Idézet: Otoaak - 2008.12.05. 14:50:22 Mar eddig is gusztustalanul undoritonak talaltam, azt, hogy 12. szintukent folyamatosan utnek a 16-osok es hiaba vagyok a szintemen a legjobbak kozott rendszeresen tonkre is vernek,
ez most komoly?
te mondod ezt 100k-s LE differenciával?
116 vereséggel? te, aki ilyet írsz a karakterlapodra, hogy "Ha nem tetszik, hogy elvertelek nyugodtan vegyél revansot. Mindíg van nálam legalább 1000LE érdemes próbálkozni, ha legyőzöl komoly nyereség ütheti a markod.Bármilyen küldetéssel fordulj hozzám bizalommal én nem kérem, hogy gyengítsd le magad vagy támadj többször, elég ha megpróbálod..."
(gondolom, aki megver, el is veszi az 1000LE-t...)
minden szinten a 4 szinttel lejjebb lévőket ütik. és leginkább azokat, akik alacsonyabbak és sok LE-t szednek össze (meg, akik nagy mínuszosok), mert lehet, hogy nekik is van.
Idézet: Otoaak - 2008.12.05. 14:50:22 Erre jon a bajnoki viadal es itt is megvan durvan a szintkulonbseg es 14-esekkel vagyok egy szinten
12-13. szintűeknek szólt a csoportod. a 14. szintűek akkor 13-asok voltak. gondolom jobban tetszene egy olyan csoport, hogy 11-12. szintűek. akkor nem te sírnál, hanem a 11. szintű józsika.