Idézet: Devil - 2008.10.31. 00:10:03
Azt akartam vele sugalni okostojás hogy ugyanazt a bajnokságot ugyanazokkal a harcosokkal lejátszanák 20x akkor lehet 20bajnok lenne de mindig más.
érdekes is lenne, ha 20 bajnok lenne, de nem mindig más. értem, hogy te azt akarod, hogy a legerősebb nyerjen minden hónapban, de lehet, hogy nem mindenkinek jó az, ha mindig ugyanaz a pár ember nyer.
Idézet: Devil - 2008.10.31. 00:10:03 De ha szereted a szerencsejátékot akkor nem értem miért ezzel tolod, itt azért a tulajdonságoknak + felszerelésnek is kellene szerepének lenni, egyenes kiesésben nincs meg a teljesítmény, ami pontozásos rendszerben sokkal reálisabban jelen van.
akkor tisztázom neked. a szerencsejáték az, ha kieséses rendszer lenne és mindig a számítógép döntené el, hogy ki nyer anélkül, hogy figyelembe venne valamit.
ebben a rendszerben a tulajdonságoknak és a felszerelésnek is rengeteg szerepe van - hidd el, ha levetkőzöl, gyengén állsz oda, akkor nem fogsz nyerni, bármilyen szerencsés is vagy. ha nekigyürkűzöl, akkor nagyobb esélyed lesz a győzelemre. Na, ja, nem 100%. katasztrófa.
nem véletlen, hogy a sportban is van, ahol bajnokságot rendeznek és van, ahol kieséses a verseny. ez utóbbiban, ahogy írod, nincs meg a teljesítmény? szólni kéne a nyári olimpiák rendezőinek.
aki nyer, amögött mindig lesz teljesítmény. 8 győztes meccs (hasamra csaptam), s a legvégsőt egy olyan ellenfél ellen nyeri, aki előtte ugyancsak 7-et nyert zsinórban. egyedül az az öröme nem lesz meg pár embernek, hogy előre tudhatja, hogy nyerni fog - maximum 60-70%-ban lehget biztos. valakinek ez nagy baj - valakinek nem.