Ilyen alapon akkor az illu is problémás 1-2 tag zárolása miatt, esetleg a Mohir is?
Hagyjuk már ezt a kisgyerekes mutogatást, 1-2 tag tette nem az egész szövetség, végzetúrban nincs kollektív büntetés!
A Miklóssal lezajlott levelezés 2-önk magánügye!
Maradjunk annyiban, hogy ez a 3 tag angolosan ki lett pakolva és azon irányítók, akik vitték őket sosem múltiztak. Fontios még, hogy nem automatikus zárolás történt.
A feloldásuktól eltekintettünk, engedvén a játékvezetés kérésének, hogy csökkenjen a miattuk jelentkező sírás...
Jelenleg csak eredetileg a tulajdonosa által indított karakterek vannak a szövetségben, és mint az összes eddig volt tagunk egyéni ember, akik több világban is játszanak!
Remélem most már mindenki leszáll a témáról.
Az, hogy valakit behívsz játszani, ezzel növelve a játékos társadalmat, esetlegesen skype hangulat alapján kedvet kapatva a játékhoz más világokon elindulva játszik, "kvázi" marketinget csinálsz, nálad multizás, csalás stb... Szóval ezzel inkább te számolj el magaddal, én kb 10 játékost szereztem így a végzetúr társadalmának, de szerinted ez etikátlan, hát akkor legyen az!
Jah és KoD ügyben mindig kérdezz meg engem mielőtt valami pletyinek, híresztelésnek stb bedőlnél!