Re: Kvíz 2.
6621. hozzászólás - 2009.01.31. 10:25:31 (Válasz Byzon #6620 hozzászólására.)
6621. hozzászólás - 2009.01.31. 10:25:31 (Válasz Byzon #6620 hozzászólására.)
Idézet: Byzon - 2009.01.31. 10:14:40
A prémium tagság előnyei:
* életpontodat sokkal gyorsabban regenerálod
* ha harc során veszítesz, csak kevesebb lélekenergiát rabolhatnak tőled, mint halandó társaidtól
* 25%-kal több cselekvéspont áll rendelkezésedre, mint a nem prémiumosoknak
* A cselekvéspontok maximuma 250 helyett 400
* Saját képet tölthetsz fel karakterednek
* Elnevezheted befogott állataidat
* A legnagyobb csatáidat archívumba teheted, így a rendszer nem törli őket
Itt pedig a lélekkút kisütés szövege:
Ősköveidet 30 naponta egyszer elviheted a lélekkúthoz, és a bennük rejlő fölös energiát lefölözheted. A lélekkút energiáját ez nem befolyásolja, és az ősköveidből is mindössze 10 megy tönkre. A nagy mennyiségű felszabaduló energiát ezután bármire felhasználhatod, de erre 30 naponta csak egyszer van alkalmad. A kinyert lélekenergia az ősköveid számától és a szintedtől függ, de 50 őskő alatt nem nagyon éri meg a dolgot, és maximális hatásfokát 500 őskőnél éri el.
Hol írja itt, hogy csak prémium használhatja?
Idézet: Danka33 - 2009.01.31. 10:13:52
Neki van igaza Danka, prémiumosnak kell lenned hozzá.
Hasonló kérdést kaptam, és mivel jó válasznak gondoltam az általam megjelöltet, nem írtam ki.
Ki sütheti ki a lélekkutat?
Szerinte a helyes válasz a prémiumosok. Szerintem meg akárki akinek van ősköve...
Ki sütheti ki a lélekkutat?
Szerinte a helyes válasz a prémiumosok. Szerintem meg akárki akinek van ősköve...
Neki van igaza Danka, prémiumosnak kell lenned hozzá.
A prémium tagság előnyei:
* életpontodat sokkal gyorsabban regenerálod
* ha harc során veszítesz, csak kevesebb lélekenergiát rabolhatnak tőled, mint halandó társaidtól
* 25%-kal több cselekvéspont áll rendelkezésedre, mint a nem prémiumosoknak
* A cselekvéspontok maximuma 250 helyett 400
* Saját képet tölthetsz fel karakterednek
* Elnevezheted befogott állataidat
* A legnagyobb csatáidat archívumba teheted, így a rendszer nem törli őket
Itt pedig a lélekkút kisütés szövege:
Ősköveidet 30 naponta egyszer elviheted a lélekkúthoz, és a bennük rejlő fölös energiát lefölözheted. A lélekkút energiáját ez nem befolyásolja, és az ősköveidből is mindössze 10 megy tönkre. A nagy mennyiségű felszabaduló energiát ezután bármire felhasználhatod, de erre 30 naponta csak egyszer van alkalmad. A kinyert lélekenergia az ősköveid számától és a szintedtől függ, de 50 őskő alatt nem nagyon éri meg a dolgot, és maximális hatásfokát 500 őskőnél éri el.
Hol írja itt, hogy csak prémium használhatja?
V1:Danka33
V3:Ezüst Agyar
V3:Ezüst Agyar
Pontszám: 3