Néhány sort írnék én is. NecroManci szövetségi társam levelét másoltam be nem rég, amivel tökéletesen egyetértek! Kértem, hogy ha lehetséges a lényegre odafigyelve reagáljatok. Sajnos a játék egyre drágább és időigényesebben, amennyiben erős és eredményes karaktert szeretnénk. Ez kinek nem érdeke?

Kezdetekben is lehetett eredményes, erős karaktereket kreálni, viszont nem ilyen áron! (Manapság sok idő, még több pénz!) Kreativitás kicsit háttérbe szorult ezáltal.
Bpetya75: először az te írásodra válaszolnék.
Másrészt viszont nagyon nem értek egyet a túl sok eseménnyel kapcsolatos kesergéseddel. Nyilván van olyan, hogy számítógép függőség, de az aligha Miklósék sara.
Azt hiszem nem a lényegre figyeltél oda! Túl sok esemény=túl sok őskő, idő. Ha nem csinálod lemaradsz... Top karakterek nem véletlenül olyan erősek, mint amilyenek. Ehhez lássuk be szükség van őskőre is, viszont korántsem annyira, mint az utóbbi időkben, ha a megszerzett szintet, színvonalat tartani szeretnéd. Az sem teljesen normális, hogy egyre több időt emészt fel a játék, ha továbbra is eredményes szeretnél maradni. Események között alig marad egy kis pihenő, mivel rögtön jönnek a mini események... Az olyan kijelentéseket, hogy számítógép függőség stb.. kérlek mellőzd! Szerintem te sem örülnél hasonló kijelentéseknek, főleg úgy, hogy alapja, igazságtartalma sincs az egésznek!
Az elmúlt befizetési akciók ideje alatt eddig mindig volt kedvezmény az ősköves cuccokra, pl. minden ilyen tárgyat 20%-al olcsóbban megvehettél. Az elköltött őskövek függvényében pedig szintén jutalom járt. Most ez sincs!
Az email címes problémára kitérve: hatalmas igazságtalanságot érzek! v6-s fétis megszerzésének feltétele az 50. szint elérése. Regisztráció során nincs sehol feltüntetve, hogy ha különböző email címről regisztrálsz nem kapod meg az egyéb világon regisztrált karaktered számára a fétist! Csak annyi olvasható, amennyiben már van valamelyik világon karaktered használd a gyors regisztrációt. De hogy miért, arra nincs magyarázat! Persze utólag rájöttem, ahogy sokan mások is, hogy enélkül esélyem sincs megszerezni a fétist. (Nem azonos email cím esetén). A tisztelt Játékvezetőség arra már nem is gondolt, hogy mi van, ha olyan x évvel ezelőtti email címről regisztráltam, ami már rég nem aktív! Ilyen esetben persze van lehetőség orvosolni a problémát karakter átadással, ami annyit jelent, hogy pl. a v6-s karaktered átadod az egyéb világon lévő karaktered email címére, azaz azonos email címre hozod. Ja és természetesen nem ingyen! 50 őskő árán, továbbá az átadni kívánt karakter összes egyéb ősköve is megsemmisül. Mibe kerülne simán csak átírni az email címeket???

Az egyéb relikviákat már meg sem kapod, amennyiben nem azonos a karakterek közötti email cím! Pl. személy szerint írtam ÜSZ-ra ezzel kapcsolatban. Érdekes módon megkaptam a regenerációs kristályt a v6-s karakterem számára, pedig NEM AZONOS email címen van a kettő karakterem! NecroManci-nál teljesen ugyanez a helyzet, ő viszont nem kapta meg!!! Hol itt az igazság??? Nem érdekel, ha ezek után törlésre kerül a relikviám, viszont a jogtalan kivételezést ki nem állhatom!
"Ez az online szerepjáték Neked készült: könnyen megtanulható, rengeteg célt és
sikerélményt ad, mégsem vesz el túl sok szabadidőt!"
"A játék nem igényel sok időt, és ha 1-2 napig nem tudsz részt venni a játékban, a lemaradást behozhatod."
Valóban helytállóak a fenti kijelentések?

Könnyen megtanulható... Még mindig tanulom, 6. év elteltével is. Mégsem vesz el túl sok szabadidőt... Kezdetekben valóban nem! Manapság az ellenkezője érvényes. Sőt ha a BU címet szeretnéd megszerezni jó ha 1-2 napon keresztül nem is alszol.

És ha 1-2 napig nem tudsz részt venni a játékban, a lemaradást behozhatod.... Arról nem beszélve, hogy elveszíted a napi bónuszt. Persze egy héttel rá már meg is kapod a max. jutalmat.
NecroManci nagy fórumot nem is olvas, de szükségesnek érezte, hogy kicsit rávilágítson a tényekre! (Személy szerint nagyon örülök, hogy írt ide mindannyiunk érdekében). A szövetségünkben annál inkább aktívabb, mi több a legaktívabb játékos... Rengeteg eredményt elért már. (Elég csak a szövetségi bajnokságot említenem). Sokszoros bajnok karakter, nem keveset fizető játékos! Érdemes odafigyelni rá, nem feltétlenül a hibát, kifogásokat keresni! Mindannyiunk érdeke, hogy játszhatóbbá váljon és ne teljesen a pénz irányába menjen el a játék! Továbbá a Vezetőség hozzáállást tekintve is nagyobb megbecsülésben lehetne részünk! (Ne legyenek kivételezések, hozzáértő válaszokat kapjunk, nagyobb rugalmasságot várhassunk el). Illetve időben kapjunk értesítést az esetleges változtatásokról, fontos eseményekről.
Fecsu: köszönöm, hogy kifejetetted a véleményed! Nem csalódtam benned!
Illetve külön köszönöm az egyéb hozzászólásokat!