Re: V3 haladóknak
41. hozzászólás - 2009.05.06. 07:52:41
41. hozzászólás - 2009.05.06. 07:52:41
120-as Szerencsével mondhatom: a Szerencse a legnagyobb kamu a Végzetúrban! Nem tudjuk, pontosan hogy működik, de a legtöbb róla leírt dolog fikció. Valaki kitalálta a szint*2+5 marhaságot (azaz hogy az az optimális), erre mindenki Szentírásnak vette. Már rég nem jegyezgetem a szörnyek előtagjait, de még úgy 40.szint környékén írtam- és valamivel kevesebb hatalmas és óriási szörnyet találtam, mint 30. szinten, pedig akkor még jóval kisebb volt a Szerencsém. Egy barátom 65-ös Szerencsével napi 2-3 térkapus relikviát szerez, én kétnaponta egyet-pedig ugyanolyan szintű a térkapunk.
Az igazat megvallva, a jobb kezdeményezés tényleg működik, szinte mindig én varázsolok először, sebzek is 90-et, ő meg erre válaszol 600-al...
Csak arra akarok kilyukadni, hogy senki ne próbáljon "optimalizáció" címén csillagászati Szerencsét összeépítgetni! Fektesse azt a sok LE-t IQ-ba és Támadásba, jobban fog járni.
Az igazat megvallva, a jobb kezdeményezés tényleg működik, szinte mindig én varázsolok először, sebzek is 90-et, ő meg erre válaszol 600-al...
Csak arra akarok kilyukadni, hogy senki ne próbáljon "optimalizáció" címén csillagászati Szerencsét összeépítgetni! Fektesse azt a sok LE-t IQ-ba és Támadásba, jobban fog járni.
Pontszám: 3