Re: V3 haladóknak
821. hozzászólás - 2010.01.07. 21:28:37 (Válasz Tseby'dr akula #816 hozzászólására.)
821. hozzászólás - 2010.01.07. 21:28:37 (Válasz Tseby'dr akula #816 hozzászólására.)
Idézet: Tseby'dr akula - 2010.01.05. 20:45:26
Csabi! Az előző postom egy vicces gratuláció volt, erre te lehazugozol?
Azt hittem részben humorból időzitetted éfjél előttre a háború kezdetét (ezek szerint tévedtem). Már többször átolvastam az eredeti hsz-emet, de semmi vádaskodást nem találtam benne, amit "hazugságként" lehet értelmezni...szóval BUÉK, és lazits sokat! 
Idézet: Danielle Wildrose - 2010.01.02. 14:38:17
23:55-kor javában lödöztem a rakétákat az udvaron egy üveg pezsgővel a kezemben
állításodat esetleg csatajelentéssel alátámaszthattad volna persze hazugságokat állítani könnyebb......
Január 01. 05:13 Tseby'dr akula Danielle Wildrose Te nyerted a csatát.
A jutalmad 1607 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
mivel kontimuumszükítésem 0 és háború se volt köztünk ezért este 9 után nem is támadhattalak ennyit a hazugságodról.........
Most nézem hogy háború mégis volt de te azért morogtál akkor hogy 23:55-kor kezdődött a háború, arról meg nem tehetek dél körül üzentem hadat
Idézet: Tseby'dr akula - 2009.12.31. 19:04:59
Ha tényleg ez lett volna a tényállás, nem tisztelsz meg minket jelenléteddel 23:55-kor a szövetségi épületeink ajtaját döngetve
És még meghívód se volt...micsoda csibésztempó ez!?! Éljen a jelenlegi háborús rendszer!
De poénnak jó volt!
A Sub Rosa gratulál a Toronynak az éfjéli disznólesés alkalmából! Húsvétkor revans! 
Langy esőben, tömör ködben,
hót részegen, mély gödörben,
szilveszternek nehéz napján,
négykézláb az árok partján,
átölelem a világot,
Boldog Új Évet Kívánok!
hót részegen, mély gödörben,
szilveszternek nehéz napján,
négykézláb az árok partján,
átölelem a világot,
Boldog Új Évet Kívánok!
Ha tényleg ez lett volna a tényállás, nem tisztelsz meg minket jelenléteddel 23:55-kor a szövetségi épületeink ajtaját döngetve

És még meghívód se volt...micsoda csibésztempó ez!?! Éljen a jelenlegi háborús rendszer!
De poénnak jó volt!

23:55-kor javában lödöztem a rakétákat az udvaron egy üveg pezsgővel a kezemben
állításodat esetleg csatajelentéssel alátámaszthattad volna persze hazugságokat állítani könnyebb......
Január 01. 05:13 Tseby'dr akula Danielle Wildrose Te nyerted a csatát.
A jutalmad 1607 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
mivel kontimuumszükítésem 0 és háború se volt köztünk ezért este 9 után nem is támadhattalak ennyit a hazugságodról.........
Most nézem hogy háború mégis volt de te azért morogtál akkor hogy 23:55-kor kezdődött a háború, arról meg nem tehetek dél körül üzentem hadat
Csabi! Az előző postom egy vicces gratuláció volt, erre te lehazugozol?

Mindenkinek joga van a saját őrültségéhez! - Salvador Dalí
Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél.
- Victor Hugo
Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél.
- Victor Hugo
Pontszám: 8.17