Mi,a Kis tejes?
Én
Vadászfegyver
Válról indítható rakéta
Egy új tejipari márkanév
Tetszenek a válaszok különösen az első három. Csak azzal a negyedikkel ne rontotta volna el...
Mit nem írt még pályája során a Végzetúr írója, szellemi atyja?
Kalandjátékot C64-re
Lapozgatós játékkönyvet
Levelezős szerepjátékot
Asztali szerepjátékot
Nem lenne rossz... Hol lehet utánanézni? De legalább nem Istenek színére kérdez rá.
Melyik művész kubista?
Michalangelo
Monet
Picasso
Manet
Csak így... Semmi Pablo, vagy Claude. Buonarroti-ről nem is beszélve
Hol találod meg drakont?
A toplistáknál
A legendádban
Vadászat közben
Portyázás közben
NC
Melyik nem illik a felsoroltak közé?
Bagoly
Rigó
Cinege
Kutya
A bagoly, mert éjszakai, a rigó meg mert... ööööö... mondjuk legyen az, hogy nem szeretem... Kakukktojás (Bár egyszer láttam már, hogy melyik a k
ekukktojás)
hogy írják helyesen?
skiper
egyiksem
Részint nagybetűvel, részint ehh
Ki nem tartozik a hét vezér közé?
Kond
Huba
Töhötöm
Tihamér
Lehet, nagyon mellette vagyok, de mintha úgy tudtam volna, hogy Töhötöm és Tihamér ugyanaz...
Volt még egy, miszerint folytatnom kéne a közmondást. Katalin kopog, Karácsony... Nnah most én voltam olyan felelőtlen, és nem másoltam ki, ezert csak két válaszlehetőséget tudok. Az egyik a tocsog, a másik a locsog. Minthogy ismerek egy (?) Katalin nevezetű leányzót, aki történetesen eleggé cserfes, ezért rövid hezitállás után a tocsog verziót választottam, minthogy a bőbeszédűség és szószátyárság megfelelője is lehet a locsog... Mint kiderült rosszul választottam. Át kéne írni azt a szót, megtévesztő. Jjah, és követelem a 10% LE-t, amit a helyes válaszon vesztettem... Plussz az ehhez járó kamat, adó, kamatadó, annak kamatjai, kezelési költség, stb... És minthogy ez már el volt fogadva, annak a 20 játékosnak a nevében is teszem mindezt, akik ezzel esetlegesen már megszívták. Az így végeredményként kapott mintegy 18 624 374,54 LE egyszer nekem, egyszer a szövetségem tagjainak egyszer pedig a saját szabadidejuket a kvíz javítása érdekében itt feláldozó hölgyeknek és uraknak kikézbesíteni.
U.i. nem ragaszkodom a Lélekenegiához, lehet forint is. De ha belegondolok, hogy felénk már euroval fizetnek...