Idézet: Tseby'dr akula - 2009.12.26. 09:05:53 2 napig zsínorban birtokolni már szívatásszagú, mert a hetente egy vadászat, főleg maxos elementárissal szerintem bőven elég.
Ha mondjuk több CSP-t raktározott be (600+) akkor nem biztos. Meg van,aki azért alszik is néha (mondjuk Rodriguez pont nem...
)
Másrészt meg szerintem akár 2-3 hónapot is ülhetne a Hatalom Tornyán,ha megengedheti magának és úgy hozza kedve. hogy miért? Most jön a kedvenc szövegem: mert nem tiltják a szabályok
:D:D
Szóval lehet füstölögni rajta,hogy mekkora szemét ez a Hercegnő,hogy megbontja az eddig kialakult rendet,de a Hatalom Tornyának birtoklása pont abból fakad,hogy aki megengedheti magának,az birtokolja. Erre (még) nincsen semmilyen terror egyezmény kialakítva,hogy lekorlátozza a használatát
Harmadrészt meg,ha szívatás jellege van,akkor le kell boruljak Hercegnő stratégiai nagysága előtt. Egy huszárvágással bontom az eddigi ritmust,így akinek valamiből kifolyólag periodikus a gép előtt léte,vadászata (topban van rendőr,határőr,tűzoltó) az most vagy lemond a HT-ról és anélkül vadászik vagy kénytelen átszervezni az életét. Nem utolsó sorban pedig a HT erőforrás. Azzal,hogy megszerezte magának (viszonylag szűk kör a Camorra) a szerveren mindenki másnak lehetetlen hozzáférnie. A háború művészete: Vedd el az ellenségeid erőforrásait és abból gyarapítsd a sajátod,mert ez többször annyit ér,mintha csak a saját erőforrásaidat gyarapítanád
És mielőtt jön a szép benyalás volt szöveg,elárulom,hogy sorrendben mi jöttünk volna és én is HT nélkül vadásztam le 400 CSP-t. Nekem is hátrányt okozott. De ettől függetlenül el kell ismerjem,hogy nem volt rossz húzás. Ha minden más,ami egyébként etikátlan,de a játékszabályok nem tiltják,helyes és vállon veregetést érdemel,akkor ez is