Felhasználónév: Jelszó:
Szerző
Topic neve: A kufárok csatája
népszerűMiklós
Adminisztrátor
3634 hozzászólás
Profil megtekintése
A kufárok csatája
1. hozzászólás - 2011.03.04. 15:12:39
Bár még csak most ért véget a xenó invázió, máris egy újabb esemény tervein dolgozunk. itt a teljes dokumentáció, írjátok meg a véleményeteket!

Leírás:
A kufárok között egyre ádázabb küzdelem folyik a piacokért a színfalak mögött. Lady Alvariel négy udvarhölgye, Katherin, Ericath, Marietta és Agnaesh összeültek, hogy megtárgyalják a területek felosztását, de nemhogy nem sikerült megállapodniuk, a beszélgetésnek ölre menő vita lett a vége. A sértett és dühtől tajtékzó kufárlányok elviharzanak, és hozzálátnak, hogy sereget toborozzanak, erővel szerezzenek érvényt akaratuknak.
A kufárok csatája során bármelyik hölgy seregéhez csatlakozhatsz, de ha akarod, semleges is maradhatsz a konfliktus során. Ha csatlakozol egy sereghez, akkor viszont a háború végéig már nem szállhatsz ki - viszont bármikor elárulhatod úrnődet, átálhatsz egy másik csapathoz (ekkor persze a győzelmi számlálód nullázódik)! Ha részt veszel az eseményben, akkor a portya ablakban a korábbitól eltérő listát fogsz kapni. Azoknak a listáját fogod látni, akik szintén részt vesznek az eseményben, és támadhatsz bárkit, aki nem a te csapatodban van. Ha egy horda- vagy akár szövetségi társad a másik oldalhoz tartozik, akár őt is! A csata a normál portyázás szabályai szerint zaljik, lehet küldetést teljesíteni, kínzókamrába vinni, azonban nem a játékosnál levő lélekenergia alapján rabolsz, hanem fix mennyiségű LE-t kapsz, amit az ellenfél nem veszít el, az energiahasznosításhoz hasonlóan. A lélekszivás, szkarabeusz és büntető tárgyak nem működnek. Aki energiahasznosítással rendelkezik, annak ez a szerzett LE arányosan nő. A támadás egy portyapontba, és egy eseménypontba kerül (egy vadászatért egy eseménypontot kapsz, ha láthatatlanul vadászol, akkor felet). A csata során elvesztett ÉP-d egy részét a végén visszagyógyulod, sebgyógyítás szakértelmedtől függő mértékben! A hordagyűlölet szakértelem nem érvényesül, de a kufárnál vásárolhatsz egy-egy kufár hívei ellen speciális varázstárgyat. Elért győzelmeidet számoljuk, jutalmat ez alapján fogsz kapni. Ha átállsz egy másik kufárhoz, győzelmeid nullázódnak!
Az esemény során plusz kristály szövetségek fognak megjelenni (a kufárok csatlósai), ezeket csak az esemény portya ablakon keresztül lehet támadni.
A normál portya ablak továbbra is elérhető lesz, ahol a normál portyázás szabályai szerint lehet harcolni azokkal, akik nem vesznek részt az eseményben. Ha egy portya során az egyik harcoló fél nem nevezett be az eseménybe, akkor a portya normál szabályai érvényesülnek.

Jutalmazás:
A játékosok az esemény végeztével meghatározott jutalmak listájából választhatnak.
A fejlődés arany/ezüst/bronz öve (3, 2, 1% bónusz a specializált tulajdonságok fejlesztésére)
A tudás arany/ezüst/bronz tőre (3, 2, 1% bónusz szakértelmek fejlesztésére)
Az alku arany/ezüst/bronz lánca (+30, +20. +10 bónusz kereskedelemre, max. fölé is)
A hatalom arany/ezüst/bronz kürtje (+3, +2, +1% LE vadászatra, HTvel nem adódik össze)
A bölcsesség arany/ezüst/bronz könyve (+6, +4, +2% bónusz AF pontokra)
A szerencse arany/ezüst/bronz tokenje (6, 4, 2% bónusz szerencse fejlesztésére)

Az esemény 3 hétig tart, és előtte lesz egy 1 hetes nevezési időszak (az eseményre az elindulás után már nem lehet nevezni). A jutalmak közül a következő módon lehet választani:
Legalább 400 győzelem: arany fokozatú díj
Legalább 300 győzelem: ezüst fokozatú díj
Legalább 200 győzelem: bronz fokozatú díj
Legalább 100 győzelem: végzet medál

Az a csapat nyer, melynek tagjai a legtöbb győzelmet elérték JÁTÉKOSOK ellen. A győztes csapat tagjainak elegendő 100-zal kevesebb győzelmet elérni 1-1 jutalomhoz (kivéve a végzet medált, amelyhez 50 győzelem szükséges). A második csapat tagjainak elegendő 50-nel kevesebb győzelmet elérni 1-1 jutalomhoz. A harmadik csapat tagjainak elegendő 25-tel kevesebb győzelmet elérni 1-1 jutalomhoz.
A győztes csapat tagjai közül azok, akik legalább 300 győzelmet elértek (a csapatbónusz nélkül) megkapják a kufár medálját (3% kedvezmény a lélekkufárnál). Ugyanez a medál jár annak a 10 karakternek, aki a 10 legtöbb győzelmet eléri, annak a 10 karakternek, aki az esemény alatt a legtöbb gyógyitalt megissza.

A csatákért kapott LE és TP.
A csatákért kapott LE-t úgy számítsuk, mint az energiahasznosításnál (azokat a dolgokat amit ott figyelembe vettük, itt is figyelembe lehet venni, gyémánt bónusz stb), a TP-t viszont eltérő módon: a TP mindig a kapott LE adott hányada leszAki emellett bír EH képességgel, annak a kapott LE-t felszorozzuk-kal, ahányas az EH-ja.

Gyógyulás
A csaták végén meghívhjuk a sebkötözős rutint, de ne csak a vesztes, hanem a győztes/támadó is gyógyuljon.

Kristály Hordák
Az esemény alatt megjelennek kristály hordás karakterek, de ezek csak az esemény portya ablakban látszódnak. Az egyszerűség kedvéért javaslom, hogy amikor egy legalább 5. szintű játékos benevez az eseményre, akkor rögtön a "klónja" is kerüljön be kristály horda tagként. Ha csapatot vált, akkor váltson a klónja is. A klónok nevét egy algoritmus segítségével a játékoséból állítsuk elő. A KH tagoknak szövetsége nem lesz (de egy fiktiv védőfaluk és nekrofun trónjuk igen). Ezek a KH tagok nem támadnak óránként. A KH ellen elért győzelem beszámít a játékos győzelmeibe, de a csapat össz-eredményébe nem. Az esemény végével ezek a KH tagok törlődnek.
Ha egy karakter elbújik a katakombában, a klónja törlődik. Ha előjön, újra létrejön.

Eseménypontok
Ha valaki benevezett az eseményre, ÉS vadászik, minden vadászatért kap egy eseménypontot is. (ha láthatatlan, fél eseménypontot). Ezt külön kiírni nem kell minden vadászat után, ezt az erőforrást elegendő a spéci portya ablakban megjeleníteni. A támadás 1 portyapontba és 1 eseménypontba kerül. Az esemény végeztével az eseménypontot mindenkinél nullázzuk.

Bónuszok
A lélekkufárnál őskőért vásárolható tárgyak.
Katherin/Ericath/Marietta/Agnaesh nemezise.
Adott kufár hívei ellen +20% támadást és IQ-t kapsz (de max. +15 támadást és +15 IQ-t).
Ha megveszel egy nemezist, akkor ha volt másik nemezised, az megsemmisül!
Ár: 10 őskő.
Megjegyzés: a hordagyűlölet szakértelem az esemény során nem érvényesül!
A hozzászólást Miklós módosította 2011.04.04. 10:55:09-kor
Pontszám: 9.25
kedvelt tagAveoFérfi
Végzetúr
80 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
2. hozzászólás - 2011.03.04. 15:51:16
Átrágtam az egészet, és hosszú bíbelődés után csak egy kérdésem lenne... Hogy mikor kezdődik?
Pontszám: 5.76
népszerűMiklós
Adminisztrátor
3634 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
3. hozzászólás - 2011.03.04. 16:05:05
A szokásos ügymenet lesz, kb. 2 hétig rágódunk rajta itt, a fórumon, és utána nekiállunk a leprogramozásnak, ami további cirka 2 hetet jelent, tehát várhatóan április elején.
Pontszám: 8.80
kedvencScorpion666Férfi
Végzetúr tehetség
159 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
4. hozzászólás - 2011.03.04. 16:17:49
Azoknak a listáját fogod látni, akik szintén részt vesznek az eseményben, és támadhatsz bárkit, aki nem a te csapatodban van. Ha egy horda- vagy akár szövetségi társad a másik oldalhoz tartozik, akár őt is!


Kíváncsi vagyok, hogy a fertőzöttek mit fognak szólni a hordatárs támadásához...

Egyébként érdekes ötlet, csak még meg kell emészteni.
V2 - Sith Lord - Sötét Mágusok
Pontszám: 8.81
népszerűNagy02Férfi
Végzetúr tehetség
143 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
5. hozzászólás - 2011.03.04. 16:22:08
Mennyi ideig fog tartani a háború?
Pontszám: 6.67
népszerűMiklós
Adminisztrátor
3634 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
6. hozzászólás - 2011.03.04. 16:23:17
3 vagy 4 hétig.
Pontszám: 5
kedvencNekem8Férfi
Végzetúr tanonc
45 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
7. hozzászólás - 2011.03.04. 16:28:46
Érdekes felvetés az eventben az egymás elleni harc.
Sokkal izgalmasabb a fantomizált szörnyeknél!
Végre mérhető, kiszámítható, ellenőrizhető elem az eventben.

Egy dolgot kellene szerintem finomítani.
Az össznépi összeesküvés kiszűrése, hogy lesz megoldva.
Teszem azt megbeszéljük a top-szövik top-karijaival, hogy melyik oldalra állunk.
Pillanatok alatt bezúzzuk a 400 győzelmet, kipipáljuk az eventet, megyünk a kasszához.
Aki nem volt velünk mit csinál?
Vagy káromkodik és köpködi a VU-t, vagy átáll nullázódó számlálóval.
Én javasolnám a programozóknak, hogy támadhatósági csoportonként rangsoroljon és osszon be karaktereket.
Kis bünti nekünk, de élvezetesebb lesz a játék, ha az ellenfél tényleg ellenfél lesz és nem építők hada.
Most magam ellen beszéltem, de ez így igazságosabb, és valószínűleg elvezhetőbb, taktikusabb lesz.
Sic itur ad astra!
Pontszám: 8.23
kedvelt tagMangetsuFérfi
Végzetúr tehetség
209 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
8. hozzászólás - 2011.03.04. 16:39:35
Ez az eseménypont-dolog nagyon nem fog tetszeni a pókoknak, és teljesen jogosan. Sok energiába és időbe kerül ám a megfelelő LE/TP arány fenntartása, és a vadászat nagyon elronthatja (tudom jól, angol VUn magam is pókoskodom). Javasolhatnám, hogy valami vadászaton kívüli dologgal is lehessen szerezni? Értem én, nem nagyon kéne hagyni hogy az überbrutál karakterek berobbanjanak egy kufárhoz aztán szerteszét gyepáljanak mindenkit, de így egyik sem fog nevezni sem, ha mégis azzal meg a fáradságosan felépített munkájukat teszik tönkre a kevésbé erős karakterek javára. Ami meg szintén nem igazságos. Ezzel valamit kezdeni kéne, teszem azt a CSP/eseménypont aránynál kicsit rosszabb, de azért PPhez igazított arányban portyázásért is lehetne kapni EPt, és a nevezéskor mindenkinek be kell jelölnie, hogyan akarja kapni, hogy ne legyenek visszaélések. Vagy mittudomén. Ez azonban így igen erőteljes hőzöngések okozója lesz, bár ezt szerintem láttátok Ti is előre, mikor betettétek... és remélem, hogy csak alkualapként szolgál, amolyan "de csinálhatnánk így is, szóval csitt és örülj" alapon
v3: Ninqueril a Suttyó - DDT
Pontszám: 5.97
irritálóSmaragd gátőrFérfi
Végzetúr poronty
8 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
9. hozzászólás - 2011.03.04. 16:39:56
Katherin/Ericath/Marietta/Agnaesh nemezise.
Az esemény végén eltűnik?

Lehet több kufár medálját összegyűjteni?

Bele lehetne az eseménybe csempészni térképkeresést vagy ez most harc a hölgyek között nem keresgélés a pusztában?

Miért kell vadászni eseménypontért? (lehet a vadászat miatt az EH-sok lehet lemondanak az eseményről bár elég erősek a jutalmak.)

A szerencse arany/ezüst/bronz tokenje (6, 4, 2% bónusz szerencse fejlesztésére)
Nagyon gyenge mivel a szerencsét nem lehet specializálni. Javaslom az erősítését.
Pontszám: 4.17
fórumozóPiciklon
Végzetúr mester
766 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
10. hozzászólás - 2011.03.04. 16:43:42 (Válasz Miklós #1 hozzászólására.)
Nyam, így hirtelen elolvasva nagyon nyam-nyam.
Szóval: várom a startot

Pontszám: 4.29
kedvelt tagMangetsuFérfi
Végzetúr tehetség
209 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
11. hozzászólás - 2011.03.04. 16:46:04
még egy kérdés: Ha nekem van már +2% szakértelemolcsósítást adó relikem, és kérek egy +3%osat, akkor a +3%os üti a másikat, vagy összeadódik?
v3: Ninqueril a Suttyó - DDT
Pontszám: 6.30
népszerűFreezFérfi
Végzetúr mester
680 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
12. hozzászólás - 2011.03.04. 16:47:55 (Válasz Mangetsu #11 hozzászólására.)
Mangetsu, nem hinném, hogy összeadódnak mivel ezek ugyanazok a relikviák kicsit kibővítve. 90%, hogy felülírja az erősebb a gyengébbet.
A hozzászólást Freez módosította 2011.03.04. 16:51:26-kor
Ha kérdésed van a Végzetúrral kapcsolatban: vegzetur.wikidot.com
Azért mert nem tudod egy kérdésre a választ attól még lehet jó.
"Alacsonyabb szinten meg nem tilos szintet lepni, csak nem optimális"
by Birka
Pontszám: 7.45
kedvencNekem8Férfi
Végzetúr tanonc
45 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
13. hozzászólás - 2011.03.04. 16:52:50 (Válasz Mangetsu #11 hozzászólására.)
Az eddigi eventben a magasabb % átírta az alacsonyabbat, de NEM adódik hozzá!
Erre sztem most sem szabad spekulálni.
Ráadául ez a 3. kereskedős event, amivel a 3. tipusú relikviához lehet hozzájutni, az eddigi 2 mellé.
Szerencsére, választhatóan.
Sic itur ad astra!
Pontszám: 9.47
népszerűArielFérfi
Végzetúr mester
3532 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
14. hozzászólás - 2011.03.04. 17:39:00 (Válasz Miklós #1 hozzászólására.)
Ha két szövetség háborúban áll egymással, és a kufáros portya segítségével ütik egymást, az beleszámít a háború eredményébe? Ilyenkor a kontinuumszűkítés 35 percre csökkentheti a portya idejét, vagy sem?
Ha a LE/Tp arány állandó lesz, akkor mi fogja arra késztetni az embert, hogy ne a leggyengébb ellenfeleket üsse?

Pár megjegyzés:
A klónok ép regenerálását mindenképp meg kell növelni, a mostani KH regen nem elég. Különben folyamatosan laposra lesznek verve, egyszerűen azért, mert komolyan fel fog szaporodni a portyák száma. Sokan elkezdenek majd portyázni, akik eddig nem tették. Valamint el kell törölni a 3 óránkénti 5 támadás korlátot is a KH ellen, különben kevesen lesznek.
A gyakorló állatokat is lehessen gyógyítani, a gyógyuló állatok is mehessenek gyakorolni. Pihenés közben lehessen vadászni.
Pontszám: 8.56
kedvelt tagTihaFérfi
Végzetúr mester
526 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
15. hozzászólás - 2011.03.04. 17:42:52
Nem akarok elégedetlennek tűnni, én azért tudnék a jutalmakból választani, de ha jobban megnézzük, aki eddig minden eventen odatette magát, annak kevés választási lehetősége marad:

Példa egy ilyen karakter nézőponjára:

A fejlődés arany/ezüst/bronz öve (3, 2, 1% bónusz a specializált tulajdonságok fejlesztésére)
első kufáros eventből kiszedte

A tudás arany/ezüst/bronz tőre (3, 2, 1% bónusz szakértelmek fejlesztésére)
második kufáros eventből kiszedte

Az alku arany/ezüst/bronz lánca (+30, +20. +10 bónusz kereskedelemre, max. fölé is)


A hatalom arany/ezüst/bronz kürtje (+3, +2, +1% LE vadászatra, HTvel nem adódik össze)
Ha top szöviben van, akkor úgyis csak HT-val vadászik, ez nem ér neki sokat

A bölcsesség arany/ezüst/bronz könyve (+6, +4, +2% bónusz AF pontokra)
Ha a xenósból kivette, gondolom ez sem sokat ér. (vagy azzal összeadódik?)

A szerencse arany/ezüst/bronz tokenje (6, 4, 2% bónusz szerencse fejlesztésére)
OK
Graham Treefrog - Azúr Légió
____________________________________________ Ha ettől érzed magad valakinek, nyomj egy 1-est ide:
Pontszám: 5.56
kedvelt tagBirkaFérfi
Végzetúr mester
4520 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
16. hozzászólás - 2011.03.04. 18:01:52
Épp ez benne a egyik taktikai elem!
NEM az a cél, hogy mindenki bedobja magát az egyik kufárhoz, és örömködjünk az össznépi győzelemnek!
Ha mindenki egy csapatban van, akkor nincs célpont, és nem lehet összeszedni a 400 csatát, ez kőkeményen taktika lesz, hogy ki az aki bevállalja a +100 csatát, és eldobja a 3% kufár bónuszát azért, hogy legyen elég célpontja.

A KH nem számít bele a győzelmek számába ugye! Azaz a sima KH és e közt csak annyi lesz a különbség, hogy itt fix LÉ/TP-vel tudsz KH-zni. Igazándiból nem is tudom mire jó a KH, valamint hogy azok az egyenek akik egyszerűen nem tudnak játékost ütni, hogy a francba szedik össze a 400 győzelmet.

(3% kedvezmény a lélekkufárnál). Ugyanez a medál jár annak a 10 karakternek, aki a 10 legtöbb győzelmet eléri, annak a 10 karakternek, aki az esemény alatt a legtöbb gyógyitalt megissza.

Ide kell egy kitétel, hogy a játékos szintjének megfelelő, vagy annál nagyobb gyógyitalt!

és támadhatsz bárkit, aki nem a te csapatodban van. Ha egy horda- vagy akár szövetségi társad a másik oldalhoz tartozik, akár őt is!

Saját horda még oké, de szúrjam hátba a saját szövitársam??? A teljes fertősöknél még csak-csak meg lehet ideologizálni, de "sima" játékosoknál nehogy már! Javaslom hogy saját hordát lehessen, de saját szövitársat csak 100% fertővel lehessen ütni!!!

A csatákért kapott LE-t úgy számítsuk, mint az energiahasznosításnál (azokat a dolgokat amit ott figyelembe vettük, itt is figyelembe lehet venni, gyémánt bónusz stb), a TP-t viszont eltérő módon: a TP mindig a kapott LE adott hányada leszAki emellett bír EH képességgel, annak a kapott LE-t felszorozzuk-kal, ahányas az EH-ja.


Alapvetően igazságtalan, mivel bizonyos AF képességeket a VF-esek NEM fejleszthetnek ki! Így az EH-sok dupla bónuszt kapnak az event során a VF-esek meg kevesebb LÉ-t kapnak alapból az AF képességek hiánya miatt, azaz bruttó lémennyiségben hátrányban vannak!

Javaslom, hogy portya során EH ALAP képlet alapján adjon LÉ-t az event, az EH-soknak meg adjon pluszban annyit mintha azt a csatát simán lenyomták volna EH-val!
Azaz:

VF/NEM EH-s karakterek LÉ kapása:
szakért * ellenf. szintje * 0,2 * Kreatív bónusz

EH-s karakterek LÉ kapása:
(szakért (max 56!) * ellenf. szintje * 0,2 * Kreatív bónusz)+(szakért * ellenf. szintje * 0,2 * Kreatív bónusz * AF képesség bónuszok)
Pontszám: 5.45
népszerűPörgöncFérfi
Végzetúr tehetség
196 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
17. hozzászólás - 2011.03.04. 18:02:23
Szuper!

Elsőre kiegyenlített. Az POK karik buknak a vadászaton keresztüli eseménypont gyűjtésen (400 vadászattól nem megy tönkre a kari), a vadászok az EH bevételen (szintén ne megy tönkre). Személy szerint, örülök minden törekvésnek, ami kicsit közelebb hozza a szuper POk és bubis karikat az átlaghoz. Klassz lenne még több ilyen akcióval/eseménnyel "nem megérővé" tenni számu(n)kra ezeket az üzemmódokat.

Miklós, mit történik, akkor, ha nem támadóként nyersz csatát? Erőforrás felhasználás nélkül jutunk közelebb a győzelemhez?
A hozzászólást Pörgönc módosította 2011.03.04. 18:02:48-kor
V3-Shifu
Pontszám: 4
népszerűArielFérfi
Végzetúr mester
3532 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
18. hozzászólás - 2011.03.04. 18:08:23 (Válasz Birka #16 hozzászólására.)
Idézet: Birka - 2011.03.04. 18:01:52

A KH nem számít bele a győzelmek számába ugye! Azaz a sima KH és e közt csak annyi lesz a különbség, hogy itt fix LÉ/TP-vel tudsz KH-zni. Igazándiból nem is tudom mire jó a KH, valamint hogy azok az egyenek akik egyszerűen nem tudnak játékost ütni, hogy a francba szedik össze a 400 győzelmet.


A KH ellen elért győzelem beszámít a játékos győzelmeibe, de a csapat össz-eredményébe nem.
A gyakorló állatokat is lehessen gyógyítani, a gyógyuló állatok is mehessenek gyakorolni. Pihenés közben lehessen vadászni.
Pontszám: 6.40
kedvelt tagBirkaFérfi
Végzetúr mester
4520 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
19. hozzászólás - 2011.03.04. 18:08:32 (Válasz Ariel #14 hozzászólására.)
Ilyenkor a kontinuumszűkítés 35 percre csökkentheti a portya idejét, vagy sem?


Háborúban az ütési idő 1 óra, ez MINDEN esetben felülbírálja az egyéb hatásokat!

Ha a LE/Tp arány állandó lesz, akkor mi fogja arra késztetni az embert, hogy ne a leggyengébb ellenfeleket üsse?


Az EH-nál már alapból a -2/-3 szintes ütéstáv van preferálva, Az event hatására FIX LÉ/TP-vel üthetsz, azaz legmagasabb szintűt érdemes ütni, akit csak elérsz, és fixen el tudod verni hogy maxold a LÉ bevételed! Azaz végre egy event ami támogatja masszívan a felfelé ütést!!!

A gyenge/erős karaktert meg hogy szeretnéd eldönteni? Mihez képest gyenge vagy mihez képest erős? (Pl. te lúdfing gyenge vagy a 2 év múlva arra a szintre lépő VF-es karakterekhez képest, akkor téged most védeni kell? )
Pontszám: 7.62
kedvelt tagBirkaFérfi
Végzetúr mester
4520 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A kufárok csatája
20. hozzászólás - 2011.03.04. 18:10:44 (Válasz Pörgönc #17 hozzászólására.)
győzelmet elérték JÁTÉKOSOK ellen


Én egyértelműnek vettem, hogy csak az indított portya esetén van LÉ és event csataszám esemény, ha téged támadnak és nyersz, akkor nem történik semmi...
Pontszám: 6.83
HKK - Zén minikiegészítő: Zén Legendái: A sötétség gyermekeiRésföld - a HKK legújabb kiegészítője