Felhasználónév: Jelszó:
Szerző
Topic neve: bajnoki viadal
népszerűSharpaFérfi
Végzetúr
64 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: bajnoki viadal
181. hozzászólás - 2008.12.05. 14:37:59
Nem egyedül indultam!

4 ELIT-es volt a kategóriában...

Házi bajnokság.
Üdv: Sardullah Sharpa
Pontszám: 5
kedvelt tagkrishyFérfi
Végzetúr tehetség
159 hozzászólás
Profil megtekintése
182. hozzászólás - 2008.12.05. 14:39:54 (Válasz Mortimer #179 hozzászólására.)
Idézet: Mortimer - 2008.12.05. 14:11:49
Sharpa tökegyedül indult a kategóriájában? Van ennek így értelme?

Ez tényleg funny.

Esetleg meg lehetne tudni, hogy hányan indultak a legfelső kategóriában? Még most is csak 4-en járnak arrafelé.......
Dzsó (Tökéletes Gyémánt)
Pontszám: 4.25
népszerűCaveMaNFérfi
Végzetúr mester
2421 hozzászólás
Profil megtekintése
183. hozzászólás - 2008.12.05. 14:39:55
16-17 eredményeket küldhetitek privát üzenetben, összerakom a fát, vagy adok email címet, de akkor kérem a csaták leírását is

Emil:
caveman .kuckuc. civic .pötyike. hu
A hozzászólást CaveMaN módosította 2008.12.05. 15:01:16-kor
Craslorg legrosszabb klónja - ÉN dobtam vissza a kvízkérdésed (A többiekét is)

Viva la pontozókommandó
kedvelt tagkrishyFérfi
Végzetúr tehetség
159 hozzászólás
Profil megtekintése
184. hozzászólás - 2008.12.05. 14:43:00 (Válasz Sharpa #181 hozzászólására.)
Idézet: Sharpa - 2008.12.05. 14:37:59
Nem egyedül indultam!

4 ELIT-es volt a kategóriában...

Házi bajnokság.

Köszi az infót. Számomra még továbbra is vicces a helyzet egy kicsit.

Azért gratulálok az eredményhez!
Dzsó (Tökéletes Gyémánt)
Pontszám: 5.40
népszerűOtoaakFérfi
Végzetúr mester
678 hozzászólás
Profil megtekintése
185. hozzászólás - 2008.12.05. 14:50:22
Mar eddig is gusztustalanul undoritonak talaltam, azt, hogy 12. szintukent folyamatosan utnek a 16-osok es hiaba vagyok a szintemen a legjobbak kozott rendszeresen tonkre is vernek, ezen a szinten normal fejlodessel keptelenseg megverni egy 16-os szintu karaktert, aki 18-as szintu cuccokkal tamad meg akkor is ha amugy gyengebb. Csak tegnap 11! 15-16. szintu karakter tamadott meg semmit nem tudtam egesz nap csinalni csak probaltam kiheverni a csatankenti 120-180 sebzest. Persze nem mind nyert de ha nyertem akkor is szinte mindig 0LE-jott.

Erre jon a bajnoki viadal es itt is megvan durvan a szintkulonbseg es 14-esekkel vagyok egy csapatban. Szamomra ez az egesz egyre demoralizalobb, az egesz masrol sem szol, mint a magasabb szintuek (korabban kezdettek) kiszolgalasarol teljesen toltelek szerepet tolt be mindenki aki most indul. 10-es szintig meg ugy ahogy el lehet lenni aztan jonek a 3-4 szintkulonbseges tamadasok es ha volt, olyan hulye az illeto, hogy normal tempoban fejlodott es nem hagyta elveszni a csp-it akkor, ohatatlanul a 10-11-es szintet atlepve elvagja magat a normalis jatektol. Csak annak van letjogosultsaga aki mar 7-8-as szint kornyeken megrohad egy szinten es csak portyazasbol gyujt LE-t kulonben ha elkoveti azt a hibat, hogy tul koran lep szintet azzal alairja a sajat halalos iteletet.

Yworl
A hozzászólást Otoaak módosította 2008.12.05. 14:51:45-kor
Yworl - the dead terrorist
Pontszám: 7
kedvencGdd808Férfi
Végzetúr
59 hozzászólás
Profil megtekintése
186. hozzászólás - 2008.12.05. 14:55:26
CaveMan: Én szívesen elküdeném, de nem tudom, hogy hívnak a játékban, és a mélcímedet sem látom az adatlapodon...
LE veletek! )
népszerűCofeeFérfi
Végzetúr tehetség
214 hozzászólás
Profil megtekintése
187. hozzászólás - 2008.12.05. 14:59:24
Hány körös a viadal? Én a 8.-ban estem ki
AzZaZeL - Domini Mortis
népszerűCaveMaNFérfi
Végzetúr mester
2421 hozzászólás
Profil megtekintése
188. hozzászólás - 2008.12.05. 14:59:38 (Válasz Gdd808 #186 hozzászólására.)
Itt is lehet privát üzenetet küldeni.

Emil:
caveman .kuckuc. civic .pötyike. hu
A hozzászólást CaveMaN módosította 2008.12.05. 15:01:06-kor
Craslorg legrosszabb klónja - ÉN dobtam vissza a kvízkérdésed (A többiekét is)

Viva la pontozókommandó
kedvelt tagEardogFérfi
Végzetúr mester
769 hozzászólás
Profil megtekintése
189. hozzászólás - 2008.12.05. 15:28:09
Én csak annyit szeretttem volna hozzáfűzni, hogy világ2-ben 7.szintű vagyok, és az EGYÉB menüben egyáltalán nem jelent meg nekem a bajnoki viadal...ha tudtam volna hogy lesz ,akkor kicsit belehúzok és 8-as lettem volna tegnap éjfélig, elég jól állok, simán első helyen vagyok a kategóriámba, nagy eséllyel indulhattam volna...de így hogy nem is tudtam róla, ez azért kicseszés....meg állítólag 10szinttől lehet indulni, és már másodszor engedtek a 8.szinttől indulni....de itt a Fórumon a Hírekbe nem olvastan a világ2-s bajnokiról, sehol....

Azért ha már a kvízről küldtek nagy körüzenetet, a bajnokiról is lehetett volna....mégha kisebb szintű is vagyok, mert a viadal miatt simán felhozom magam, ugyanis 400cselekvésem van bespájzolva.....

Úgyh elégtételt követelek, de legalább annyit, hogy legközelebb időben kéne szólni....
V2 - Eraman - Sötét Mágusok
fórumozóHorrorFérfi
Végzetúr poronty
6 hozzászólás
Profil megtekintése
190. hozzászólás - 2008.12.05. 15:28:33
Kör Ellenfél Eredmény
1. kör Horror vs Rackshee Te győztél! Csata megtekintése
2. kör Horror vs AranyAlma Te győztél! Csata megtekintése
3. kör Horror vs Dess Te győztél! Csata megtekintése
4. kör Horror vs The Saint Te győztél! Csata megtekintése
5. kör Horror vs Asmodeus Mortimer Te győztél! Csata megtekintése
6. kör Horror vs Bumburnyák Te győztél! Csata megtekintése
7. kör Horror vs Nuno Bettencourt Te győztél! Csata megtekintése

Gratulálok, Te nyerted meg a viadalt a kategóriádban
kedvelt tagEardogFérfi
Végzetúr mester
769 hozzászólás
Profil megtekintése
191. hozzászólás - 2008.12.05. 15:31:30 (Válasz Mortimer #173 hozzászólására.)
Idézet: Mortimer - 2008.12.05. 12:48:49
Azért vegyük észre, hogy a díjazás csak jelképes, az égvilágon semmi jelentősége nincs. 40-es tulajdonságoknál még számíthatott +1 tulajdonságpont, de most a felső kategoriákban 90 körüli a "normál" érték. És az, hogy 90 vagy 91 egy adott tulajdonságod, szerintem kvázi lényegtelen.

Ehhez azért a szokásos hozzászólásomat leírnám...ha úgy nézzük plusz egy mindenre, akkor az télleg nem sok, de ha azt nézzük, hogy minden tulajdonságod 51.szintű, és akarsz rajtuk egyet fejleszteni, akkor 7x2000Le, vagyis 14K LE-t kéne rákölteni....akkor szted ez tényleg jelképes??? Amúgy Sharpanak már 2 van, ő már 28K-t spórolt meg...amúgy grat neki, meg a többinek...
V2 - Eraman - Sötét Mágusok
Pontszám: 8
irritálówinnieNő
Végzetúr mester
2177 hozzászólás
Profil megtekintése
192. hozzászólás - 2008.12.05. 15:33:07 (Válasz Otoaak #185 hozzászólására.)
Idézet: Otoaak - 2008.12.05. 14:50:22
Mar eddig is gusztustalanul undoritonak talaltam, azt, hogy 12. szintukent folyamatosan utnek a 16-osok es hiaba vagyok a szintemen a legjobbak kozott rendszeresen tonkre is vernek,

ez most komoly?

te mondod ezt 100k-s LE differenciával?
116 vereséggel? te, aki ilyet írsz a karakterlapodra, hogy "Ha nem tetszik, hogy elvertelek nyugodtan vegyél revansot. Mindíg van nálam legalább 1000LE érdemes próbálkozni, ha legyőzöl komoly nyereség ütheti a markod.Bármilyen küldetéssel fordulj hozzám bizalommal én nem kérem, hogy gyengítsd le magad vagy támadj többször, elég ha megpróbálod..."

(gondolom, aki megver, el is veszi az 1000LE-t...)

minden szinten a 4 szinttel lejjebb lévőket ütik. és leginkább azokat, akik alacsonyabbak és sok LE-t szednek össze (meg, akik nagy mínuszosok), mert lehet, hogy nekik is van.

Idézet: Otoaak - 2008.12.05. 14:50:22
Erre jon a bajnoki viadal es itt is megvan durvan a szintkulonbseg es 14-esekkel vagyok egy szinten

12-13. szintűeknek szólt a csoportod. a 14. szintűek akkor 13-asok voltak. gondolom jobban tetszene egy olyan csoport, hogy 11-12. szintűek. akkor nem te sírnál, hanem a 11. szintű józsika.
Pontszám: 9
népszerűOtoaakFérfi
Végzetúr mester
678 hozzászólás
Profil megtekintése
193. hozzászólás - 2008.12.05. 15:54:24 (Válasz winnie #192 hozzászólására.)
Igen en irom mert en soha nem tamadtam nalam alacsonyabb szintueket, elejetol a 30pp-s beallitason vagyok es soha nem is all szandekomban valtani. Az , hogy mennyi LE difem van nem tudom , hogy jon ide? Arrol nem is beszelve , hogy ha engem ez zavar kepzelem mennyire zavarja azokat akik joval gyengebbek nalam, es szinten 12. szintuek. Szerintem tul nagy a "res" es meg mindig tagul. MAX 1-2 szint boven eleg lenne ahogy egyre jobban haladunk elore nem az egyre nagyobb nyitas lenne a normalis hanem az egyre kissebb mivel, egyre tovabb tart szintet lepni egyre erosebbek lesznek a karakterek az alacsonyabb szintuekhez kepest. Ha marad az eddigi tempo akkor 30 vagy 40+ szinten szerinted mennyire lesz ez gaz tobb mint 10 szint kulonbsegnel ?
Pontszám: 8.33
népszerűOtoaakFérfi
Végzetúr mester
678 hozzászólás
Profil megtekintése
194. hozzászólás - 2008.12.05. 16:00:20 (Válasz winnie #192 hozzászólására.)
Nem tetszene jobban a 11-12-es csoport se, nem az a bajom, hogy Trueblood-al indultam egy csoportba, hanem az, hogy Trueblood stilusba kell jatszanod ahhoz hogy eredmenyes tudj lenni es vissza kell tartanod a karakter fejlodeset. Semmikeppen nem lett volna egyik kategoriaban sem eselyem, mert en normalisan fejlesztettem a karakterem. Nem a gyozelem a lenyeg rengeteg erosebb karakter van az enyemnel, hanem a feltetelek, ne a szintkulonbseg dontson.
népszerűMortimerFérfi
Végzetúr mester
4247 hozzászólás
Profil megtekintése
195. hozzászólás - 2008.12.05. 16:30:12 (Válasz Otoaak #194 hozzászólására.)
"ne a szintkulonbseg dontson"

Szerintem a bajnoki viadalon a legfelső kategória kivételével nem a szintkülönbség döntött.
Az egészséged érje el a szinted kétszeresét!

Minden információ a Végzetúrról! Küldetések szakértelmek felsorolása, és még LE-t is kapsz, ha használod!http://vegzetur.wikidot.com/
irritálóAlmási ViktorFérfi
Végzetúr mester
1277 hozzászólás
Profil megtekintése
196. hozzászólás - 2008.12.05. 16:53:03 (Válasz Mortimer #195 hozzászólására.)
Otoaak esete jó példa arra, hogy hosszutávon mennyire semmit nem fog érni, ha valaki játék elején szintvisszamaradt és öszzeharácsolt 100-200k lét, magasabb szintekre érve egyre jobban el fog enyészni ez az elöny, arra elég, hogy ott vagy egy toplista elsö oldalán, amig le nem taszit vki
Zöld Szója Logan (V1)
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,799.380#hsz384
Pontszám: 3.17
népszerűOtoaakFérfi
Végzetúr mester
678 hozzászólás
Profil megtekintése
197. hozzászólás - 2008.12.05. 17:02:44 (Válasz Almási Viktor #196 hozzászólására.)
Ez ebbol a szempontbol ram nem igaz, en a vilag2-on egyaltalan nem fogtam vissza a karit eddig. Kicsontozo es tarsai viszont igen, es elkoltve a 400csp-t kerultek az elre. Inkabb ez is jo pelda arra, hogy a legtobb hasznot a visszatartas hozza.
irritálówinnieNő
Végzetúr mester
2177 hozzászólás
Profil megtekintése
198. hozzászólás - 2008.12.05. 17:03:01 (Válasz Otoaak #194 hozzászólására.)
Idézet: Otoaak - 2008.12.05. 16:00:20
Nem tetszene jobban a 11-12-es csoport se, nem az a bajom, hogy Trueblood-al indultam egy csoportba, hanem az, hogy Trueblood stilusba kell jatszanod ahhoz hogy eredmenyes tudj lenni .

miért kéne úgy játszani? ahhoz kell úgy játszani, hogy 1. legyél. nagy dolog, abból csak egy van.

de nálad a pár ezer karakterből csak 29(!!) szerzett több LE-t csatából, ami pazar teljesítmény, gratula, de hadd mosolyodjak el azon, hogy még te sem tartod magad eredményesnek. legyünk már egy kicsit realistábbak. (igaz, hogy ez csak egy mutató, de akkor is valahol sántít az, hogy jön egy kudarc a sok siker után és máris baj van.)
Pontszám: 7.50
irritálóAlmási ViktorFérfi
Végzetúr mester
1277 hozzászólás
Profil megtekintése
199. hozzászólás - 2008.12.05. 17:15:49 (Válasz Otoaak #197 hozzászólására.)
Ök akkor nem maradtak vissza szintet, csak nem vadásztak egy ideig, én azokrol beszéltem, akik 1-2 honapig nem vadásztak, elvesztve egy rahedli csp-t, na ök a szintvisszamaradottak. Egyébként el kell, hogy keseritselek a jövödre nézve, mert az a 100k LE diffed (ami effektive olyan 70k elöny a vadászókhoz képest) kb. 20. szintre lépve arra lesz elég, hogy pont olyan erös leszel, mint akik akkor vannak a 20. szint végén, ugyhogy már nem csak 4 szinttel feljebbröl fognak elverni, hanem a saját szintedröl is
Zöld Szója Logan (V1)
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,799.380#hsz384
Pontszám: 3.17
népszerűOtoaakFérfi
Végzetúr mester
678 hozzászólás
Profil megtekintése
200. hozzászólás - 2008.12.05. 17:30:11 (Válasz Almási Viktor #199 hozzászólására.)
Ez csak akkor lenne igaz ha nem lenne 25-os spektralis manipulaciom. Ha sajat szintemen elvernek az nem zavar, persze ez ritka de azert elofordul. Az viszont zavar ha 8 orankent utnek ugyan azok es az egyetlen elonyuk hogy van kozottunk 4 szint. Nyilvan abbol indulok ki amit en tapasztalok, ugy gondoltam ha annak ellenere nagyon gyakran utnek, hogy a csatak tobbseget megnyerem akkor a gyengebbeket meg gyakrabban tamadjak. Kis klanba vagyok a tarsaimat eleg gyakran molesztalajak es ok teljesen eselytelenek alltalaba.

winnie: Hidd el nekem , hogy nem csak annak erdemes visszafognia magat aki toppon akar lenni. Bizonyitek van ra eleg, minel lassabban haladsz annal konnyebb dolgod van. Egy szoval se allitottam, hogy nem tartom magam eredmenyesnek. Buszke vagyok arra amit elertem ezalatt az 1 honap alatt miota jatszom.

Kicsit nagyon elterunk a tematol szerintem, es jobban orulnek ha ez a dolog nem rolam szolna. Szerintem letezo problemara porbaltam ravilagitani, nem hiszem hogy erdemes az en karaktereimre levetiteni ezt.
Dobókocka - a sokoldalú kiegészítőRésföld - a HKK legújabb kiegészítője