Tegnap volt 42 portya csatám, és 100 feletti csata eseményem (Levertem az epikust). A csata előtt direkt nekimentem 2 embernek, őket nem kamráztam be, eszembe se jutott, hogy nincs tele a kamra.
Szerencsére a kisördög megpiszkált, így elköltöttem közel 400k lét este, így "csak" ennyit kapott tegnap.
Amúgy nem maga az 1-2 csata zavar (Sőt teljesen egyet értek benne, hogy én voltam a BALFASZ!), hanem az durva exploit lehetőség (Nincs maximalizálva portyaeredmény*x-en a visszacsatolás.), hogy nem írja hozzá a portya egyenleghez (Nekem tegnap 800-al nőtt a rabolt egyenlegem a -32k-s csatától!), hogy sehol nem jelöli mennyire van tele a kamra (A héten várhatóan elkészül a top bar-ba.), és végül, hogy míg portyában max annyit vihetsz, amennyi nálad van, addig ez bezzeg nem igaz a scarabeuszra! (V3-on mondjuk ez nem problémás ugye

)
Slusszpoén, hogy 75 naponta +1 scara kerül be az élmezőnybe, ezzel is drasztikusan csökkentve a célpontok számát portyában. (És ne gyertek nekem a negatív portya eredményű KH-val most! Amíg más világokon tápolnak a KH-n, addig v3-on kijelenthető, hogy a csatarányuk miatt inkább szívás a dolog.)