offsboy #50 hozzászólására.)
nem tanítok én senkit, nem az én tisztem. Ellenben azt mondd már meg kérlek, "komám", hogy mennyi az a fix LE? Nem hinném, hogy olyan hatalmas farmokat csinálnának Miklósék. Szerintem egy-egy megszokott farmkari többet hoz majd, mint ilyenből kettő, bár nem tudom melyik világon milyenek az arányok. Ez az egyik, a másik meg, hogy a LE csak akkor jön be, ha győzöl. Namost, a 400at levadássza a karakter, a 400 eseménypontból meg 150 kimegy a vesztes csaták miatt a kukába. Mert vesztes csaták lesznek dögivel, hacsak Miklósék ki nem veszik a randomot az eseményre. Így abból a 400 vadászatból minimum 5-600 lesz nagy hirtelen... a karakter még inkább átlagközelbe megy, a random még jobban bekavar... melyik is volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? Ha csak azt vesszük, hogy a bejövő portya fix LE meg mondjuk a vadászat negyede elmegy piára (most hasamraütöttem, nincs kedvem számolgatni) akkor is borzalmas arányban jön a LE, főleg, hogy LE szerző szakik vadászati része nincs megkezdve sem. Érdeklődve várom a cáfolatokat, én örülnék a legjobban, ha tévednék.
v3: Ninqueril a Suttyó - DDT
Pontszám: 4.38
népszerűaltairFérfi
Végzetúr
87 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
102. hozzászólás - 2011.03.05. 19:47:26
Az esemény során plusz kristály szövetségek fognak megjelenni

Na, pl én erre sokkal jobban és bővebben kíváncsi lennék!!!
Esetleg az alacsonyabb szinten beköszönő KH előfutárát
tesztelhetjük???
Pontszám: 8.25
kedvencFecsu123Férfi
Végzetúr mester
430 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
103. hozzászólás - 2011.03.05. 20:27:11 (Válasz Warfoki #91 hozzászólására.)
Idézet: Warfoki - 2011.03.05. 16:39:57
Idézet: Fecsu123 - 2011.03.05. 14:18:07
Ez is milyen dolog már,hogy akinek több a vesztes csatája az kihasználhatja a láthatatlanban való sajtolást egy burokkal a fején?? Ez is egy "butavédő" modul lenne. De valójában annyit tesz,hogy egy harcos világban csak vadászik. tehát az Én olvasatomban ellentetje a portyázó karakternek. Ugyanúgy mocsok erős karit tud csinálni. Őket ne fékezzük be valahogy?


Ez az event pont hogy befékezi a láthatatlan vadászatot (magam részéről tenném hozzá, hogy sajnos, nem jókedvemből szívtam egy hónapot a nyert/vesztett arány átfordításán ). 400 győzelemmel lesz LEGALÁBB többem, mint amennyi eddig volt, ha maxos jutalmat szeretnék. Márpedig nyilván azt szeretnék, ha már egyszer beleugrok az eventbe. Ez nekem annyit fog jelenteni, hogy holnaptól nem kihívásozok, csak a környezetemet boldogítom leverető csatákkal. Megint. Esetleg olvasom pár bepipult portyakarakter kedveskedő levelét. Megint. Szóval a láthatatlan vadászaton levők megszívják ezt a módit, nyugalom. Nem nyavalyogni akarok, mert nyilván megéri hosszú távon, ha nem így lenne, akkor egyszerűen tennék az eventre magasról. Csak a figyelmet szeretném a felhívni, hogy a láthatatlan vadászoknak nem egy "ingyenmenet" ez az event, kéretik nem számon kérni, hogy nekünk miért nem jár plusz hátrány vagy tököm tudja mi.


Kedves Warfoki!

Nyílván Te is tudod, hogy a legerősebb karakterek a Sikeres pókok az LV-k (láthatatlan vadászok burokkal és több vesztett csatával) ezután jönnek az optomalizátorok végül mindenki más. A nehézségi sorrend is ez egy egy ilyen karakter kialakításánál.
Ezek a taktikák emelnek ki a többek közül. Ezt próbálják minél jobban redukálni. Nekem ezzel nem is lenne bajom. ,de,de mégis van az,hogy ezek a stratégiák kialakultak nem a Mi hibánk és ebbe próbálnak kívülről belenyulni,hogy ne térjünk el az optimálistól. Mert nem erről volt szó és nem szeretem ha hülyének néznek.

Most nem csak magamat próbálom védeni,ha nem a "kicsike" pókokat. Akik 10 szint körül tanyáznak. ,ha Ők bevadásznak 400 at vagy többet a karakterük visszacsúszik a közép mezőnybe. Pedig épp ez a lényeg,hogy ott kerüljenek a többiek felé. Ezt semmilyen 3% os relikvia nem kárpótolja.

A játék legerősebbjei a pókok így Őket kell "gyilkolni" ezért lett behozva minden "újítás" Spec Én a régi jó kis farmok helyett napi 3 embert tudok ütni akitől jön is valami. Ennyi,de nem bánom lassan fajlődöm,de biztosan.

Mivel mint írtad,hogy kijössz az LV ből és leütteted magad 400* "oszt jóvan" Van alternatívád!! Érzed a különbséget a kicsi pókokhoz képest.

Ennyi bajom van az egésszel. ,de nem az LV seket bántom csak példát hoztam fel és mivel reagáltál reagáltam. Az LV jó Én is azt terveztem,hogy 40. szinten váltok és átmegyek portyából LV re ,de már ez is lehetetlen a brutál sok győzelem miatt.

Na,de okos az ember majd kitalál valami újat ami még nem volt és leragálja a jelenlegi helyzetet. Csak az számít ki mennyire tudja ezt lereagálni és a többiek felé emelkedni

Nem vagyok függő mielőtt megvádolnátok 2 év alatt 34 szint nem nagy szám.

Na,de nem hőzöngök tetszik a játék főleg,ha fentartjátok az érdeklődésem.
Pontszám: 8.94
fórumozóPrismaFérfi
Végzetúr mester
903 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
104. hozzászólás - 2011.03.05. 21:07:34 (Válasz Ariel #99 hozzászólására.)
Idézet: Ariel - 2011.03.05. 19:08:33
A legnagyobb problémát szerintem még mindig az fogja jelenteni, hogy az ember összeszedjen 400 győzelmet 21 nap alatt. 15 pp/nap üzemmódban eleve lehetetlen.

Ez bizony jogos aggodalom. De mi lenne, ha inkább a 400-as limit csökkenne? Sokkal egyszerűbb, mint a 3 órás limitet, és egyéb már meglévő szabályokat piszkálni.


4.Esemény pontot lehessen kapni teljesített kalandért, küldetésért és térkapuért is. Így akinek fájdalmas a vadászat, legalább pár pontot alternatív módon is szedhessen össze.

Ez jól hangzik, de miért ne lehessen rögtön pp-ért is kapni? Semmilyen racionális indok nem hangzott el arra nézvést, hogy miért is nem lehet pp-ből kapni. Az külön "viccessé" teszi a dolgot, hogy az egész event portya központú lesz, ennek ellenére a portyások vannak büntetve.
Egyenlőre próbálta osztani a sajtot a róka a medvebocsok számára.

Egyelőre az egyelőre szó jelenti azt, hogy "most még".
Pontszám: 5.42
népszerűKardpeterFérfi
Végzetúr
74 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
105. hozzászólás - 2011.03.05. 22:01:53
Még csak a harmadik lapon tartok az olvasásnál, s be fogom pótolni ígérem, ezért előre elnézést kérek, ha már valaki felvetette volna. Többször láttam azt, hogy lehessen portyáért is EP-t szerezni, ezzel megint csak hátrányba kerülnének a pók-ok, mint ahogyan jelenleg is abban vannak. Ha ez a cél, akkor vegyétek a hozzászólásomat semmisnek, ám ha ez nem cél, csak az event egy "mellékterméke", nekem az lenne a javaslatom, hogy esetleg lehessen EP-t venni 2-3 csp-ért. Így ugyanúgy pp-csp fogyna, mint a vadászoknál.

Más. Olvastam több olyan hozzászólást is, hogy azért nincsenek támogatva a pók-ok, mert a gyorsabb szintlépés miatt több pénzt költünk a tárgyakra. Javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem pedig a bevételi forrás pont a pók-okból van, hiszen ők azok, akik megveszik a legújabb ősköves cuccokat, hogy azzal is tápoljanak, valamint élesítik a prémium tagságot, ha másért nem, a gyorsabb ép-töltés miatt. Legalábbis, én építős/vadász kariként tuti nem vennék őskövet...minek!!
Pontszám: 4.70
fórumozóMESSERFérfi
Végzetúr
91 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
106. hozzászólás - 2011.03.05. 23:04:55
Egy kérdés akkor lényegében ugynazakot kéne püföni akik idáig is a szintemen voltak+új KH emberkék? Mert ha igen 21 nap alatt 400gyözelem hááááááát tuti nem jönn össze még 200 sem ,kivéve ha a KH-s emberkék brutál gyengék lesznek
Pontszám: 4.57
népszerűArielFérfi
Végzetúr mester
3532 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
107. hozzászólás - 2011.03.05. 23:06:45 (Válasz Prisma #104 hozzászólására.)
Nem biztos, hogy elég a 400-as limit csökkentése. Az egyik ok az, hogy a fix LE/TP miatt sokan minden pp-t el fognak lőni, ahogy a xenóknál is. Már csak azért is, mert ez verseny lesz, és a kufár 3%-os kedvezménye is elég jó. Van akinek nagyon gyorsan meglesz a limit, de portyáznak tovább, van aki ugyan úgy nem fog célpontot találni magának. Emlékszem, hogy milyen volt a játék kronokompenzáció és kontinuumszűkítés nélkül... örültem ha napi 5 portya összejött. Ha minden jelentkező próbál majd napi 15-25-40 pp-t ellőni, akkor azok, akiknek nincsenek portyát segítő szakértelmeik és csak pár órát játszanak naponta, nagy szarban lesznek. Ezért lenne jobb szerintem, ha olyan helyzet állna elő, ahol sokkal több a portyázási lehetőség, mint a teljes portyapontok száma. Ez pedig mégtöbb célponttal, és az esemény alatti 3 órás szabály megváltoztatásával érhető el.

Felőlem el lehet törölni a teljes eseménypontos rendszert is. Az alternatívákat azért hoztam fel, mert az eddigi tapasztalataim szerint Miklóssal kompromisszumot kötni könnyebb, mint az álláspontján 180 fokot fordítani. De lehet, hogy meg tudjátok győzni, hogy semmi más ne kelljen az eseményhez, csak pp. Ez nyilván jobb variáció annak, aki portyából él.
A gyakorló állatokat is lehessen gyógyítani, a gyógyuló állatok is mehessenek gyakorolni. Pihenés közben lehessen vadászni.
Pontszám: 8.16
fórumozóMorpheusFérfi
Végzetúr tanonc
48 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
108. hozzászólás - 2011.03.05. 23:09:56 (Válasz Kardpeter #105 hozzászólására.)
javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem pedig a bevételi forrás pont a pók-okból van, hiszen ők azok, akik megveszik a legújabb ősköves cuccokat, hogy azzal is tápoljanak, valamint élesítik a prémium tagságot, ha másért nem, a gyorsabb ép-töltés miatt


Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
A pókok nagyon ritkán vesznek új ősköves cuccot mert iszonyat lassan fejlődnek.
Hogy a prémet használják-e nem tudom gondolom ez ki-ki dolog de ha már erősek pont semmi szükségük a prémre.A kutya nem támadja őket nem kell nekik a gyorsabb regen és mivel nem vadásznak nem kell nekik a plusz csp sem.

A bevételi forrás inkább azokból a játékosokból lett volna akik törölnek a pókok miatt mert unják,hogy naponta kibelezik őket és egy csatából nullára verik az életüket.
Ahogy nézem kb 3 csoportba tehetőek a játékosok.Akik az elején mennek a pókok és a többiek.Akik az elején mennek játsszák a játékot ahogy az meg lett tervezve.A pókok szívják a kicsik/gyengék vérét.A többiek kellenek,hogy a pókoknak legyen kiket ütniük.Ezek két csoportra oszthatóak vagy költenek rá ezerrel és vagy sikerül így kitűnniük és elérnek valamit, vagy ha nem,megunják és törölnek a pókok miatt és oda egy kis bevétel a behonak.És van a többiek másik fele aki pontosan egy forintot nem költ az egészre kb egy kedvencnevelde szintjén űzi a játékot.

Abban kb biztos vagyok,hogy azok akik töröltek eddig a pókok miatt már a számok törvénye alapján is több bevételt hoztak volna a készítőknek a pókoknál.

Ezért nem értem ha a beho csinál egy eventet a normál módon játszóknak miért kezd el egyből sírni az összes extrém tatikán lévő pók,hogy úgy legyen megcsinálva ami kedvez az ő extrém taktikájuknak ,mert ők is akarják a tápot,hogy megerősödve még laposabbá tudják verni az egyszerű játékosok fejét.persze részt vehetnének benne ha egy kicsit normál módon játszanának míg tart az event de ez nem tetszik nekik mert még a végén nem tudnák leverni a normál játékosokat max életről egy csatából a nullára. (volt már benne párszor részem)

Szerintem mindenki kampányoljon minden event előtt szegény pókokért mert igencsak rájuk fér az erősítés.
Pontszám: 7.15
kedvelt tagTihaFérfi
Végzetúr mester
526 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
109. hozzászólás - 2011.03.06. 00:03:25
Sok minden nem tizsta még, de hát azért vagyunk, hogy ötleteljünk.

Szerintem úgy kellene megoldani az eseményt, ahogy a xenóknál volt. Az egyéb menüpontban az eseménynek egy külön ablak. Ha innen indítasz portyát, akkor az esemény portya, ha a "portya" ablakból, akkor normál portya. Normál portya adjon esemény pontot.

Ez egy nagyon kiválló taktikázási lehetőség lenne. (én azt is megkockáztatnám, hogy az esemény portyával ne lehessen kamrázni, csak normál portyával)
Így a normál portyában van esély nagyot rabolni, a figyelmetlen, vagy buzgón gyűjtögető eventezőtől, és a portyakarakterek is gyűjthetik az eseménypontot.
Hátránya, hogy ez nem számít bele a 400 győzelembe, itt nem gyógyulsz a végén, és fogy az amúgy is szűkös PP.
Graham Treefrog - Azúr Légió
____________________________________________ Ha ettől érzed magad valakinek, nyomj egy 1-est ide:
Pontszám: 5.69
népszerűArinadottirNő
Végzetúr tanonc
21 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
110. hozzászólás - 2011.03.06. 00:16:40
Komolyan mondom, ennyi sírás-rívás sehol a világon nincs, mint itt a fórumon egy új event előtt. Egyszerűen nem értem, hogy miért kell ennyit rinyálni. Ha valaki akár egy picit is jobban jöhet ki a dologból, akkor az ellen fordul mindenki az irigység miatt. Ha valamely játékstílus képviselőinek úgymond sérülni látszanak az érdekei a többiekkel szemben, indul a jajjveszékelés. Nem kell ez, gyerekek! Teljesen rendben van, ha okos, a játékot színesítő javaslatokkal állunk elő, de másról sincs itt szó szinte, csak a nyers tápolásról, és hogy ez a hiénázás minél egyszerűbben, minél kisebb véráldozatok árán sikerüljön. Olyan agyament dolgok jönnek elő, és olyan butaságokon tudnak egyesek problémázni, hogy az már fáj.
Miért baj az, ha a pókoknak vadászni kell? Hát baccus, senki sem kényszerített senkit, hogy pók legyen. Engem se kényszerített senki, mégis az vagyok, de nem nyafogok, ha be kell áldoznom valamit egy kis csecsebecséért. Nem ingyen várom a tápot, hanem megdolgozok érte.
Valaki jelezte aggályait a gyenge karik eventezési esélyeit illetően. Ezzel sem tudok egyetérteni egészen. Ha valaki a játék hétköznapjaiban is gyenge, miért ne lehetne az event alatt is ugyanolyan gyenge? Nem hiszem, hogy ez eventen való részvételre kötelezve lennénk. Ez csak egy érdekes lehetőség, és ha ebben valaki jobb másoknál, miért ne érhetne el jobb eredményt is másoknál? Ha mindenki, még a leggyengébb kőműves kari által is teljesíthető feltételek lennének megszabva, értelmét vesztené az egész, mert akkor mindenki mindent megszerez, és a legjobbak nem tudnak kitűnni a gyengébbek közül. Valahogy nem lenne arányos az egész. Csak képzeljétek magatokat egy strandra, ahol a nagy medence körül ki van téve a "mélyvíz, csak úszóknak" felirat! Aki nem tud úszni, menjen és pancsoljon 40 centis vízben a gyerekmedencében!
Pontszám: 8.59
kedvelt tagBKayFérfi
Végzetúr tanonc
49 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
111. hozzászólás - 2011.03.06. 07:02:22
Igyekeztem végigolvasni, van amit itt leírok más hozzászólásokban már megjelent...

A csapatokba véletlenszerűen kerüljünk
VAGY Szövetségeseket keressenek meg a lélekkufárok, ne egyéneket... (Ez elismerem a játékvezetéstől nagyobb körültekintést kíván)

A jutalom nem fix, hanem választható legyen (mint Xenonál), ekkor nincs jelentősége annak, melyik kufárhoz áll be a végzetúr/nő.

Az üthetőségi táv kiszélesítése "kufárportya" esetén, természetesen sebzés és gyógyulás kompenzációval.

Ha bármelyik fél olyan felszerelést visel, ami miatt egy normál portyában a védekező fél nem gyógyulna, akkor ne gyógyuljon.
ÉS/VAGY Ha ellene győznek ne számítson háborús győzelemnek. (Buzogányos, vakítófényes csatákat vizionáltam, orrvérzésig vagy megbeszélt időben)
Pontszám: 8.73
népszerűHelion1988Férfi
Végzetúr mester
482 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
112. hozzászólás - 2011.03.06. 07:09:04 (Válasz Arinadottir #110 hozzászólására.)
Ment a tízes, abszolút egyet értek ezzel a hsz-el!
Helion V3 -» Ω « szövetség
Pontszám: 5.74
fórumozóPiciklon
Végzetúr mester
766 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
113. hozzászólás - 2011.03.06. 07:47:25 (Válasz Arinadottir #110 hozzászólására.)
Fél-egy éve pampogom ugyanezt, ha látnám a pontozást menne a tízes. Maximálisan egyetértek.

Pontszám: 5.92
fórumozóPrismaFérfi
Végzetúr mester
903 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
114. hozzászólás - 2011.03.06. 08:35:39 (Válasz Arinadottir #110 hozzászólására.)
Idézet: Arinadottir - 2011.03.06. 00:16:40
Komolyan mondom, ennyi sírás-rívás sehol a világon nincs, mint itt a fórumon egy új event előtt. Egyszerűen nem értem, hogy miért kell ennyit rinyálni.

1. Ha olyan elvárásaid vannak, hogy mindent érteni akarsz a világon, akkor keserűen csalódni fogsz.
2. A többiek sírás-rívása miatti sírás-rívás (és ez rendszeresen előfordul) sokkal feleslegesebb (és többnyire rosszindulatúbb), mint az eredeti sírás-rívás. Az eredeti sírás-rívás okain ugyanis leginkább Miklós tud segíteni. Ezen viszont te magad is tudnál, átugrod a síró-rívó hozzászólásokat. Örülök, hogy segíthettem.
Egyenlőre próbálta osztani a sajtot a róka a medvebocsok számára.

Egyelőre az egyelőre szó jelenti azt, hogy "most még".
Pontszám: 5.71
fórumozóPrismaFérfi
Végzetúr mester
903 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
115. hozzászólás - 2011.03.06. 08:40:30 (Válasz Kardpeter #105 hozzászólására.)
Idézet: Kardpeter - 2011.03.05. 22:01:53
Javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem pedig a bevételi forrás pont a pók-okból van

Ez sajnos nem így van, a pókok (és VF-esek) valójában kevesebbet költenek.
Ezért Miklós folyamatosan nerfelte a VF-et, és portyát, és folyamatosan hátrányba hozta az ilyen karaktereket. Valószínűleg nem is fog felhagyni ezzel.
Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet nyíltan kirakni a rongyos batyut, és megmondani ezt. Sőt, azt is megtehetné, hogy lenne egy jóval drágább prémium előfizetés, és akik azt hajlandóak fizetni (mint egy kompenzációként a "renitens" viselkedésük miatti bevételkiesésért), azokat nem sújtaná a folyamatos nerfelés.
Egyenlőre próbálta osztani a sajtot a róka a medvebocsok számára.

Egyelőre az egyelőre szó jelenti azt, hogy "most még".
Pontszám: 5.05
kedvelt tagBirkaFérfi
Végzetúr mester
4520 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
116. hozzászólás - 2011.03.06. 08:56:55 (Válasz Prisma #115 hozzászólására.)
Prisma?

A portya nerfelését gondold már át... Az extrém taktikán farmerkodó, mások játékélményét kibelező, a játékra elhanyagolhatóan költő extrém kupac érdekeit próbálod védeni. Pont ugyan az a szitu, amikor valaki Lexussal megy segélyért, és rinyál, a körbetartozás miatt...

A VF nerfelése is vicces, mint kijelentés. Azért, mert a másik taktika erősítve lett, a VF attól még semmilyen nerfet nem kapott! Egyáltalán nem baj, hogy nem csak 1 út van a játékban, és szívem szerint annak örülnék, ha a VF/EH mellett még lenne vagy 3!

Az meg egyszerűen üldözési mánia, hogy szerinted minden nerf csak a PÓK-okat érintette! A pókok más játékban játszanak mint a többi játékos? A legdurvább építő karira ugyan úgy vonatkozik az egész programkód, mint a legmasszívabb pók karakterre!

Prisma a folyamatos rinyáddal azt éred el amúgy, hogy lassan mindenki röhög rajta, hogy megint "Prisma, és az űbertáp pókjai"...
Pontszám: 5.05
fórumozóPrismaFérfi
Végzetúr mester
903 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
117. hozzászólás - 2011.03.06. 09:11:51 (Válasz Birka #116 hozzászólására.)
Azért hazudozni nem kellene a nerfekről. Az, hogy volt portya nerf, és VF nerf, az tény.


Az meg egyszerűen üldözési mánia, hogy szerinted minden nerf csak a PÓK-okat érintette!

És hol írtam olyat, hogy minden nerf csak a pókokat érintette? Ez azért különösen szánalmas megjegyzés részedről, mert pár sorral feljebb még a VF-es nerfes felvetésemre is reagáltál.


A pókok más játékban játszanak mint a többi játékos?

Hát ez az! Ennek ellenére folyamatosan olyan kód kerül a játékba, ami hogy, hogy nem, nekik hátrányos.


Prisma a folyamatos rinyáddal azt éred el amúgy, hogy lassan mindenki röhög rajta, hogy megint "Prisma, és az űbertáp pókjai"...

1. Már megint rohadt jól tudod, hogy ki mit gondol. Tehát már nem csak Miklós gondolatait ismered tökéletesen, hanem mindenki másét is. Gratulálok hozzá.
2. Ne akard megtudni, hogy rólad mit gondolnak.
Egyenlőre próbálta osztani a sajtot a róka a medvebocsok számára.

Egyelőre az egyelőre szó jelenti azt, hogy "most még".
Pontszám: 7.71
fórumozóPrismaFérfi
Végzetúr mester
903 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
118. hozzászólás - 2011.03.06. 09:19:30 (Válasz Ariel #107 hozzászólására.)
Idézet: Ariel - 2011.03.05. 23:06:45
Ezért lenne jobb szerintem, ha olyan helyzet állna elő, ahol sokkal több a portyázási lehetőség, mint a teljes portyapontok száma.

Igen, talán ez a legáltalánosabb megfogalmazása a problémának, ezt kellene valahogyan elérni.
Egyenlőre próbálta osztani a sajtot a róka a medvebocsok számára.

Egyelőre az egyelőre szó jelenti azt, hogy "most még".
Pontszám: 3.93
kedvelt tagSpiderFérfi
Végzetúr tanonc
42 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
119. hozzászólás - 2011.03.06. 09:23:40 (Válasz Arinadottir #110 hozzászólására.)
Idézet: Arinadottir - 2011.03.06. 00:16:40
Komolyan mondom, ennyi sírás-rívás sehol a világon nincs, mint itt a fórumon egy új event előtt. Egyszerűen nem értem, hogy miért kell ennyit rinyálni. Ha valaki akár egy picit is jobban jöhet ki a dologból, akkor az ellen fordul mindenki az irigység miatt. Ha valamely játékstílus képviselőinek úgymond sérülni látszanak az érdekei a többiekkel szemben, indul a jajjveszékelés. Nem kell ez, gyerekek! Teljesen rendben van, ha okos, a játékot színesítő javaslatokkal állunk elő, de másról sincs itt szó szinte, csak a nyers tápolásról, és hogy ez a hiénázás minél egyszerűbben, minél kisebb véráldozatok árán sikerüljön. Olyan agyament dolgok jönnek elő, és olyan butaságokon tudnak egyesek problémázni, hogy az már fáj.
Miért baj az, ha a pókoknak vadászni kell? Hát baccus, senki sem kényszerített senkit, hogy pók legyen. Engem se kényszerített senki, mégis az vagyok, de nem nyafogok, ha be kell áldoznom valamit egy kis csecsebecséért. Nem ingyen várom a tápot, hanem megdolgozok érte.
Valaki jelezte aggályait a gyenge karik eventezési esélyeit illetően. Ezzel sem tudok egyetérteni egészen. Ha valaki a játék hétköznapjaiban is gyenge, miért ne lehetne az event alatt is ugyanolyan gyenge? Nem hiszem, hogy ez eventen való részvételre kötelezve lennénk. Ez csak egy érdekes lehetőség, és ha ebben valaki jobb másoknál, miért ne érhetne el jobb eredményt is másoknál? Ha mindenki, még a leggyengébb kőműves kari által is teljesíthető feltételek lennének megszabva, értelmét vesztené az egész, mert akkor mindenki mindent megszerez, és a legjobbak nem tudnak kitűnni a gyengébbek közül. Valahogy nem lenne arányos az egész. Csak képzeljétek magatokat egy strandra, ahol a nagy medence körül ki van téve a "mélyvíz, csak úszóknak" felirat! Aki nem tud úszni, menjen és pancsoljon 40 centis vízben a gyerekmedencében!


10pont!

Mindenkire egyformán vonatkoznak a szabályok? IGEN!
Rá van kényszerítve valaki, hogy részt vegyen a eventben? NEM!
Akkor minek rinyálni? Senki nem jár rosszul, maximum nem vesz részt benne, és kénytelen lesz megelégedni a napi 300k-s LE-rablásaival.
Ha úgy tetszik, akkor ez egy olyan event, ami azért készült, hogy azoknak, akiket nap mint lerabolnak, legyen egy kis plusz játékélménye, kisebb eséllyel hagyja abba a játékot.
Ettől még a pók taktika a játék legerősebb taktikája marad. Ha meg egy pók úgy gondolja, 400 vadászattól sem fog végelgyengülésben kimúlni a karaktere...
Pontszám: 4.85
kedvelt tagBirkaFérfi
Végzetúr mester
4520 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
120. hozzászólás - 2011.03.06. 09:34:58 (Válasz Prisma #117 hozzászólására.)
Az, hogy volt portya nerf, és VF nerf, az tény.


Melyik nerfek voltak ezek szerinted, melyek nem az extrém kiskapukat zárták be?
V3 top1 rablóként, és V5 13-15. helyezettként nem érzem úgy, hogy bármilyen nerf befolyásolta volna a normális portyázásomat! Habnak a tortán V3-on VF-es vadász is vagyok mellé, akkor most mi van a VF nerffel?

Prisma, természetes emberi vonás, hogy mindig többet akarunk! Még egyszer mondanám neked, hogy az extrém farmer, NEM vadászó karakterek NEM számítanak "normális" játékstílusnak! Vagy bedobsz 400 vadászatot, vagy játszod tovább a kis taktikádat, és örülsz, hogy a konkurens Pókocska esetleg JÁTSZANI is akar, így ő szerinted elbassza 400 vadászattal a full optimumot...
Pontszám: 3.41
HKK - Zén minikiegészítő: Zén Legendái: Ködrelikviák