Re: Dühöngő
1480. hozzászólás - 2022.03.16. 11:53:01
Dühöngenék egy kicsit:
- A szintfeladatok sokadszorra nem pontosan számol. Kalandok, szakértelmek fejlesztése, portyák rendszeresen nem jól számolódnak. Sokszor írtam már ÜSZ-re ezzel, mindig jófejek, és beírják utólag a logokból, de ez már amióta január óta játszom fennáll, mint probléma...
2022. Jan. 07. 12:12 - programhibát jelzek - Feladatok bug
2022. Jan. 19. 18:05 - programhibát jelzek - Feladatok bug
2022. Feb. 02. 23:40 - programhibát jelzek - Feladatok
- ebben a levelezésben volt ilyen is, hogy: "de sajnos már csak a jövőhéten fogok tudni foglalkozni vele, kérlek írj majd szerda körül hogy ne menjem ki a fejemből."
Nem hiszem, hogy a játékosok felelőssége lenne emlékeztetni a tech csapatot bug javításra. Ott az okostelefon, tessék beállítani az emlékeztetőt. Ez nem a vásárló feladata.
MA újabb levelezés, amiben nekem kellett volna megmondani, hogy pontosan hány szakit is növeltem. 4/5-ön áll a számláló. Én 4-nél többet növeltem. Tessék megnézni a logokból, és beírni, ha már szar a tracking...
Egy idő után aztán beletörődtem a dologba, általában még a szintlépésig meg tudtam csinálni, és ha minden cselekvés után megnyitottam a feladatokat, akkor jól számolta, de ez meg nem játékélmény...
Ha meg nem bírtam szintlépésig befejezni, akkor kiváltottam őskővel... De ez így nem poén.
Folyton csak az jön vissza, hogy "beírtuk teljesítettre, további jó játékot!", aminek örülök, hogy beírják, de ez így azért a "további jó játék"-tól egy kicsit messze van.
Másik téma: Landragór.
- Hír nem került ki a főoldalra, csak úgy egyszer elindult, aztán meg vége lett. Nem ért ebből hátrány, mert figyelek, de na...
- 2 napja vége az eventnek, a medálok még nem íródtak be.
Harmadik: Bajnoki viadal.
- Viszonylag magabiztosan regisztráltam be a 22. kategóriába 79. szinten, TÖ-ben 2. legerősebb kariként a 74-79. szint környezetben (ez a 22. kategória elvileg, viszont az TÖ-ben legerősebbnek feljebb kell már indulnia, sokat nyert), hogy akkor ez így sima lesz. Erre jön kedves Látondi Zan, 65. szintű végzetúr, 42-42 bajnoki medállal, és hát csak elpáholt... Nem tudom, hogy a bajnokis klónok generálása hogy történik, de azért talán jogosan vártam volna, hogy a kategóriámban induló karakterek között top kariként nyerem a bajnokit... Sőt szegény Látondi Zan ellenfelemet Rozsliszk Szintur még jobban elpáholta... Még jobb is hogy vele már nem futottam össze, mert ő az Egyezményt megszegve biztos halálos mennyiségű lélekenergiát szívott volna el tőlem, még a rohadt viadalon is...
Na ennyi, kidühöngtem magam.
V6 - Thilysius
Csatlakozz a Végzetúr Discord szerverhez: https://discord.gg/bpqYAUwGJ7
Pontszám: 7.71