Zsolesz igaz, hogy van 1 üzenetem, amiben kiderül Hercegnő árulása Sy Webbel szemben, és mellékesen az anti citadellát kavarja, és állítólag Dzsakar másolta be valahova. (Ezek szerint fórum, és nem skype.) (Eleinte azt hittem Dzsakar találta ki, és direkt jutatta el hozzám, hogy megvezessen... Lehet túl sokat néztem a keresztapát?) Igen, szeretek kavarni, az egész travi erről szólt, ahol lehúztam 3 évet. Meglepődnél, hogy a sok-sok levelezésből, skype beszélgetésből mi információkat lehet összehozni. Bár ötletem nincs VU-n mi olyan információ lehet egy üziben, vagy fórumon, ami drasztikusan befolyásolja a játékmenetet...
Arrogancia? Inkább merő gúny és kabaré. Az ember játsszon, hülyüljön, mérlegeljen, számoljon és legfőképpen szórakozzon.
Törlés? Én zavarom ezek szerint valaki köreit? Mivel? Napi 1-2 ütésnél többet nem engedek el általában (háború kivétel), ezzel se lehet kárt okozni V3-on. Bajnokit a legelején nyertem, még erre se moroghatnak. Lopásom, másodlagosom nincs, nem vadászok a levetkőzött emberekre, akkor? Gondolkodok, beszélgetek, számolok ez a baj? Ti nem használjátok az exel tábláim egyikét, nem jártok Wikire? Most ért le az AION install, lehet azzal kéne több időt foglalkoznom, mert csípem egyesek szemét, hogy időt szánok erre a gaméra...
Kétes erőforrások? Tök véletlen, hogy gyémánt lehetek. Ezt McPaulnak köszönhetem, meg a főnökömnek, aki miatt nem licitálhattam a gyűlölet ellenes tárgyra, így köv héten megvettem a hűség zálogot. A relatíve korán kifejlesztett kreatívot Moderátornak köszönhetem. A rengeteg lét meg a Cruénak, Illunak, Mohírnak. Minenkinek köszönöm, hogy "kétes" forrás
Játék komolysága? Vagy komolyan veszem, vagy váltok és játszok más játékkal. Szeretem a számokat, szeretem tudni mi hogyan, miért működik. Baraty hócipője valszeg tele van már velem. A V3-as lészerzési képletet vagy 6x módosította észrevételeim alapján, hogy úgy működjön, ahogy a szabályokban le van írva. (gyémánt bónusz, kreatív, kritikus ütés, azonos lé túlcsordulás, lélekszívás leosztás stb..) A háborút csak a napokban vagy 3x. (0-ás osztó, maxrablás, háború stat) Az ember úgy gondolná, hogy 2 tesztvilág után nem derülnek ki ilyenek V3-on, de sajnos... Term ha csendben maradsz, azt se tudod hogy valami bugos (mert nem foglalkozol annyira a gaméval), csak morosz azért, hogy valami keveset ad, nem úgy működik, sokat visznek stb... akkor soha nem lesz jobb