Sziasztok.
Nem tudom, hogy vagytok vele, de ez a csatlós fétises dolog mocskosul el lett szállva. Reméltem, hogy valahol gátat szabnak neki, de ez már túlzás.
Mindenféle befizetés mellé osztogatnak már, szüreti, napkristály, eventek és a többi mellé. Ezért néhol keményen fizetni kell néhol pedig napi aktivitás szükséges persze fizetés mellett. Én erre nem igazán voltam hajlandó áldozni és nem is fogok. A napkristályokból se jött össze csak 81. Kihagytam egy két napot és persze nem fizettem követ érte. A szüretibe már bele se fogtam.
A lényeg, hogy erős karakterem van több tucat bajnoki és kíváncsiságból végiggömböztem a környezetem
há há. A huszon övemet jó négy év alatt nyertem össze és ad két tucat bónt mindenre. A csatlósok kb egy éve lehetnek játékban és találtam olyat akinek minden tulajdonságára ad 80 pluszt. Természetesen ennek nincs vége, hisz táplálódnak bő nyállal. Majd jön a halloween meg a húsvéti fétis és így tovább.
Lényegében elbaszták. Nincs korlátja az egésznek. Teljesen ledegradálja az övek lényegét, túl sokat számít bele a kari erejébe, már jobban megéri levágni a top állatokat fétissel, amikre eleve sokat költöttem és régi kedvenceim.
Hol a határa ennek? Vagy csak Én látom így?