Re: Kvíz 2.
5801. hozzászólás - 2009.01.23. 09:51:52 (Válasz Lanmandragoran #5778 hozzászólására.)
5801. hozzászólás - 2009.01.23. 09:51:52 (Válasz Lanmandragoran #5778 hozzászólására.)
Idézet: Lanmandragoran - 2009.01.22. 23:17:12
Idézet: Mzperx - 2009.01.22. 19:49:01
Mzperx jól mondta, speciális okokból Pest megye székhelye. érted? speciális okok. tudod, ha valaminek az okai speciálisak, az még nem mentesíti a tényszerűsége alól. tehát Pest megye székhelye. most azt akarod bemagyarázni nekem, hogy Pest megye székhelye az nem Pest megyébe tartozik?
azért érzed. a saját érveteket hozom fel ellenetek. ez a profizmus. (igazából nem ez, igazából a profizmus az a "Szakszerűség, szakmai jártasság.")
Sir Ny, ne kötözködj mindig, mert nem tesz jót a megítélésednek. Nem tudom hallottál-e már a Vatikánról, vagy San Marinoról, területileg mindkettőt Olaszország veszi körül, sőt, a Vatikánt még Róma is körülveszi, mégis mindkettő önálló országként van nyilvántartva. Budapestet Pest megye veszi körül, mégis önálló területi egység, nem tartozik Pest megyéhez.
Idézet: Mzperx - 2009.01.22. 19:49:01
Melyik megyébe tartozik Budapest?
Békés megye
Fejér megye
Heves megye
Pest megye
Most komolyan? Budapest önálló megyét képez. Az pedig, hogy speciális okokból Pest megye székhelye Budapest, ezen semmit nem változtat.
Egyik válasz sem helyes.
Békés megye
Fejér megye
Heves megye
Pest megye
Most komolyan? Budapest önálló megyét képez. Az pedig, hogy speciális okokból Pest megye székhelye Budapest, ezen semmit nem változtat.
Egyik válasz sem helyes.
Mzperx jól mondta, speciális okokból Pest megye székhelye. érted? speciális okok. tudod, ha valaminek az okai speciálisak, az még nem mentesíti a tényszerűsége alól. tehát Pest megye székhelye. most azt akarod bemagyarázni nekem, hogy Pest megye székhelye az nem Pest megyébe tartozik?
azért érzed. a saját érveteket hozom fel ellenetek. ez a profizmus. (igazából nem ez, igazából a profizmus az a "Szakszerűség, szakmai jártasság.")
A békéért háborúzni olyan, mint a szüzességért szeretkezni!
Pontszám: 3