"Alacsony szinten sokkal kevesebb célkitűzésed lehet, kimaradsz az epikus csatákból"
Van már visszahívott epikus, tehát bárkinek lehet epikust ütni.. Épp ezen dolgozunk most mi is hogy ne csak 4-5 játékosnak jelentsen ez elfoglaltságot, hanem a csapatnak együttesen... Eleinte kicsit lassan halad, de minél magasabb a kincseskamra annál pörgősebb lesz...
"nincs KH"
helyette van kb 20-szor annyi célpontod mind pl nekem

Tehát ha valaki akarja a portyapontjait különösebb megerőltetés nélkül elköltheti...
"portyázni/háborúzni nem tudsz mert értelmetlen"
Kinek-mi, de sok tekintetben igazat adok sajnos... De azt azért vitatnám hogy nem lehet portyázni ebben a játékban!
"még AF pontokat se kapsz"
Az AF pont nem szinthez kötött hanem TP-hez! Az igaz hogy magasabb szinten jobban jön a TP, de valamit valamiért nem? Ha valaki több mint 20000 helyes kvízkérdés után is még csak az 50-55-60-as szintet koptatja, az nem az AF rendszer hibája!
Az a baj hogy totálisan az a mérvadó hogy ha nincs VF-ed életképtelen vagy! Ez nagy hiba, lehet másképp is játszani, s (ahogy te is említetted) ha a bajnoki már nem hoz lázba, a másik út eseménydúsabb és élvezetesebb is lehet mint azért küzdeni hogy 30 naponta eséllyel indulj egy viadalon, ahol lehet épp a random kaszál el...
Sokan töröltek mostanság, vagy épp átadták a karakterüket.. Láttam ilyet a KOD-ban, Omegában az Illumatiban épp úgy mint nálunk, Lovagoknál is!

Nagy hibának tartom azt hogy valaki beáldozza a játékélményét egy viadalért, s ha nem sikerül elmegy a kedve az egésztől... El kell fogadni hogy nem lehet mindenki bajnoki torna győztes... Viszont ha már nem lehet, bőven találhat élvezetesebb célokat is a játékban...
Ne csak a betokosodott bajnoki felé haladjunk mert amint említettem is kiégünk... aki sokat nyer épp úgy mint aki egyet sem (az előbbinek elveszti a varázsát, az utóbbi meg beleun az állandó bajnoki cím hajszolásba)
Én azt is elfogadnám a JV részéről hogy aki megnyeri az adott hónap bajnoki tornáját, az a következőben ne indulhasson! Így legalább 2 havonta lenne valami kis változatosság... (hiszen sok kategóriában azért nem 1 játékos az esélyes, hanem legalább 4-5)