Re: V3 haladóknak
1241. hozzászólás - 2011.01.21. 11:55:04 (Válasz Let. #1240 hozzászólására.)
1241. hozzászólás - 2011.01.21. 11:55:04 (Válasz Let. #1240 hozzászólására.)
Idézet: Let. - 2011.01.21. 11:44:39
Hát persze hogy rombolja! Megéri több vereséggel rendelkezni mint győzelemmel... Ez a legnagyobb hiba hogy a rendszer díjazza a "rossz" játékot! Minél több vereséged van, annál kevesebbet lehet tőled rabolni!
Magyarul püföltesd magad és jól jársz...
Én alapból nem tettem volna be ezt a csataarányos szabályt...
Egyszerűbb lett volna a támadások számát figyelembe venni valahogy így:
24 órára lebontva:
- Első támadásnál 100% rablás
- Második támadásnál már csak 75%
- harmadik támadásnál már csak 50%
- Negyediknél pedig csak 25%
Az ötödik támadásnál már aznap nem rabolhatsz LE-t a játékostól pl... Sőt lehetne akár drasztikusabb csökkentés is, hogy 1 nap pl csak 4-szer lehessen valakit támadni...
Háborúban ez bajos, ehhez háborús rendszer reform is kellene, de ez már régóta szükséges lenne amúgy is... (pl háborúban ne legyen LE és TP sem a csatákban, a jutalmat pedig drasztikusan növeljék meg)
Jó ötleteket olvashattunk már "tonnaszámra", ki tudja lehet hogy valami meg is valósul belőlük...
Üdv!
Dozer
Alacsonyabb szinten is a rossz arány rombolja a játékot, ezt fejtettem ki.
Let
Dozer
Alacsonyabb szinten is a rossz arány rombolja a játékot, ezt fejtettem ki.
Let
Hát persze hogy rombolja! Megéri több vereséggel rendelkezni mint győzelemmel... Ez a legnagyobb hiba hogy a rendszer díjazza a "rossz" játékot! Minél több vereséged van, annál kevesebbet lehet tőled rabolni!
Magyarul püföltesd magad és jól jársz...
Én alapból nem tettem volna be ezt a csataarányos szabályt...
Egyszerűbb lett volna a támadások számát figyelembe venni valahogy így:
24 órára lebontva:
- Első támadásnál 100% rablás
- Második támadásnál már csak 75%
- harmadik támadásnál már csak 50%
- Negyediknél pedig csak 25%
Az ötödik támadásnál már aznap nem rabolhatsz LE-t a játékostól pl... Sőt lehetne akár drasztikusabb csökkentés is, hogy 1 nap pl csak 4-szer lehessen valakit támadni...
Háborúban ez bajos, ehhez háborús rendszer reform is kellene, de ez már régóta szükséges lenne amúgy is... (pl háborúban ne legyen LE és TP sem a csatákban, a jutalmat pedig drasztikusan növeljék meg)
Jó ötleteket olvashattunk már "tonnaszámra", ki tudja lehet hogy valami meg is valósul belőlük...
A hozzászólást Dozer módosította 2011.01.21. 11:56:02-kor
V3-Alíz
Pontszám: 5.06