Jah én is próbálom óvni magamat az extrém sebektől.
Egyébként szerintem ha már a közelharci sebzéseket növelik a varázslat sebzések csökkentése helyett, akkor az ÉP képletét is újra kellene dolgozni, kb megduplázni
Mananyelő vs Mágiaelnyelő: nem sikerült Miklóst meggyőzni, hogy a mananyelő duplázza a mágiaelnyelőt. Így hazavágta a tárgyamat seperc alatt... Holott elméletileg dupláznia kellene a varázslat elnyelést! És ráadásul szerinte a mananyelő exponenciálisan nő, a mágiaelnyelő lineárisan. Kiszámítottam neki, és pont fordítva volt
Mananyelő 15 szintenként 25 varázslat elnyeléssel ad többet, ez az érték nem változik. Mágiaelnyelő, meg 15szintenként egyre többet és többet. Eleinte csak 25el többet, később meg már 70el többet. Extrém magas szinten meg már teljesen elszáll! És ez egy ingyenes tárgy! Amiért én meg megfizettem az meg egy kacat lett ehhez képest!
Tönkretette az egyetlen egy lehetőségemet, hogy antivarázsló legyek, mégpedig azzal, hogy mindenkinek adott egy hasonló, de sokkal erősebb tárgyat! Konkrétan így már nem tudom azt megcsinálni, hogy egy mágus belém üt 500-at, és én meg 300-at, csak én kevesebb taumaturgiával. Nem, most már az van, hogy ő belémüt 500-at, és én már csak 200at, mert már neki is van elnyelője....
Annyi volt a válasza erre, hogy 100as szinten már magasabb varázslat elnyelést adnak a tárgyak. Jah én meg addig dögöljek meg!