üdv
Néhány észrevételt megosztanék veletek:
1. a prémium létnek valóban túl sok köze nincs a bajnokihoz.
2. a prémiumos tárgyaknak már inkább. Valószínűleg nincs más út, mint elfogadni, hogy rá kell szánni a játékra kb. 1000 ft-ot havonta (vagy még annyit sem), hogy meglegyenek a megfelelő cuccok, és igazi esélyesként indulj. Természetesen le lehet mákolni enélkül is a top karikat.
3. Miért lesz jó, ha nem bajnoki medált kap a díjazott, hanem mást? Ugyanúgy ő fogja nyerni, mert erősebb, prémiumos cuccokkal van, stb. Ráadásul az sem igaz, hogy a bajnoki kategórianyertes csak egyre erősebb lesz, és minden bajnokin nagyobb eséllyel indul. Nem igaz.
Míg nekem az iq-mon hogy növelni tudjam, kell 22e, neked ha alacsony kb. 5e. Sokkal könnyebben fel tudsz zárkózni hozzám, mint nekem növelni az előnyömet hozzád képest.
4. Ha csinálnának két külön csoportot prémiumos cuccok - nem prémiumos cuccokra, valószínűleg lecserélném a prémes cuccaimat, és indulnék a nem prémesek között.
5. A szövetségi bónuszok megléte. Egyrészt belenyomtam 38. szintre 700000 LE-t a szövibe, ami azért nem kevés. A kisebb szövibe tartozóknak ezt nem kellett. Másrészt taktikai kérdés, hogy olyan szövetséghez tartozz, ahol nagyok a bónuszok. Tudom, hogy egy szövetséget nem ezt tart össze, és ha már van egy jó csapat, nem akarod ott hagyni őket pusztán a "táp" miatt, ezt az érzelmi részét abszolút megértem, de bizony így le kell mondanod a szövitápról. Ha nem vagy kocka optimalizátor, nehezen fogsz bajnokit nyerni
.
6. A helyezkedésen nagyon sok múlik, ha szinted tetejéről tudsz indulni, és ügyesen fejlesztetted eddig a karit, igenis van esélyed. Max. magas kereskedelemmel megveszed mondjuk a prémiumos fegyvert (általában az a lényeg), esetleg a varit, és semmi mást. Azzal meg el vagy hónapokig. Én a saját fegyveremet gyakorlatilag 3 bajnoki óta használom, és fogom még kb. 3-4 bajnokin. És került 30 őskőbe. Szerintem megérte..