A kreatív buli legális volt, Csuhiéktól nem azért vették el a lét, mert olyat tettek a kreatívval ami nem legális, hanem egymáshoz belépkedve ütötték a karikkal kölcsönösen a másikat. És ez nem fér bele a helyettesítés szabályba!
Amit a kreatívval csináltak a mai napig legális lenne (etikai részét ne firtassuk), ha nem változott volna meg a kratív és a kivégzés működése.
Cave, a lehet használni, azt jelenti, hogy szabad. Azaz ha egyszer valaki megcsinálja, akkor sajnos nem lehet firtatni. Éppen ezért szerettem volna rá egy korlátot. A hatásfokhoz semmi közöm.
Hercegnő, anno Raintól is 7,5k-t ütöttem asszem, de mostanában sajnos rég nem ilyen jó a helyzet... (Buyukot megfenyítem, hogy mért van nála ennyi lé
)
Impopo, az egész scara dolognak csak V3-on van értelme, amikor 1,5-2 misi lével is rohangálunk néha. Amúgy továbbra is drasztikus védelmet vettetek a napi ütések ellen, nincs semmilyen egyéb tárgya mai ezt nyújtaná jelenleg... (Őszintén, hány scarás esetről tudtok ami a mostani határon túl volt? 3-4? )