Ó drága barátom, gyönyörű tövig benyalást hajtottál végre! 10 pontos gyakorlat!
Mivel a szabályokat nem változtatják meg, ezért csináljunk egy házibajnokságot.
1. Gyorsasági verseny: Aki előbb ér el a közértbe és vesz egy 100as papírzsepi csomagot, és a legrövidebb idő alatt telesírja, kompenzációt kap, egy hónapig 10%-os kedvezmény a zsebkendőkre (kamillásra 15%)
2. Táblázatkezelő verseny: Az a nyertes, aki a legrövidebb idő alatt kiszámolja excelben, hogy az átlag vadászata, osztva a sajtolásra elköltött öskövek számával, szorozva a napi csp-jének és az átlag sajtolásának az összegével, mínusz a szövetség tagjainak átlagszintje, osztva a manakostrukció szakértelmével. Ezen összeget a szövetség minden tagjára ki kell számolni.
3. Kreatív verseny: Birka vs. Wart különszám
Az excellogó képének feltöltése karakterképnek. Szintidő: 24 óra
4. Játékformálás: 168 órán belül egy relikvia lekorlátozása, vagy használhatatlanná tétele (Birka -84 órával indul, tekintve, hogy profi)
5. Kitartási verseny: Event utáni kompenzáció, kompenzálásának elérése, sírás és rinya-ringu engedélyezett!
6. Ajánlási verseny: Egy karakter alá, a legtöbb reg. összeszedése, tesó, nagyi, anyós engedélyezett.
7. Orgyilkos verseny: Közös háború alatt, a másikkal való jó szándék elhitetése, és az alkalmas pillanatban való hátbaszúrása.
8. Szappan verseny: Egymás kérésére való kölcsönös citadella csapások mérése, lovagi torna kiegészítéseként. Hiszen ez egy békés világ
9. Számláló és puffer verseny: Egy héten belül egy számláló kisirása, vagy valami pufferelhetőségének elintézése.
10. Nyelvi verseny: A következő szavakra, magyar megfelelőt találni: exploit, ballansz, typo, drop effect, ezután pedig nyelvújítás, 5 új szót kell kitalálni.
11. Celeb verseny: Összeadjuk a szövetségek celebjeit, ahol több van az nyeri a pontot
+1 Szájkarate verseny (by Tseby): Egy-egy tag kiáll és küzd. Minden egyes szó jogdíjjas, Tseby-nek lehet tejelni.
Talán némelyik szám, egyik másik szövinek exploit, de majd rakunk rá ballanszot, és ha ez egyben drop effekt is, akkor az nagyon látványos lesz. Bocs, ha sok a typo, kicsit fáradt vagyok.
Aki pedig zöld, piros vagy fehér, az töröljön a v3-ról, mert csirkék vagyunk mi a nagy kékekhez képest
Kieg: Egyik szövetséget és tagjait se áll szándékomban megsérteni, mindanyiukat tisztelem, nézzétek el ezt az irományt nekem, hiszen bolond vagyok, egy pszihikai eset