Bár egy iciri-picirit témát tévesztett, no meg V3-n pont nincs karakterem, azért ezt nem hagyhattam szó nélkül. Őszintén szólva, nem igazán értem, miért esik a két véglet így egymásnak!
Abban a kivételezett helyzetben vagyok (szörnyű dolog fog kiszaladni a kezemből), hogy magasról tehetek a karakterfejlesztésre, kicsit hosszú sztori, a lényeg talán az, hogy unalmas a V4-hez képest, viszont vszínűleg nemsokára felpörög. Még el kell érnem valamit, utána fogok hordát váltani, ha összejön, V1 egyik legelismertebb - nem legnagyobb! - szövije vár rám. Mivel ez egy próbakari, félig-meddig elcsesztem, de vagyok olyan alacsony szinten, hogy a mesterek segítségével majd korrigáljuk.
No, ezt csak azért kellett látszólag feleslegesen leírnom, hogy egyértelmű legyen: egy ideje csak a manózásnak élek. 2 szinttel ezelőttig folyamatosan top10 voltam, most nagyon NEM.
Egyáltalán nem érdekel, mindössze szeretném a maradék két relikviát is kiütni, csak ez éltet. Hogy mi lesz a kompenzáció? Őszintén szólva, tök8. Inkább mókás legyen, de lehet táp is.
Vonatkoztassunk most el tőlem.
Hogy miért sírnak sokan minél nagyobb jutalomért? Hát azért, mert ez egy teljesen természetes emberi dolog. Őket talán valamivel jobban megértem - de korántsem mondanám, hogy bárki mellett állást foglalok -, megmondom miért:
Igencsak vakon belevágtak valamibe, és ezért a maximumot várják el jutalmul. Aki viszont nem vagy alig manózik, az ugyan miért sajnálja tőlük? Elkúrták a karakterüket, ezzel jönnek, há' mé' nem látták előre, bla-bla, tudom, nem is ez lényeg, hanem akár szerepjátékosi szemszögből (én azért vagyok annyira földhözragadt, hogy ne ez legyen a fő nézőpont), akár valóságosan miért ne érdemelnék meg? A póker-példánál maradva, ha valaki kiszállt, és a kör végén elkezdi osztani a játékost, aki sz.r lapokra 'all in'-t mondott, nyert, de fintorgott még egy sort, hogy a vállalt kockázatért ugyan lehetett volna több is a nyeremény... Azt milyen jogon bírálja az, aki nem játszott az adott körben? Persze, egy idő után kellemetlen a fölös rinya, de még egyszer mondom, szerintem ez tök emberi.
Aki nem vagy keveset manózik, az használja ki az ebből adódó előnyét, és tűrje az oppozit hsz-ait. Aki meg gyilkolja őket ezerrel, nyugodt szívvel lobbizon a megérdemelt jutalomért, csak tényleg ne másokat tegyen felelőssé azért, mert pl.: ehhez a bajnokihoz köze nem lesz.