Re: Kvíz 2.
1241. hozzászólás - 2008.12.17. 09:55:09 (Válasz Kondane #1238 hozzászólására.)
1241. hozzászólás - 2008.12.17. 09:55:09 (Válasz Kondane #1238 hozzászólására.)
Javaslom olvasgatásra a Kvíz értékeléséről szóló topicot. Mivel "sajnos" minden új játékos megkapja az értékelési jogot, így akik hanyagul értékelnek, egy darabig következmények nélkül tudják átengedni a speciális, idióta, helyesírási hibáktól hemzsegő kérdéseket. Mondhatni, ezek miatt a kérdések miatt van az ez a szép, terjedelmes topic, eldöntendő a vitás kérdések sorsát, és jelezni a biztosan törlendőket.
Azért tettem a sajnost idézőjelbe, mert ugyanakkor nyilvánvaló, hogy az új játékosok közt is mindig lesz olyan, aki kezdettől fogva korrektül értékel, máshogy nem lehet megszűrni, hogy ki értékeljen, mint hogy mindenki bizonyíthat.
A kérdésed szerintem még éppen nem speciális (azért van ám egy árnyalatnyi különbség aközött, hogy egy sorozatban milyen hajó szerepel, vagy hogy annak a hajónak ki volt a kapitánya), viszont én beletettem volna, hogy "az alábbiak közül". Aki nem szereti a sorozatot, és netán a későbbi szériákról hallott Jean-Luc Picard kapitánnyal, az totál meg van lőve a kérdésed láttán. Sőt, mintha rövid ideig női kapitány is lett volna az Enterprise-on, de ez csak rémlik.
Azért tettem a sajnost idézőjelbe, mert ugyanakkor nyilvánvaló, hogy az új játékosok közt is mindig lesz olyan, aki kezdettől fogva korrektül értékel, máshogy nem lehet megszűrni, hogy ki értékeljen, mint hogy mindenki bizonyíthat.
A kérdésed szerintem még éppen nem speciális (azért van ám egy árnyalatnyi különbség aközött, hogy egy sorozatban milyen hajó szerepel, vagy hogy annak a hajónak ki volt a kapitánya), viszont én beletettem volna, hogy "az alábbiak közül". Aki nem szereti a sorozatot, és netán a későbbi szériákról hallott Jean-Luc Picard kapitánnyal, az totál meg van lőve a kérdésed láttán. Sőt, mintha rövid ideig női kapitány is lett volna az Enterprise-on, de ez csak rémlik.
v1 - standby
v2 - Al'LanMandragoran, Vörös Sherwood
v3 - Shaidar Haran, » Ω «
v5 - Biorobot, Tébolyult Mágusok
v2 - Al'LanMandragoran, Vörös Sherwood
v3 - Shaidar Haran, » Ω «
v5 - Biorobot, Tébolyult Mágusok
Pontszám: 5