Kicsit kezd felfordulni a gyomrom.
Kedves McPaul.
Köszönjük a többszörösen bújtatott célzásokat, amiket az utolsó hsz-eidben elrejtettél. A végén csak megfejtettem, hogy te sok pénzt fizetsz a Beholdernek. Igen, te sok pénzt fizetsz a Beholdernek. Tulajdonképpen most már biztos vagyok benne, hogy sok pénzt fizetsz a Beholdernek. Bocsánat, hogy csak most esik le, hogy sok pénzt fizetsz a Beholdernek, de szeretném ha már lezárhatnánk ezt az ego-tréninget.
Bár tudom, hogy te sok pénzt fizetsz a Beholdernek, de ezt a közlést kicsit izekre szedném:
"Te az utolso fillerig visszakaptal mindent, en a helyedbe roppantul csendben maradnek, es elvonulnek valahova halat adni minden letezo hatalomnak, es nem ugatnek masokra, akik bizony nem voltak ilyen szerencsesek!"
1. mi az, hogy visszakapott mindent? Ez egy ilyen könyvelős játék, tartozik/követel fákkal és költséghelyekkel? Tudom, hogy marha rutinos módon agyon lehet bonyolitani, százalékokkal, törtekkel és deriválással, de még mindig hiszem, hogy az itteni számzsonglőrködések hobbista vadhajtások, mivel a Végzetúrban a játékosok oldaláról nem a matek a fő vonzalom. Tájékoztatásul közlöm, hogy azért mert beleteszel pénzt egy üzletbe, nem biztos 100%-osan jössz ki belőle...
2. a személyeskedő szavak és felemelő tanácsaid a hallagatásról, elvonulásról és ugatásról toronymagasan verik nálam a lécet bunkóbillizésben. Komám, ilyet max pü-ben engedj meg magadnak plíz (de inkább ott se!), mert közösben nagyon tré
Végigolvastam Mort hsz-ét, de egy olyan felhorkanást sem láttam benne, ami ezt a tapló hozzáállást kiválthatta volna. Pofikám, azt hiszem beleszerettél az érveidbe
3. milyen szerencse??? Már annyira elmerültél a témában, hogy előjött a fa-erdő probléma? Van aki úgy folytat le vitát, hogy egyre emelkedő hangon ismétli önmagát, bizva abban hogy a puszta hangerejével lekiabálja a másikat a porondról. Ezt hivják meddő vitának. Nézd egy kicsit a köldöködet, meg ezt a sort itt:
"De hogy ezek után nem az a reakció a potya LE-re hogy köszi, hanem az hogy hát én többre számítottam.... NAGYON NINCS RENDBEN." by Mort.
Nakérem, itt van az eb hantja. Paul, rossz volt a közlésed minősége, ezt kellene tudomásul venni.
Még kettő dolog, mielőtt elmegyek bébikaját melegiteni
a) mindig feldob, hogy egy szerencsétlen félmondatnyi benyögéséből oldalas hajcihő lesz...esküszöm, nem járnak ide véletlenül szociológusok anyaggyűjtésre???
b) a fenti személyeskedések válaszul szolgáltak a társalkodópartnerem stilusára, és TUDATOSAN használtam ezeket az eszközöket (vele ellentétben). Sorry, ha valakit sértett (pontozzon le!), ezért hát kéretik a következő hsz-ekben nem ebbe csimpaszkodni.
(és még mindig rázkódom a röhögéstől, de most már magamon...tényleg jók ezek a félmondatos felsirások)
U.i: én is sok pénzt fizetek a Beholdernek, és bár sok mindent kipróbáltam, most nem is játszom mással. Csak ezzel. De ezzel mindig. Non-stop. Még táblázataim is vannak. Meg algoritmusok. És számok mindenhol...a falakon, az utcán, a sütőben, a padlón. És mind azt akarják, hogy használjam őket. Mert sok pénzt fizetek a Beholdernek.