Felhasználónév: Jelszó:
Szerző
Topic neve: V3 haladóknak
népszerűZsoleszFérfi
Végzetúr mester
453 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: V3 haladóknak
381. hozzászólás - 2009.10.06. 20:22:05 (Válasz Birka #377 hozzászólására.)
Ma, 06:00*Prometheus*Eroot ibn Shienkai
Ma, 04:00*Prometheus*Eroot ibn Shienkai
Ma, 01:00*Prometheus*Eroot ibn Shienkai

Szerintem mindegyik Kristályosnak magas. Volt amelyik óránként jött. Ezt hozzáírhatták az eredeti karaktertől függetlenül, hogy ebből ne lehessen vita. Bár csak tippelek.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
most fekete, fakó, mint könyv, múlt mélyiből. "
V3 Eroot Ibn Shienkai
Pontszám: 9.33
kedvelt tagBirkaFérfi
Végzetúr mester
4520 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: V3 haladóknak
382. hozzászólás - 2009.10.06. 20:43:45 (Válasz Zsolesz #378 hozzászólására.)
amiért szó szerint idézel üzeneteidben a fórumunkról.


Zsolesz, mivel ez az üzi van a birtokomban, amit mellékesen nem az anti citadella egyezmény miatt kaptam, és szerinted szó szerint idéztem így készpénznek vettem, hogy nem skypeon másolta be, hanem a fórumotokba. Lehet merész volt a feltételezés. Hercegnőnek is megírtam, hogy amennyiben ez egy kamu, amivel direkt megvezettek, akkor nyílvánosan kérek tőle bocsánatot. Persze utána még húztam az agyát picit sejtelmes megjegyzésekkel, ha jól emlékszem Term. azt, hogy ki "köpte" be hercegnőt Mohír ügyben, nem fogom elárulni, de gondolom ez érthető. Én haragszom a tiszteletlenségért, amivel kirúgatta a legjobb karakterüket, és puccsot hajtott végre Web ellen, nem is értem most már utólag, hogy keveredett ebbe bele az Illu? Mindegy, innen nem foglalkozom az Illu&Mohír párost belügyeivel, gondolni se mertem volna hogy ennyire paranoidak vagytok, és mimózák
Küldjem el a teljes KoD fórumot valakinek, aki nagyon ráér? (Ez poén volt tele van TOP SECRET infókkal! )
Pontszám: 5
kedvelt tagBirkaFérfi
Végzetúr mester
4520 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: V3 haladóknak
383. hozzászólás - 2009.10.06. 20:50:08 (Válasz Zsolesz #381 hozzászólására.)
Kedztem azt hinni, hogy valaki direkt azért fejlesztette ki, hogy a kristály hordás klónja sűrűbben üthessen engem!
Sharpa is leszállhatna rólam mellékesen, bár lehet tetszik neki a fenekem? Vagy csak nem lefizette valaki?
Üt egyáltalán mást is ez a blond? Napi 3-4 ütés ha háború van, ha nincs akkor 2 minimum... Persze Rain blökijei ütnek mint buszkerék, folyamatosan gyógyíthatok miatta
A hozzászólást Birka módosította 2009.10.06. 20:51:58-kor
Pontszám: 5.87
kedvelt tagBirkaFérfi
Végzetúr mester
4520 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: V3 haladóknak
384. hozzászólás - 2009.10.09. 10:12:53
Ma reggeli Sharpa light:

Törlés Ma, 09:00 *Sharpaslayer* Wart A csatát ellenfeled nyerte.
Elszívott tőled 102 lélekenergiát. Csata leírása
P
Törlés Ma, 08:00 *Sharpaslayer* Wart Te nyerted a csatát.
A jutalmad 1558 lélekenergia és 32 TP. Csata leírása
P

Az összes KH-s óránként képes támadni?
Pontszám: 5.90
népszerűMortimerFérfi
Végzetúr mester
4247 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: V3 haladóknak
385. hozzászólás - 2009.10.09. 10:15:13 (Válasz Birka #384 hozzászólására.)
Igen.
Az egészséged érje el a szinted kétszeresét!

Minden információ a Végzetúrról! Küldetések szakértelmek felsorolása, és még LE-t is kapsz, ha használod!http://vegzetur.wikidot.com/
Pontszám: 8.43
fórumozóMcPaulFérfi
Végzetúr tehetség
159 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: V3 haladóknak
386. hozzászólás - 2009.10.09. 23:35:11
Bocs hogy csak most reagalok, de a gyerek iden kezdte az iskolat, idorendem ehez kell igazitani, alig maradt a jatekra a sok uj edzes, szakkor utan.
Raadasul Miklosek LE lopasos huzasa is kiutotte a biztositekot, 1,5 millio az 1,5 millio, es nem igazan tunik ugy, hogy tenni akarna ellene barmit is, hiaba igerte meg ezt is, meg privat levelezesben is.
Magyaran kezd a hocipom telelenni az egesz jatekkal, hiaba fizettem be tobb mint szazezer forintot, meg csak egyenlo elbiralast sem kapok...
Azert nem reagaltam arra, hogy ebbe a kopkodesbe is belerangatnak, mert nem is olvastam.

De...
Orulnek, ha nem vonnatok bele a szocsataitokba. A Crue es a Kod kozt kozel sem barati a viszony. Sot. Masik jatekban jopar tagjukkal szovetsegben voltunk, (travian) egesz a vegjatekig. Mi betartottuk utolso betuig a megallapodast, minden seregunket bealdoztuk ezert, hogy a lehetseges nagy sereges ellenfeleket kiussuk, es a csoda kornyeket tisztara seperjuk, egyidoben tobb klannal is harcolva. Ok erre hatba szurtak, kiugrottak az egeszbol, es a mi eroforrasainkbol vasarolt nyugalomban kepzett seregekkel ellenunk fordultak.

Mostmar jo lenne, ha nem lennenk egy kalap alatt emlegetve a KOD-dal.

Ezert kerlek titeket, ne emlegessetek a Cruet egy lapon veluk, ennel nagyobb sertest nem is talalhatnatok ki jopar oskovulet Cruessal szemben.
Pontszám: 6.21
népszerűZsoleszFérfi
Végzetúr mester
453 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: V3 haladóknak
387. hozzászólás - 2009.10.10. 00:33:40 (Válasz McPaul #386 hozzászólására.)
Mégis melléjük álltatok. No comment.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
most fekete, fakó, mint könyv, múlt mélyiből. "
V3 Eroot Ibn Shienkai
Pontszám: 5.86
fórumozóReneFérfi
Végzetúr tanonc
44 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: V3 haladóknak
388. hozzászólás - 2009.10.10. 00:55:46
Z
A hozzászólást Rene módosította 2009.10.10. 09:27:01-kor
Pontszám: 3.44
népszerűTompapaFérfi
Végzetúr tanonc
27 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: V3 haladóknak
389. hozzászólás - 2009.10.10. 08:50:23 (Válasz Snitt #353 hozzászólására.)
Idézet: Snitt - 2009.10.05. 21:17:55
Grat Birka Az, hogy nem teljesen az igazat mondod, hogy elérd a célod nem baj, hiszen minden eszközt be lehet vetni a játékban, de az, hogy ennyi embert megvezetsz lenyűgöző. Nektek nem éri meg citadellát építeni, megcsinálod a rácsot még háború alatt a birkák meg mennek a kolompszóra, végre megértettem miért ez a neved A többiektől többet vártam, minthogy beleavatkoznak egy háborúba. McPaul, vagy Tkuzma, de sorolhatnám a neveket az én szemeben egyéniségek voltak eddig, most a nyájad része


Ritkán jövök ide olvasgatni, úgy 1-2 hetente. Érnek meglepetések... Nem féltem ugyan az "egyéniségem", de azért leírom a véleményemet erről.
A KoD több tagjával közös szövetségben vagyunk a v1-en. Ott ugyanez a Citadella ellenes egyezmény - ugyanis ennek nem citadellarács, meg ilyesmi a neve; mi nem cifráztuk - került megalapításra. Ennek a mintájára hoztuk itt is létre. Már jóval azelőtt beszélgettünk róla Revannal, hogy az Illu és Mohír csatákba belekezdtek volna - tehát én nem látok ok-okozati összefüggést. Nyilván, akinek kalapácsa van, az mindent szögnek néz...
Mivel az én szövetségem nem egy harcos banda, és nem is a top karakterek gyűjtőhelye, ezért sokat gondolkodtam azon, hogy érdemes-e belevágni, mivel pillanatnyilag nettó befizetők lehetünk, ha a KoD, vagy Cruentus nekiáll vadulni.
Megszavaztattam a tagokkal nálunk, és ők így döntöttek. Ez most demokratikusan ment... Ennyi a nagy sztori a Hangyák részéről.
Mellesleg a Cruentus csatlakozásán én is enyhén meglepődtem, mert nem nagyon barátkoztunk velük. Gondolom, eztán sem fogunk. Mindenesetre az egyezmény erejét ők is növelik.
A citadella használatát mindig is utáltam; az csak a tehetetlenek és a megkeseredett bosszúállók fegyvere.
A hozzászólást Tompapa módosította 2009.10.10. 08:57:33-kor
Pontszám: 5.98
kedvelt tagTyberius06Férfi
Végzetúr tehetség
184 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: V3 haladóknak
390. hozzászólás - 2009.10.10. 12:53:09 (Válasz Tompapa #389 hozzászólására.)
Hát nem tudok veled egyetérteni Tompapa, én ugyanis se megkeseredettnek se tehetetlennek nem érzem magam, a citadellát pedig a játék szerves részének gondolom, aminek egy célja van: szopasd a másikat. Ugyanez a helyzet a másodlagos támadásokkal (másodlagos vari). Szopatják az ellen és minimális taktikai előnyt biztosítanak neked. Lopás más tészta, mert az azon túl, hogy szopatja az ellent gyakorlati hasznot hoz neked.
Szerintem semmi probléma a citadellával, ha nem lenne ez a nagy ellenkezés ellene, akkor simán észrevehetné mindenki, hogy semmi para vele, mert a jelenlegi szinten már tök könnyen semlegesíthető. Amit én gyomorforgatónak találok, hogy két szövetség háborújába, más szövetségek, akik nem is érintettek a háborúban belepofáznak egyik vagy másik oldal mellett állást foglalva. X szövetséget támadás éri Y szövetségtől. X szövetség ezért citadellázik, Y pedig vissza, és mellette hívja a haverokat, hogy ők is lőjjenek. Szerintem ez a megkeseredettség és tehetetlenség.
Ettől eltérő a V2-es helyzet, ahol a citadella ellenzőivel szembe alakult farmszövetségekből egy védekező csoportosulás, és kvázi ez a két szövetségi rendszer vívja egymással a citadella háborúkat... Tudom, mert részese vagyok, igaz pont a citadella ellenzők táborába tartozó szövetség tagjaként, de attól még nem ítélem el a citadella használatát.
Örök téma, de ha már része a játéknak, akkor igenis lehet használni, nemtom miért kell túlreagálni és túlparázni a cucc jelentőségét. V1-en anno még lehet hogy überbrutál cuccnak számított és félelmükben igazoltnak látták egyes optimalizátor szövik és karakterek a létrehozását egy citadella-ellenes szövetségnek, de azok az idők már rég elmúltak, múltbéli félelmeiket nem kéne kivetíteni minden egyes kurva szerverre...
V1 - Tyberius (Tyrant)
V2 - Heretic (SM)
V3 - Heretic (I:RM)

Fórumon még Ashran83 néven találhattok meg.
Általam írt kalandok: A mélyben szunnyadó erő, Harc az agyasokkal
Pontszám: 5.56
népszerűMaciFérfi
Végzetúr mester
1378 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: V3 haladóknak
391. hozzászólás - 2009.10.10. 14:07:32
üdv

A citadella egyezmény elleni védekező mozgalom (melynek lényege, ha közösen egyezmény keretében lőnek csapást, visszalövünk csapatban) ötlete az enyém volt, nem Hercegnőé.

Sy Web megbuktatásáról nem volt szó, egyszerűen több aktivitást vártunk tőle bizonyos dolgokban, amit némi harccal kívántunk elérni.

Dorina klánból való kikerülése idején, 23 szavazat volt a kirúgása mellett, alig néhány a bentmaradása mellett. Mindez úgy, hogy a sok szavazattal rendelkezők NEM szavaztak.
Tehát az, hogy Hercegnő buktatta meg, nem igaz. Közös döntés volt. A fórumunkon érvek-ellenérvek hangzottak el, a vége ez lett.
Az, hogy Ő a legerősebb karakter a szerveren, nem kizáró ok, ha nem tartja be a belső szabályzatunkat.
Sőt, talán ez bizonyítja azt, hogy nincs kivétel. Az ő kirúgása előtt is szabadultunk meg nem egy tagunktól, akik hasonló okok miatt kerültek ki.

A játékban technikailag megoldható "dolgok" egy része egyszerűen szabálytalan, egy része morálisan megkérdőjelezhető, harmadrészt pedig szabályos.

Hogy a citadella alkalmazása melyikbe tartozik, mindenki maga döntse el.

Ha v1-ről van tapasztalatotok a citadella egyezménnyel kapcsolatban jól tudjátok, hogy a top szövik csinálták. Mint itt v3-on is.
Miért ők? Ők látják csak, mennyire etikátlan a használata, és egy zsákutca a játék fejlesztésének tekintetében? Úgy gondolom nem. V1-en is rájöttek a top szövik, hogy ezzel így tudnak ellenük védekezni a farm szövik, nem lesz ez jó, fenyítsük már be őket az egyezménnyel...
Érdekes módon a Mohír nincs benne az egyezményben, és nem azért, mert nem tartjuk a kapcsolatot ilyen vagy olyan formában a benne levő tagokkal, esetleg nem bírjuk őket.
Egész egyszerűen azért, mert elfogadtuk, ha mi lefarmoljuk a kicsiket, akik mondjuk úgy kis eséllyel tudnak védekezni, megtehessék, hogy citadellázzanak.
Nem értem, hogy várhatjuk el a gyengébb szövetségektől, hogy hagyják magukat farmoltatni, akár kéthetente.. Lőjenek csak vissza, majd maximum mi is lövünk, és kijön, megérte-e vagy sem.

Adott két szövi. Az egyik a Terminátor, a másik a Kis Nyuszik. Sejthető, ki fog nyerni;). A Terminátornak van egy 5. citadellája, a Kis nyusziknak szintén. A háború 3 napig tart, ellövöldözték a csapásokat, elvileg ezzel egálban vannak, aztán nyernek a terminátorok, és rabolnak néhány ezer LE-t, nyertek.
Hol itt a baj?
De az, hogy megkérem x szövit(aki ráadásul nem is tagja az egyezménynek), lécci lőjetek már rájuk,hmm...
Ráadásul a nagy szöviknek nagyon kényelmes az egyezmény, hiszen hol foglalkoznak ők azzal, hogy mi lesz az esetleges válasz?
Konkrétan, amit háborút tudtunk vállalni, vállaltunk ellenük. Tettük ezt azért, mert naponta lőttek ránk citadellával, miközben nem mi voltunk az agresszorok a háborúban. Természetesen egy ilyen egyezmény tagjaként vállalni kell bizonyos formában a felelősséget, esetleg azt, hogy visszakapják a törődést.
Legközelebb, ha megtámadtok minket bajnoki előtt két nappal, lehet hogy a kisebb szövik ebben a formában nem állnak majd mellettetek.

Bocsánat Birka, ritkán szoktam személyeskedni, de te nem az a típusú embernek látszol, aki a játékot az élvezete miatt játszod, pontosabban fogalmazva, nem a játék élvezete miatt vagy itt Ha mégis, talán túl komolyan veszed.
Tisztában vagyok azzal is, hogy szíveden viseled a játék fejlődését, és minden bizonnyal Baraty sok változtatást csinált a javaslatodra, de mindez ellenére nem sikerült mégsem túl szimpatikus képet kialakítani magadról. Hogy ez annak a szövetségnek köszönhető, ahova tartozol, vagy a fórumbeli megnyilvánulásaidnak, megint más kérdés..

Szívesen folytatok veled, vagy bárkivel eszmecserét, bár nem szándékoztam v3-al túl sokat foglalkozni (főleg itt fórumon), de sajnos háborogni kezdett picit a gyomrom a hozzászólásokat elolvasva, erre reagálni kellett..
Pontszám: 7.61
kedvelt tagTyberius06Férfi
Végzetúr tehetség
184 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: V3 haladóknak
392. hozzászólás - 2009.10.10. 14:52:53
Macinál a pont, nagyon szépen levezette, hogy miről is van szó...
V1 - Tyberius (Tyrant)
V2 - Heretic (SM)
V3 - Heretic (I:RM)

Fórumon még Ashran83 néven találhattok meg.
Általam írt kalandok: A mélyben szunnyadó erő, Harc az agyasokkal
Pontszám: 6.71
népszerűDanielle WildroseNő
Végzetúr
74 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: V3 haladóknak
393. hozzászólás - 2009.10.10. 16:48:19
Igen, Macinál a pont

Még két dolgot szeretnék hozzáfűzni:

- ennek az egyezménynek a (mondjuk úgy) kezdő triumvirátusából 2 (!!!) olyan szövetség a tagja, akik a farmra specializálódtak. Ezt külön nem szeretném kommentálni, a jobbérzésűek tűnődjenek el az "etika" fogalmán. Az értelmező szótárban nézzétek rögtön az "erkölcs" után...

- személyes véleményem, hogy a Citadella használata háborúban etikus. Mivel ez egy JÁTÉK. Létezik IRL "citadellarács" is: az én apukám erősebb...szólok a bátyámnak...a csaj velem van!...mit bááámúúúsz?....ne nézzééééé...nem teccik valami?....stb. Sikerült érzékeltetni, mi a véleményem a Nagy Egyezményről?

Jah, mielőtt bárki elkezdené facsarni a szavaimat és álmagyarázatot körítene: a tagok egyikével háborúban állunk. Le fogjuk citadellázni. Mert rendszeres látogatók. Az adalapunkon pedig fent van a kitétel, pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el. Szabályokat mindenki tud kreálni...Az egyezmény tagjaira elvileg ez nem tartozna, ha mégis a magukénak érzik ezt a harcot, kellemesen minősíti a bagázst. Bocs.
Mindenkinek joga van a saját őrültségéhez! - Salvador Dalí

Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél.
- Victor Hugo

Pontszám: 6.95
fórumozóAndaxinFérfi
Végzetúr tehetség
154 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: V3 haladóknak
394. hozzászólás - 2009.10.10. 19:39:50
Köszönöm mindenkinek a közös játékot, sok sikert és élményt a továbbiakban!

Minden jót!

Rain
Pontszám: 6.36
népszerűZsoleszFérfi
Végzetúr mester
453 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: V3 haladóknak
395. hozzászólás - 2009.10.10. 19:56:18 (Válasz Andaxin #394 hozzászólására.)
Szia Rain. Sok sikert neked is! Sajnálom, hogy így döntöttél.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
most fekete, fakó, mint könyv, múlt mélyiből. "
V3 Eroot Ibn Shienkai
Pontszám: 9.05
kedvelt tagTseby'dr akulaFérfi
Végzetúr mester
784 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: V3 haladóknak
396. hozzászólás - 2009.10.10. 20:03:45 (Válasz Andaxin #394 hozzászólására.)
Egy celebbel kevesebb, kár hogy így döntöttél, de gondolom a csúcson kell abbahagyni azért a kalandokat megvárhattad volna lehet feldobják kicsit majd a gammát.

neked is minden jót!
V3 : Tseby'dr akula

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Pontszám: 5.22
kedvelt tagTseby'dr akulaFérfi
Végzetúr mester
784 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: V3 haladóknak
397. hozzászólás - 2009.10.10. 20:12:51
amúgy grat az illunak a mesteri építészet után ilyen nagy építkezést levezényelnie, nem semmi meló volt
A hozzászólást Tseby'dr akula módosította 2009.10.10. 20:18:03-kor
V3 : Tseby'dr akula

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Pontszám: 5.30
népszerűZsoleszFérfi
Végzetúr mester
453 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: V3 haladóknak
398. hozzászólás - 2009.10.10. 20:23:33 (Válasz Tseby'dr akula #397 hozzászólására.)
Köszönjük. Még tart a móka.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
most fekete, fakó, mint könyv, múlt mélyiből. "
V3 Eroot Ibn Shienkai
Pontszám: 7.57
kedvelt tagBirkaFérfi
Végzetúr mester
4520 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: V3 haladóknak
399. hozzászólás - 2009.10.10. 21:48:29
Először is R.I.P. Rain, koszi hogy 2 hónappal tovább húztad így is, mint anno mondogattad!

Maci, Baraty nem azt én ötleteimet programozza, hanem az általam jelzett hibákat javította. Az, hogy mások szemlélete milyen velem kapcsolatban merőben nem izgat, amíg nem harcolunk egy oldalon.

McPaul, Konkrétan a KoD-ot egy kalap alá venni is disznó dolog... És a hogyan döfjünk hátba 120 embert egy vezércsel után nagymestere pont Rene, de ez a múlt...

Citadella ügyben meg lehet elveket hozni, szabályokat alkotni, sárdobálni. Véd és dac szövik bármi érdekében alakulhatnak. Nyíltan kintvannak a feltételek, ha valaki kő olvasson, és vállalja a következményeket. UF...

Illu+mesteri: GRAT a csapatnak! Sajnálatos, hogy Rain, és Gwill dobbant közben, de érthető.
Pontszám: 6.27
kedvelt tagBirkaFérfi
Végzetúr mester
4520 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: V3 haladóknak
400. hozzászólás - 2009.10.10. 22:15:27
Illusok, felírta valaki, hogy 15 felett melyik szint mennyibe kerül?

Bevésném Wikibe, de sehol nem találom az adatokat...

Infó a jövőre nézve:
21.4.050.000
22 4.490.000
23 4.950.000
Pontszám: 6.27
HKK - Zén minikiegészítő: Zén Legendái: A sötétség gyermekeiAz Idő Kereke tovább forog! Megjelent a befejező trilógia utolsó része!