Idézet: Dnamax - 2015.12.16. 12:42:55 Nem védeni akarok senkit ez most leszögezném.
Hiába regelsz más IP címről ha az ösztönös cselekedeteid ugyan úgy megmaradnak . A mostani szűrök meg rohadtul kemények.
Pár éve egy informatikus ismerősöm megkért hogy segítség egy ilyen rendszert tesztelni többed magammal.
Még ha oda is figyelsz arra hogy megváltoztasd a szokásaidat , más időben lépj be ... de vannak olyan dolgok amiket nem tudsz befolyásolni hiába vagy annak a tudatában hogy igen is megtudom.
Egyik ilyen pl.: a billentyű leütés vagy a játék stílus és még sok minden amire nem is gondolnál
Amúgy meg nm hiszem hogy aki ezreket fizet megkockáztatna egy végleges kitiltást.Engem biztos ideg kerülgetne mikor bukok le .
U.i.: azért már nekem is megfordult a felyemben a multizás mert hát valamennyire én is ember vagyok, aki meg azt mondja ő még csak rá se gondolt az hazudik, de a fentebb említett miat eleve elvetélt ötlet volt

Nem értelek.
pl.Van egy gépem otthon,meg van egy melóba,sőt van telefon nettem is.De multi accot annyit pergetsz azonos IPről,amennyit csak akarsz,max zárólják őket.
Csak egy kodot mentesz mindenhol,így nem tudsz máshova be lépni.Nem lehet IP cím egyezés.
Te érintetlen maradsz,mivel nincs IP egyezés.
Időbe teljesen mindegy mikor lépsz be.Ezért nem lehet záróltatni,mert közel azonos időkben lépet fel az is akit raboltak és az is aki rabolt.
Sok van amúgy,de azoknak nincs szükségük 1000 költésére,hisz nekik dől a LÉ.
A másik,ha valaki költ,az nem használ multi accokat állandóra.Multi acc igazából játék elején szükséges,míg el éri azt a szintet,hogy bárkit,bármikor le nyom.Az eleje a játéknak szabályos barkóba.A karakterek közt kicsi a különbség,így a nyerés rizikos.Azonban ha csinálsz egy harcost,hozzá egy csicska multi accot a nyerés esélye sokszorosára nő.Pl te fejleszted az IQ,VÉt a multi acc meg az egészséget és mágiát.
Tehát van aki sokat költ,de még is ott vigyorog a profiljában,hogy:
1TP 11000LÉ rablás.
Én már mindent le teszteltem,de becsületem van.Multis karim 8.szinten törőltem.
Egyébként meg az ŐSSZES KIRÍVÓ RABLÁSÚ PÓK multizik,vagy multizott.Ha cáfolják,hazudnak.